Najbolji novogodišnji poklon za Vaš auto

G-Drive zimsko dizel gorivo nove generacije.

Podeli
Foto: B92
Foto: B92

Ukoliko nismo na snežnoj planini sa prelepim zimskim pejzažem koji posmatramo uz šolju tople čokolade, većini nas zima nije baš omiljeno godišnje doba. Na sebi imamo gomilu garderobe za koju nam se nekada čini da nam onemogućava kretanje, svaki izlazak iz toplog na hladan zimski vazduh je neprijatan, a ujutru kada ustanemo napolju je još mrak. Ipak, uspevamo da ustanemo, spremimo se i odemo do kola, kada nas tamo dočeka besomučno „verglanje“ u prazno.

Svim vozačima dizelaša zima je posebno zahtevan period. Kada se temperature spuste ispod nule, uvek se pre okretanja ključa pomisli ono čuveno „Samo da upali!“. Ukoliko ova rečenica donese uspeh, osećamo olakšanje, a kada ni reči ohrabrenja ne omoguće kretanje, nastaje briga, stres i jurnjava za rešenjem.

Među novogodišnjim željama svakog od nas, sigurno se našla i ona da se manje nerviramo i da sebi što više olakšamo svakodnevne obaveze i tako uštedimo vreme za opuštanje i uživanje. Zato je dobra vest da je kompanija NIS kreirala rešenje koje će pomoći svim vozačima dizela tokom zime i poslati u zaborav večito pitanje - da li će sutra auto krenuti ili ne. NIS je uz pomoć stručnjaka i vrsnih poznavalaca automobila i goriva ponudio svojim korisnicima rešenje - G-Drive zimsko dizel gorivo.

Ovo inovativno gorivo prilagođeno vožnji u zimskim uslovima, obogaćeno je kompleksom aditiva koji omogućavaju optimalan rad vozila pri niskim temperaturama. Istraživanja su pokazala i da, pored navedenih benefita, korišćenje ovog goriva obezbeđuje veću protočnost brizgaljki koja za posledicu ima obnavljanje i povećanje snage motora, čak i u oštrim zimskim mesecima.

G-Drive dizel gorivo je najbolji praznični poklon koji možete dati svom automobilu, jer će njegovo korišćenje prijati motoru i produžiti mu vek, a vama će obezbediti mirna jutra i bezbednu zimsku vožnju.

Neka na spisku vaših novogodišnjih želja bude i odlazak na neku od NIS Petrol ili GAZPROM benzinskih stanica i kupovina G-Drive dizel goriva, jer je za pozitivne promene koje će vam olakšati život uvek pravo vreme!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 65 idi na stranu