Stavio lažni adapter za punjenje, pa parkirao benzinca na mesto za električna vozila VIDEO

Neko je došao na ideju da pomoću 3D štampača napravi adapter koji simulira povezivanje kabla za punjenje sa otvorom rezervoara za benzin.

Izvor: Revijahak
Podeli
Screenshot Instagram/locuracing
Screenshot Instagram/locuracing

Rezervisana mesta sa punjačima za električna vozila na parkinzima često su meta bahatih vozača SUS vozila, koji svoje automobile tu parkiraju.

Na Instagram nalogu @locuraracing podeljen je video koji prikazuje automobil sa motorom sa unutrašnjim sagorevanjem parkiran u prostoru rezervisanom za punjenje električnih vozila.

Protagonista snimka je vlasnik modela Mercedes-Benz CLA, automobila koji nema električnu verziju, ali ima plug-in hibrid. Ali ne radi se o toj verziji, već o klasičnom benzinskom motoru, piše Revijahak.

Ogroman fiksni zadnji spojler i AMG nalepnica na vrhu prednjeg prozora već daju dovoljno naznaka da ovaj CLA ne izgleda baš kao plug-in, a ostatak snimka otkriva sve.

Vlasnik vozila je odlučio da napravi adapter sa 3D štampačem za "spajanje" strujnog kabla na otvor za punjenje rezervoara za gorivo. Cilj je da osoba koja bi eventualno trebalo da sankcioniše takvog bahatog vlasnika, pomisli da on ima pravo da parkira na mestu rezervisanom za električna vozila.

Ali displej na mestu punjenja će jasno pokazati da se vozilo ne puni ili da je potpuno napunjeno. Takođe nema svetla oko utičnice za punjenje automobila koje bi ukazalo da se puni, kao u svakom električnom vozilu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 10 idi na stranu