Kako izgleda najsavremenija gimnazija u regionu u kojoj se učenici školuju po Cambridge standardima kvaliteta?

Da li ste znali da se u Beogradu nalazi najsavremenija Cambridge srednja škola u regionu?

Podeli
Foto: LINK group/Promo
Foto: LINK group/Promo

Reč je o Savremenoj gimnaziji, jedinstvenoj ustanovi koja učenicima obezbeđuje potpuno drugačiji pristup učenju, savremeno obrazovanje, osposobljenost za zanimanja 21. veka, pružajući sigurnu i kvalitetnu osnovu za dalje usavršavanje i školovanje. Vaše dete neće ići u ovu školu zato što mora, već zato što želi.

Kvalitetno i savremeno obrazovanje ne sme biti dostupno samo malom krugu ljudi koji su u mogućnosti da izdvoje nekoliko desetina hiljada evra godišnje. Vođeni ovom idejom, u Savremenoj gimnaziji omogućili smo svim zainteresovanim roditeljima da upišu svoju decu u ovu prestižnu školu po akcijskoj ceni od svega 374 evra mesečno, ukoliko se prijavite do kraja meseca.

Iskoristite priliku da svom detetu omogućite školovanje po svetskim standardima. Prijavite se odmah, iskoristite posebne pogodnosti i obezbedite svom detetu školovanje u najsavremenijoj Cambridge gimnaziji u regionu.

Zašto je Savremena gimnazija "stvarno drugačija"

Savremena gimnazija je najsavremenija gimnazija u Srbiji koja se nalazi u samom srcu prestonice, na trećem spratu poznate Beograđanke, koja svoju nastavu sprovodi prema planu i programu koji su akreditovali univerzitet u Kembridžu i Ministarstvo prosvete Republike Srbije.

Ona je savremena u svakom smislu – objedinjuje moderno okruženje, najsavremeniju tehnologiju u nastavi, napredan plan i program, interaktivno učenje, nastavu na srpskom i engleskom, interdisciplinarnost i kreativnost, bogate vannastavne aktivnosti i poseban pristup potrebama svakog učenika.

Cilj Savremene gimnazije je da od svojih učenika stvori građane sveta: visokoobrazovane, moderne, uspešne i nadasve odgovorne ljude, kojima će, zahvaljujući diplomi Savremene, nakon školovanja biti širom otvorena vrata najprestižnijih svetskih univerziteta, dok će ih nivo i kvalitet znanja postaviti u sam akademski vrh.

Snižena cena školarina odnosi se na Nacionalni program, u kome se nastava održava na srpskom jeziku, i Kombinovani Cambridge program, u okviru koga učenici mogu pratiti dodadne Cambridge International predmete na engleskom jeziku.

Upotreba najsavremenijih edukativnih tehnologija u nastavi

U jedinstvenim, posebno dizajniranim učionicama Savremene gimnazije (Intelligent Classroom) vaš budući gimnazijalac svesku će rado zameniti iPad uređajima, interaktivnom tablom i Google aplikacijama i lako će usvajati znanja, dok ćete vi kao roditelj moći svakodnevno da proveravate njegove ocene u elektronskom dnevniku.

Foto: LINK group/Promo
Foto: LINK group/Promo

Učenje u Savremenoj podržano je i primenom Amazon Echo i Samsung Gear VR uređaja, jedinstvene e-Learning platforme, 3D štampača, 3D olovke i 3D skenera, a uz sve to, ono je interaktivno, kreativno i zanimljivo, jer profesori, vrhunski stručnjaci u svom poslu, neprestano pronalaze nove, drugačije načine za prenošenje znanja i nastoje da učenici to znanje praktično usvoje.

U Savremenoj vlada disciplina, ali se uči bez stresa.

Učenici stiču znanja na kreativan način, uz eksperimente u savremeno opremljenoj laboratoriji, kroz ogledne časove i bogate vannastavne aktivnosti – posete kulturnim manifestacijama, pozorištima i bioskopima, nezaboravne izlete, humanitarne akcije itd. Ovo je samo deo zdravog okruženja u kome učenici Savremene rastu i stiču znanja i veštine za ceo život.

Škola u skladu sa zahtevima savremenih generacija

Savremena gimnazija je Future Ready School i odgovara na izazove savremenog deteta i potrebe sveta u kojem ono živi. Pristup obrazovanju u Savremenoj je fleksibilan i razvija se u kontinuitetu, prateći težnje i želje ne samo učenika već i njihovih roditelja, kako bi, posle svog četvorogodišnjeg školovanja, savremeni gimnazijalci postali svestrane ličnosti koje će u svakom trenutku uspešno moći da odgovore na sve izazove budućnosti.

Uporedo s tim, poštuju se individualnost i potrebe svakog učenika. Na svakog pojedinca gleda se kao na jedinstvenu osobu koja bi kroz razvoj sopstvenih talenata i afiniteta trebalo da odraste u kompletnu, uspešnu i izgrađenu ličnost.

Zato Savremena gimnazija talentovanim učenicima koji nižu uspehe u sportu, nauci ili umetnosti svake godine dodeljuje stipendije za školovanje kao nagradu za njihov rad i trud, a kroz formalno obrazovanje podstiče ih da se razviju u profesionalce kakvi teže da postanu.

Prijavite se do kraja meseca i iskoristite posebne pogodnosti

Specijalni uslovi upisa u Savremenu gimnaziju i niža cena školarine odlična su prilika da i vaše dete postane deo najsavremenijeg obrazovnog sistema u regionu. Upisom u Savremenu dobijate ne samo najbolje već i najpristupačnije školovanje za učenike i roditelje.

Obezbedite svom detetu sigurnu i uspešnu budućnost. Pružite mu obrazovanje po najvišim svetskim standardima i rad u kreativnom i inovativnom okruženju, uz svakodnevno korišćenje najsavremenije tehnologije, koji će mu pomoći da stekne praktična znanja i veštine i tako ostvari sve svoje potencijale.

Iskoristite snižene cene školarina do kraja meseca i obezbedite svom detetu najsavremenije školovanje u zemlji i regionu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.