Platio 10.000 dolara zamenu dugmića u kabini

Razočaran u kvalitet automobila, odlučio je da proda Ferrari i zameni ga američkim sportskim modelom.

Podeli
Foto: Max Earey/Shutterstock
Foto: Max Earey/Shutterstock

Nakon kupovine (pre)skupog automobila, za mnoge iznenađenja tek počinju, pa se ubrzo na vagi nađu uživanje u vožnji, sa jedne, i troškovi vlasništva sa druge strane. U slučaju ovog vlasnika Ferrarija jezičak je prevagnuo na drugi tas, a konačna odluka je bila da uživanje u vožnji Ferrarija ne vredi toliko novca.

Džeri Mos je na društvenim mrežama podelio fotografiju računa sa poslednjeg servisa koja potvrđuje njegove reči da je popravka dugmadi u kabini koštala skoro 10.000 dolara.

Nije pomenuo o kom modelu je reč, ali je naglasio da "ne može da predvidi šta će dalje poći po zlu sa automobilom", pa je odlučio da ga proda.

Mos je zatim kupio Chevrolet Corvette C8 i posle dve nedelje zaključio da je automobil toliko dobar da je posle deset godina i 8.000 kilometara odlučio da se reši Ferrarija.

On objašnjava svoje iskustvo sa Ferrarijem:

"Mala kilometraža nije bila zato što nisam želeo da ga vozim, već zato što nisam mogao da predvidim šta će sledeće poći po zlu. Dok sam posedovao Ferrari, uvek nešto nije bilo u redu s njim... Uvek."

Bilo je nekoliko stvari na servisnoj listi, a posebno se osvrnuo na tastere u kabini.

Servisna usluga je uključivala i ugradnju oslonca za noge, kao i nekoliko drugih stavki, a na kraju je koštala skoro 10.000 dolara.

U međuvremenu je platio 15.000 dolara za zamenu ležajeva, 4.000 dolara za pokvarene pokazivače pravca itd.

"Probao sam i druge automobile i jednostavno je teško pobediti Corvette. Nisam siguran da li je ovo kompliment ili ne, ali GM je zaista napravio bolji auto od Ferrarija", zaključio je Mos.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 67 idi na stranu