Sajam automobila u Beogradu od 21. marta: Najavljeno 40 premijera

Posetiocima će se predstaviti tridesetak automobilskih i isto toliko moto brendova.

Podeli
Foto: B92/NĆ
Foto: B92/NĆ

Ovogodišnji sajam automobila DDOR BG Car Show 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala "Motopassion" održaće se u halama Beogradskog sajma u tradicionalnom prolećnom terminu, od 21. do 27. marta 2024. godine.

Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova, koja okuplja sve potencijalne izlagače na sajmu, i za ovaj sajam je najavila predstavljanje svih novih modela kod svih brendova zastupljenih na našem tržištu.

Posetiocima i potencijalnim kupcima pruža se mogućnost da učestvuju u jedinstvenom događaju, tokom kojeg će se predstaviti tridesetak automobilskih i isto toliko moto brendova. Očekuje se oko 40 novih modela u auto i više od tog broja u moto sektoru.

Kako kažu organizatori, raznolikost sadržaja i aktivnosti zadovoljiće različite interese svih koji posete sajamske hale. Moći će da vide najnovije modele automobila i motocikala koji su se na našem tržištu pojavili prošle godine ili će se pojaviti ove, što uključuje modele različitih kategorija - od gradskih automobila do luksuznih limuzina, terenskih vozila, električnih i sportskih automobila, kao i širok spektar motocikala.

Foto: B92/NĆ
Foto: B92/NĆ

Pod kupolama Beogradskog sajma predviđene su premijere najnovijih modela automobila i motocikala, koji će definisati budućnost vožnje, koncepata koji predstavljaju vizije budućnosti u automobilskoj industriji i prikazuju inovativne tehnologije, dizajn i funkcionalnosti koji se možda uskoro pojave na tržištu, najnovije tehnološke inovacije, uključujući napredne sisteme bezbednosti, autonomnu vožnju, ekološke tehnologije itd.

Na sajmu će tradicionalno biti predstavljena i dodatna oprema i usluge, koji podrazumevaju širok spektar garažno-servisne i druge dodatne opreme i usluga, poput pneumatika, audio-sistema, sigurnosne opreme, specifične opreme za električna vozila, osiguranja, finansijskih usluga, specijalnih ponuda i pogodnosti za kupovinu na sajmu i tokom sajma.

Fokus je na električnim i hibridnim vozilima, opremi i tehnologijama koje podržava ovu vrstu vozila, kao što su baterijske tehnologije, punjači za kućne i javne stanice, solarni paneli, aplikacije za upravljanje vožnjom, tehnologije brzog punjenja, inovativni koncepti za budućnost punjenja električnih vozila.

Foto: B92/NĆ
Foto: B92/NĆ

Za vozila iz luksuzne i premijum klase i ove godine je rezervisana posebna hala Beogradskog sajma.

Posetioci će moći da uživaju u detaljnom istraživanju enterijera i eksterijera najnovijih modela luksuznih automobila renomiranih brendova.

Neće izostati ni predavanja, demonstracije, prezentacije, panel diskusije i tematske izložbe posvećene auto i moto industriji, poput budućnosti automobilske industrije, električnih vozila, bezbednosti u saobraćaju, najnovijih trendova i tehnologija u industriji i slično.

Tradicionalni deo pratećeg programa su i zabavne aktivnosti koje upotpunjuju iskustvo posetilaca, uključujući različita takmičenja, izbore za najbolje u auto-moto industriji, simulatore vožnje... Sve to u kontekstu ekoloških prednosti električnih i hibridnih vozila u odnosu na tradicionalna vozila sa motorima sa unutrašnjim sagorevanjem.

Sajmovi automobila i motocikala će biti održani u halama 1, 1A, 2, 3, 3A i 4, radno vreme je od 10 do 20 časova, a pojedinačna ulaznica za posetioce koštaće 500 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 103 idi na stranu