1. Nas djak prvak doneo iz skole. Bez temperature uz obilno slivanje i curenje iz nosa 7 dana. Kod mene i supruge (vakcinisani) nos i grlo jos zezaju (danas je 12 dan), prva 4 dana brzo ostajali bez snage. Suvi kasalj koji se javi uvece ubi u pojam, ne mogu rec da kazem a da ne kasljem.
    (Markoni, 24. septembar 2021 08:43)

    # Link komentara

  2. Dete, 4 godine, iz vrtića donela virus, i svo troje smo pozitivni i u izolaciji. Supruga i ja smo vakcinisani još februara. Dete je imalo dva dana temperaturu, bol u stomaku i cureo nos. To je to kod nje. Ja bez i jednog simptoma, samo nos dva dana curio, krvna slika i pluća savršeni, dok je supruga 3 dana bila loše, visoka temperatura, malaksalost, kašljala, nos curio, tek sad bolje malo. Jako brzo i lako se širi ovaj delta soj. Mi, hvala Bogu, nismo imali težu sliku. Inače dečija kovid ambulanta je bila puna kad smo išli! Koliko vidim, vakcina radi, šta god pričali. Ja sam bez simptoma prošao, a supruga koja je hronični bolesnik, ima astmu, bi vrlo verovatno zaglavila bolnicu da nije primila vakcinu.
    (cixxx, 24. septembar 2021 00:56)

    # Link komentara

  3. Nismo bili na letovanju, na svadbama, restoranima... vrlo vodimo racuna o higijeni i svim preporucenim protokolima... i deca su se na kraju zarazila u skoli... od svojih drugara, a potom su zarazila i nas ukucane.
    (Ajmo realno, 23. septembar 2021 21:38)

    # Link komentara