1. (Tom&Jerry, 2. jun 2023 19:20)

    Koje svo gradivo, kad zadnjih 2-3 sedmice služe samo za popravljanje ocena?
    (Veliki brat, 2. jun 2023 23:45)

    # Link komentara

  2. ako država nešto ne promeni u školskom sistemu ne moraju ni da kreću u septembru.Mislim da je i prosvetnim radnicima i inspekciji i policiji i socijalnim službama stiglo previše prijava u poslednjih 20 dana da jednostavno...bilo je najlakše završiti školsku godinu. Sve se otelo kontroli.Zato ministarstvo prosvete trena ozbiljno u julu i avgustu da poradi na rešavanju problema.Vreme je da se meko ozbiljno uhvati u koštac sa problemima u obrazovnom sistemu.
    (shadow, 2. jun 2023 21:10)

    # Link komentara

  3. Da li se iko zapitao koliko gradiva neće biti ispredavano, naročito šestacima i sedmacima a koje ce im bez problema servirati na završnom testu. Deca nisu prosla sve gradivo, a to će im sutra tražiti da znaju. I koliko god ljudi tvrdili da sve treba da stane istina je da šta god da se desi, koliko god strašno bilo, život ne staje. Ide dalje! Počast žrtvama se ne odaje tako što ćete se p*****i na sav trud i rad ostale dece, učitelja, nastavnika i otkačiti ih kao da nisu vredni. To nije empatija, to je foliranje!
    (Tom&Jerry, 2. jun 2023 19:20)

    # Link komentara

  4. Сад када крене дизање цена по хотелско-угоститељским објектима и агенцијама, јер је сезона почела наредбом две недеље раније :) Куда са децом? Па осим можда првог разреда сва старија би требало да су способна да "преживе" дан. Ни већину нас сада рођених 70-тих или деценију касније није нико посебно чувао, уживанција, два и по месеца лети без обавеза...
    (Avaya, 2. jun 2023 17:36)

    # Link komentara