Maturanti, prijavite se na besplatan kurs web developmenta i steknite vredna znanja za svoju budućnost

Maturanti, pred vama je važna životna odluka: u kom smeru nastaviti obrazovanje i u kojoj oblasti započeti izgradnju profesionalne karijere.

Podeli
Foto: LINK group
Foto: LINK group

Kako bi vam pomogla da možda rešite ove dileme, ITAcademy, najpoznatija škola za usavršavanje budućih IT stručnjaka u našem regionu, odlučila je da organizuje potpuno besplatan kurs web developmenta za sve zainteresovane maturante.

Imaćete jedinstvenu priliku da, na praktičan način, uz iskusnog developera i dizajnera Vuka Ninića, savladate poznate HTML, CSS i JavaScript tehnologije i započnete put ka IT karijeri, i to u jednoj od najplaćenijih oblasti današnjice – programiranju.

Ovaj besplatni kurs počinje 11. marta i traje 3 sedmice u modernim programerskim laboratorijama ITAcademy u Beogradu, a za maturante iz drugih gradova omogućen je onlajn-kurs putem savremene Distance Learning platforme za učenje.

Broj mesta je ograničen, zato je potrebno da budete brzi, popunite prijavu i rezervišete svoje mesto na vreme.

Programiranje može biti vaše buduće zanimanje

Programiranje je jedna od najbrže rastućih i najtraženijih oblasti u današnjem IT svetu, ali i u svim ostalim granama biznisa, gde se ovaj sektor nameće kao neophodan za uspešno funkcionisanje.

Kako bismo vam otkrili šta vas sve čeka ukoliko ovladate IT znanjima, predstavljamo vam 3 razloga zašto je programiranje najbolja opcija za izgradnju karijere.

1. Odlična zarada i mogućnost napredovanja

Da li ste znali da programeri u Srbiji mesečno u proseku zarađuju više od 2.400 evra, u zavisnosti od programerske pozicije, kompanije i znanja?

U inostranstvu, prosečna zarada je dvostruko ili trostruko veća. U plate obično nisu uračunati bonusi za postignute rezultate koje mnoge IT kompanije i frilenserski klijenti isplaćuju. Ovi podaci upućuju na to da programere juniore zasigurno očekuje dobro plaćen posao, ali i mogućnost brzog napredovanja na više pozicije.

2. Programiranje pruža slobodu

Bez obzira na to da li ste frilenser ili zaposleni u kompaniji, kao programera vas očekuju brojne beneficije koje, pored velikih plata, uključuju mogućnost rada od kuće, fleksibilno radno vreme, podsticajne bonuse, važne i dinamične projekte, uzbudljive tim-bildinge i brojne profesionalne radionice.

Mogućnosti su bezbrojne, a na vama je da se naoružate znanjem i krenete u osvajanje programerskog sveta na način koji vama najviše odgovara. Prvi korak u tome jeste pohađanje ovog besplatnog kursa.

3. Mogućnost da pokrenete sopstveni biznis

Nema većeg zadovoljstva nego da radite za sebe, a ne za drugoga. A programiranje vam upravo to i omogućava. Reč je o jednom od najbržih načina za ostvarivanje vlastite biznis-ideje. Kao programer, moći ćete brzo i jeftino da pretvorite ideju u gotov proizvod ili uslugu koju ćete ponuditi tržištu.

Neke od najuspešnijih kompanija današnjice, poput Amazona, Instagrama ili TikToka, koje okupljaju milione korisnika, nastale su upravo zahvaljujući odličnoj ideji i stručnim programerskim veštinama koje su doprinele njenoj realizaciji!

Foto: LINK group
Foto: LINK group

Za samo 12 meseci do najtraženijih IT znanja i veština

Da li ste znali da za manje od godinu dana možete savladati najtraženija IT znanja i veštine, za šta su u proseku potrebne četiri godine na informatičkim fakultetima?

Da je to apsolutno moguće pokazuju specijalizovani jednogodišnji programi na ITAcademy, međunarodnoj školi za edukaciju i informatiku. Iz ove ustanove izašao je veliki broj uspešnih programera, a o njihovom početku karijere možete pročitati ovde.

Na ITAcademy vas očekuje stručni tim predavača, praktično učenje u modernim učionicama ili na daljinu, brojni dostupni resursi po standardu grupacije pet vodećih svetskih univerziteta i mogućnost rada na realnim projektima sa uticajnim poslodavcima i kompanijama iz celog regiona zahvaljujući Centru za razvoj karijere, a znanje za vaše odabrano zanimanje potvrdiće prestižni internacionalni sertifikati kao što su Adobe, Apple, Autodesk, CompTIA, Linux Professional Institute, Microsoft i mnogi drugi.

Za sve maturante koji budu učestvovali na besplatnom kursu web developmenta škola ITAcademy je pripremila specijalne uslove za nastavak obrazovanja na kompletnom programu obuke za programiranje, koji će vam obezbediti internacionalno zvanje programera i uživanje u spomenutim beneficijama.

Podsećamo vas da je broj slobodnih mesta za ovaj besplatni kurs ograničen, zato svoju prijavu pošaljite odmah i napravite prvi korak ka karijeri programera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.