Opel najavio dva nova modela, vraća poznato ime u svoju gamu FOTO

Proizvođač je objavio sliku na kojoj se vide obrisi dva nova automobila.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Opel promo
Foto: Opel promo

Kao što smo već pisali, Opel je odlučio da jedno ime iz prošlosti vrati na scenu. U pitanju je Frontera, koja je nekada bila terenac, a koja će u narednom izdanju biti kompaktni SUV model.

Proizvođač je objavio sliku na kojoj se vide obrisi dva automobila skrivena ispod prekrivača, a u pitanju su pomenuta Fornter i druga generacija SUV-a Grandland.

Oba noviteta mogu se naći na ilustraciji koja prati Opelovu najavu o električnom asortimanu u svojoj gami. Kompanija podseća da nudi niz električnih vozila, od mikro automobila Rocks, preko modela Mokka, Astra i Combo, do velikog Movana. Nedostaju samo SUV vozila na struju, a ona stižu u vidu novih Frontere i Grandlanda.

Foto: Opel promo
Foto: Opel promo

Za Fronteru se do sada zna da je u pitanju praktičan porodični model i duhovni naslednik Crosslanda. Mehanička osnova će biti podeljena sa drugim modelima iz asortimana, uključujući novi Citroen C3 Aircross.

Pominje se i produžena verzija sa sedam sedišta, kao i korišćenje nove Smart mehaničke platforme koja omogućava automobile sa klasičnim SUS motorima.

Sa Grandlandom treba očekivati dalji napredak, otprilike ono što je Peugeot najavio sa E-3008.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 86 idi na stranu