1. Не постоји завршен софтвер, а нарочито не оперативни систем који треба да задовољи потребе милијарду корисника. Софтвер мора да се развија и одржава. Не постоји потпуно стабилан и безбедан софтвер без багова. Што је више короисника, већи је и број проблема.
    (Марко, 30. decembar 2023 18:08)

    Po mom misljenju nije toliki problem sto je ima bagova, jer kao sto si rekao svaki softver ima neke bagove. Problem je sto se windows plati papreno, a onda bar 50% resursa (a time i struje) se trosi na telemtriju i ostale gluposti koje samo usporavaju rad i smanjuju produktivnost. A tu su i gomilu gluposti poput candy crasha, kortane... Windows LTSC je mnogo bolja verzija koju normalni ljudi i male firme ni ne mogu da klupe, sto je potpuno nepostovanje korisnika.
    (QwertyDGB, 16. januar 2024 12:11)

    # Link komentara

  2. Ceo Windows je jedna velika lakrdija, nedovršen produkt sa kojim se korisnici bore od prvog do zadnjeg dana, i tako sve do nove verzije.
    (Dart, 29. decembar 2023 17:07)

    Не постоји завршен софтвер, а нарочито не оперативни систем који треба да задовољи потребе милијарду корисника. Софтвер мора да се развија и одржава. Не постоји потпуно стабилан и безбедан софтвер без багова. Што је више короисника, већи је и број проблема.
    (Марко, 30. decembar 2023 18:08)

    # Link komentara

  3. Štob' rekli aj'ti-jevci:
    "Ne testiram uvek, ali kad testiram to je samo na lajv sajtu"
    (Whinny Poo, 30. decembar 2023 09:36)

    # Link komentara

  4. Savršeni OS je Linuksov Ubuntu Pro. Besplatan je za kućne korisnike a sve što treba je da napravite nalog i da aktivirate ključ , koji su vam dali besplatno , naravno.
    Savršenstvo stabilnosti i zaštite . Perfektan surf . Perfektna podrška .
    (Maxa, 29. decembar 2023 19:34)
    …..
    @Maxa: i onda kreće kopanje po forumima oko podrške, drajvera i nalaženja alternativa mainstream softveru. Linux na desktopu je egzotika namenjena entuzijastima koji žele da se bave kompjuterima jednako kao i da ih koriste u neku konkretnu svrhu. Uporedivi su sa entuzijastima u automobilizmu koji jednako vreme provode u garaži koliko i u samoj vožnji. Nemam ništa protiv Linuxa na desktopu, a posebno u serverskoj upotrebi. Naprotiv. Ipak, ovo što sam napisao je činjenica koju potvrdjuje učešće Linuxa medju prosečnim korisnicima računara.
    (Dart, 30. decembar 2023 08:54)

    # Link komentara

  5. Savršeni OS je Linuksov Ubuntu Pro. Besplatan je za kućne korisnike a sve što treba je da napravite nalog i da aktivirate ključ , koji su vam dali besplatno , naravno.
    Savršenstvo stabilnosti i zaštite . Perfektan surf . Perfektna podrška .
    (Maxa, 29. decembar 2023 19:34)

    # Link komentara

  6. Ceo Windows je jedna velika lakrdija, nedovršen produkt sa kojim se korisnici bore od prvog do zadnjeg dana, i tako sve do nove verzije.
    (Dart, 29. decembar 2023 17:07)

    # Link komentara

  7. Savršen operativni sistem gde se još testiraju funkcije kako ga reinstalirati !
    (Nikola, 29. decembar 2023 08:19)

    # Link komentara

  8. То све треба да постоји још годинама и годинама уназад.
    (УФО, 29. decembar 2023 08:17)

    # Link komentara