G-Drive dizel gorivo – pravi izbor svakog odgovornog vozača

Iako su zimski dani na izmaku, na našim prostorima nije retkost da nas "Baba Marta" ipak iznenadi.

Podeli
Foto: NIS promo
Foto: NIS promo

Ukoliko dođe do još jednog talasa noćnih minusa ili neočekivanog zahlađenja, važno je imati na umu i dobrobit četvorotočkaša, posebno onih na dizel pogon.

Kao što je poznato, pri niskim temperaturama u dizel gorivu može da dođe do formiranja kristala parafina, zamućenja i zgušnjavanja, što može da dovede do blokiranja dotoka goriva i nemogućnosti starta i rada motora.

Zato je u zimskom periodu poželjno koristiti dizel gorivo sa poboljšanim niskotemperaturnim karakteristikama, kao što je G-Drive dizel - premijum gorivo kompanije NIS.

G-Drive dizel je premijum aditivirano dizel gorivo, koje će vašem vozilu obezbediti novu snagu, a vama najbolji osećaj vožnje. Ovo dizel gorivo ima vrhunske performanse budući da je u njegovoj osnovi evro dizel gorivo najvišeg kvaliteta domaće proizvodnje, a njegova sinergija sa aktivnim komponentama aditiva doprineće obnavljanju i povećanju snage motora vašeg automobila.

Foto: NIS promo
Foto: NIS promo

Ukoliko ste se ovih dana uputili prema najvišim planinskim vrhovima gde noćni minus i dalje može da iznenadi, neizostavno mesto za pauzu su NIS Petrol i Gazprom benzinske stanice, na kojima je dostupan G-Drive dizel, koji će i u zimskim uslovima omogućiti optimalan rad motora, efikasnije sagorevanje goriva, ali i pouzdan start i na debelom minusu.

Korišćenjem G-Drive dizel goriva, uz pomoć aditiva koje sadrži, omogućeno je bolje sagorevanje, uklanjanje nečistoća i povećanje protočnosti brizgaljki. Uz efikasnije raspršivanje goriva na taj način se omogućuje obnavljanje i povećanje snage motora.

Osim toga što će smanjiti količinu naslaga na motoru vašeg automobila, ovo premijum gorivo može značajno da smanji buku rada motora i snizi emisiju štetnih gasova. Obezbedite svom autu najbolje uslove uvek, a pogotovo tokom hladnih dana i budite potpuno sigurni na svakom pređenom kilometru!

Gorivo za sve prilike - G-Drive dizel čeka vas na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama širom Srbije!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 67 idi na stranu