Zavirite u naprednu veštačku inteligenciju koju predstavlja Jeep

Na isti dan kada se obeležava Nacionalni dan autonomnih vozila u SAD-u, brend Jeep® pruža uvid u svoju naprednu tehnologiju terenske vožnje buduće generacije.

Podeli
Photo: Jeep
Photo: Jeep

Tim koji predvodi Neda Cvijetić, direktorka odeljenja za veštačku inteligenciju i autonomnu vožnju u grupi Stellantis, je testirao u gradu Moabu, u saveznoj državi Juta, najnovije prototipove tehnologije za automatsku terensku vožnju koja se razvija ekskluzivno za brend Jeep.

Ugrađena u dva elektrifikovana modela Jeep Grand Cherokee 4xe, ova veštačka inteligencija i tehnologija autonomne terenske vožnje može da unapredi doživljaj iskusnih terenskih vozača, kao i kupaca koji su novi u tome. Takođe će pomoći vlasnicima Jeep terenaca u izazovnim uslovima vožnje. Brend Jeep je lider u razvijanju tehnologije za automatsku terensku vožnju, pored svog sve značajnijeg liderstva u elektrifikaciji terenske vožnje, sa sve bogatijom gamom 4xe terenaca.

„Isto kao što naša 4xe elektrifikacija podiže terenske sposobnosti brenda Jeep na novi nivo, ovi napredni sistemi za terensku vožnju će pomoći većem broju kupaca u više zemalja širom sveta da se pridruže i uživaju u avanturi. Ove funkcionalnosti i tehnologija će imati primenu u stvarnom svetu na i van staze, u raznim uslovima vožnje“, rekao je Kristijan Munije (Christian Meunier), glavni izvršni direktor brenda Jeep.

Brend Jeep će ovog leta objaviti ceo video koji prikazuje buduću generaciju njegove napredne tehnologije za autonomnu vožnju van staze.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 22 idi na stranu