Vesti -

Softverski alati pomažu moderno poslovanje

Beograd -- Šesta po redu regionalna konferencija BIZIT “Digitalna ekonomija” održana je u Klubu poslanika.

Izvor: B92
Podeli
Foto: PC Press
Foto: PC Press

Prva tema BIZIT-a je bila Upravljanje poslovnim procesima. U okviru ovog dela je održano pet predavanja, kojima su pokriveni različiti aspekti funkcionisanja biznisa s aspekta digitalne transformacije i modernog poslovanja.

Milka Perišić Radivojević, šef Službe za razvoj ICT usluga za poslovne korisnike Telekoma Srbija, održala je uvodno predavanje posvećeno digitalnom poslovanju.

Govorila je o osnovnim softverskim alatima koji pomažu moderno poslovanje, a koji su dostupni poslovnim klijentima kompanije Telekom Srbija.

Između ostalog, predmet izlaganja su bili Office 365, BizPlaner i Pantheon X. Svi korisnici mogu odabrati pakete u skladu sa svojim potrebama, a pomoću ovih rešenja je moguće izraditi biznis plan, operativno voditi posao, vršiti analizu, izdavati račune, organizovati sve vrste evidencija i slično.

“Od suštinske je važnosti prepoznati vrednost ovih poslovnih alata, budući da oni predstavljaju kičmu modernog biznisa. Bez njih je nemoguće – ili je makar dramatično otežano – raditi u današnje vreme”, istakla je Milka Perišić Radivojević, šef Službe za razvoj ICT usluga za poslovne korisnike Telekoma Srbija.

Kao i svake godine, tema BIZIT manifestacije jeste primena savremenih u poslovne svrhe, a skup ima za cilj da ukaže na najmodernija rešenja u domenu biznis tehnologija, analizira i prognozira trendove, te okuplja najbitnije ljude iz poslovnog sveta koji razmenjuju iskustva, ali i demonstriraju na praktičnim primerima benefite od implementiranja savremenih tehnologija u svakodnevne poslovne procese. BIZIT 2019 organizovao je PC Press.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.