Vesti -

Telekom glavni partner teniskog "Serbia opena" u Beogradu

Kompanija Telekom Srbija biće i ove godine sponzor teniskog turnira Serbia open, koji će od 17. do 24. aprila biti održan u Teniskom centru "Novak" u Beogradu.

Izvor: Tanjug
Podeli
Ilustracija: Shutterstock/Zarko Prusac
Ilustracija: Shutterstock/Zarko Prusac

Potpisivanjem Ugovora o sponzorstvu nastavljena je saradnja započeta prošle godine na turnirima koji su Beograd i Srbiju predstavili u najboljem svetlu.

Ugovor su potpisali generalni direktor kompanije Telekom Srbija Vladimir Lučić i prvi čovek turnira Ðorđe Ðoković.

"Ne postoji prirodniji partner za turnir "Serbia open" od Telekoma. Prvo jer smo najveća srpska kompanija u regionu i vlasnici smo Arene sport, koja uspešno posluje u šest zemalja. Velika nam je čast što smo opet glavni sponzori. Ovaj turnir će i ove godine dodatno uticati na promociju tenisa, a mi se nadamo da će to inicirati i neke mlade snage da počnu da igraju tenis i da ćemo imati naslednike Novaka Ðokovića", izjavio je Lučić.

Direktor turnira Ðorđe Ðoković rekao je da mu je drago što je kompanija Telekom Srbija, sa kojom su i prethodne godine ostvarili izuzetnu saradnju, i ovaj put podržala turnir Serbia open, jedan od najvažnijih sportskih događaja u regionu i šire.

"Ova saradnja nam je izuzetno značajna i verujem da ćemo udruženim snagama na pravi način promovisati sport, zdrav način života, prave vrednosti, ali i našu zemlju. Svi koji su potvrdili učešće dolaze, Miomir Kecmanović je već tu, Dominik Tim stiže u sredu, ostale očekujemo kako budu završavali takmičenje u Monte Karlu, a nadamo se da Novak dolazi tek narednog ponedeljka posle finala“, istakao je Ðoković.

Turnir će ove godine imati i važan ekološki doprinos, jer će od svake prodate karte biti posađeno drvo u gradovima širom Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.