1. Nasilnici samo jedan jezik razumeju. I izivljavaju se samo na slabijma od sebe.
    Da je moj otac tako nesto radio mojoj majci, a ja pritom u punoj fizickoj snazi, ne bih pokusavao psiholoskim metodama ili ubedjivanjem vec iskljucivo fizickim onemogucavanjem, citaj lomljenjem ruku i nogu i smestanjem u invalidska kolica.
    (Milojko, 8. decembar 2021 13:04)

    # Link komentara

  2. Strasno sta se izdesavalo toj porodici zbog manijaka koji im je bio otac i muz, strasno.

    Ja se ne bih smirio dok ne bih oterao nekoga iz tuzilastva/policije ko je po radnom duznosti morao da smesti bivseg supruga u zatvor na 30 dana posle treceg dolaska pred Sigurnu kucu i privodjenja u policiju. To je jedan od osnovnih nacina zastite Sigurnih kuca, redovne policijske patrole i urgentna akcija na bilo koji poziv i automatsko kaznjavanje manijaka koje ni pretnja zatvaranjem ne moze odagnati od osvetnickog pohoda ka zeni koja se usudila da ih odbaci. Znaci, ili je tog manijaka policija nezakonito pustila ili dezurni tuzilac odnosno sudija nije potpisao automastko rsenje o slanju u pritvor zbog krsenja uslova zabrane prilaska. Tuziti djubre u policiji ili pravosudnim organima, oduzeti mu posao i poslati ga na robiju ako je uzeo mito. Tuzilastva/sudovi su posredno ubili ko zna koliko zena na taj nacin, zbog nedelovanja, zbog uticaja ili zbog mita.
    (pacificka_obala, 7. decembar 2021 20:24)

    # Link komentara

  3. Šta čovek da kaže. Upropašćeni I izgubljeni životi. Mnogo je ovakvih slučajeva I porodica.
    (mamakoka, 6. decembar 2021 23:01)

    # Link komentara

  4. Dejane, hvala ti na snazi da ovu pricu javno podelis. Tvoja majka je to zasluzila. Hvala ti sto doprinosis povecanoj svesti o nasilju u porodici, nad zenama i decom.
    (Ja, 6. decembar 2021 21:57)

    # Link komentara

  5. @ Drax

    Nije to tako jednostavno. Obicno je rec o velikim manipulatorima . I najpametnije i najobrazovanije osobe mnogu postati zrtve takvih.
    Ali mora im se sveobuhvatno pomoci kada se primeti.
    Ja sam svoju majku uspela spasiti i odvesti je u drugu drzavu .
    Kada je otisao sa ovoga sveta, svi smo odahnuli. Deca iz normalnih porodica tuguju za svojim ocem, mi tek onda pocnemo da disemo.
    Nije samo problem zakon i sprovodjenje vec i okolina. Sva oceva familija je znala sta se desava ali su uvek imali opravdanje za njega. Cak i sada, i ako je od razvoda proslo par godina, optuzuju moju majku da je kriva za sve pa i njegovu smrt. A on posle njenog odlaska promenio sijaset zena. Radio se o veoma imucnom coveku.
    (S. O. S, 6. decembar 2021 21:39)

    # Link komentara

  6. Treba edukovati zene da prepoznaju takve osobe sto bolje i odmah beze glavom bez obzira nasilje treba da bude nulta tolerancija
    (Drax, 6. decembar 2021 20:59)

    # Link komentara

  7. Kada bi u sigurnoj kući žene dobijale pištolje, zajedno sa obukom , broj žrtava bi se brzo smanjio .
    (Miki, 6. decembar 2021 19:01)

    # Link komentara

  8. Užasna priča, kao i sve ostale koje su joj slične. Vaspitavajte decu da nijedna osoba nije njihovo vlasništvo (prvo sopstvenim primerom), kao i da ne budu žrtve.
    (Vagica, 6. decembar 2021 15:04)

    # Link komentara

  9. prijavite nasilje, nemojte cutati!!!.

    reagujte ljudi, ko cuti uvek gubi.
    (jam, 6. decembar 2021 14:55)

    # Link komentara