Besplatno gorivo za potrošača iz Beograda

Dušan Rodić iz Beograda nagrađen je sa tri meseca besplatnog goriva, odnosno 49.200 bonus poena na „Sa nama na putu“ kartici lojalnosti koje može iskoristiti na benzinskim stanicama kompanije NIS.

Podeli
Foto: NIS
Foto: NIS

Dušan je dobitnik najvrednije nagrade u okviru velike poklon-akcije koju je NIS organizovao na štandu kompanije na Sajmu automobila, koji se održava od 12. do 15. maja na Beogradskom sajmu.

Iako je dodeljena najvrednija nagrada, u NIS-ovoj poklon akciji posetioci mogu da učestvuju do kraja Sajma, a svaki učesnik dobija neki od poklona koje je ovim povodom pripremila kompanija za posetioce štanda.

U okviru ovogodišnje manifestacije NIS predstavlja svoj program lojalnosti „Sa nama na putu“ koji omogućava ostvarivanje ušteda prilikom kupovine na benzinskim stanicama NIS-a.

Program lojalnosti „Sa nama na putu“ kompanija NIS je pokrenula pre sedam godina, a njegovoj sve većoj popularnosti doprinele su i nove funkcionalnosti i inovativne usluge koje je NIS razvio tokom poslednjih godina. Između ostalog, NIS je uveo digitalizovanu „Sa nama na putu“ karticu koju potrošač može da koristi direktno sa mobilnog telefona, putem istoimene mobilne aplikacije.

NIS će takođe upoznati sve zainteresovane i sa benefitima upotrebe Drive.Go mobilne aplikacije, koja omogućava plaćanje goriva na samom točionom mestu, bez ulaska u prodajni objekat. NIS je prvi u Srbiji omogućio ovu vrstu nabavke goriva i neprestano unapređuje funkcionalnosti aplikacije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 61 idi na stranu