Audi + Volkswagen = Automobil kakav niste videli FOTO

Neko je ostvario san mnogih privatnika koji u svom poslu veruju dostavnom vozilu Volkswagen, a sanjaju o Audiju.

Podeli
Photo: VW Promo
Photo: VW Promo

Ako pogledate parkiralište ispred bilo koje gostionice ili restorana najčešće ćete videti dostavna vozila nemačkih ili francuskih proizvođača, često u pratnji ponekog Audija, naravno A6. Stvari su jasne, a hijerarhija je poznata, što potvrđuju i prodajni rezultati.

Ukratko, Volkswagenov Caddy je veoma tražena roba, čak i nakon što je u prošlom izdanju dospeo u nebo u skladu sa tržišnim trendovima. Jedini premium na tržištu koji okleva da uđe u prvih 10 najprodavanijih brendova. Ako svemu dodamo veliku popularnost Audija na tržištu polovnih vozila i stavimo je u vezu sa ekonomskim pokazateljima zemlje, jasno je da mnogi prevazilaze svoje mogućnosti.

Međutim, jedan vlasnik Caddyja uspeo je da pomiri dve suprotnosti. Na odličnu osnovu u obliku VW Caddyja dodao je veoma zanimljivu modifikaciju. Automobil je spušten, dobio je atraktivne alu felne i trendi nijansu sive.

I dok bi većina tu stala, ovaj vlasnik je preduzeo još jedan drastičan korak. Kako pokazuje fotografija objavljena na CarSpottingCroatia, Caddy je dobio prednji deo Audija. Kada se sve sabere, dobija se mešavina VV Caddyja i Audija RS3, a konačni epilog i nije tako loš. Na kraju krajeva, ako ste se ikada zapitali kako bi Audi mogao izgledati, sada je vaša prilika da vidite.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 63 idi na stranu