Gejming

Stiže novi patch za "For Honor"

Novi patch koji bi trebalo da se pojavi danas na PC-u, nosi oznaku 1.06. Prošlo je 2 nedelje od prethodne verzije, te izgleda da se u Ubisoftu radi punom parom da se For Honor sredi koliko je to god moguće.

Gejming utorak 25.04. 13:35 Komentara: 0

Review: Kona

Kona je naziv za sneg, na jeziku, sada već praktično iščezlog Kri naroda. Oni su predstavljali najveću zajednicu starosedelaca Kanade, koji su vremenom prihvatali sve veći priliv došljaka na njihovu teritoriju.

Gejming utorak 25.04. 11:59 Komentara: 0

Review: ICEY

Na pitanje šta se dobije kada se u 2D blender stavi Bayoneta, Bastion i Stanley Parable – odgovor je ICEY. Ova odlična indie akciona tabačina nam, totalno iznenađujuće, dolazi iz malog kineskog studija, kojem je trebala cela decenija i gomila promena da nam predstave ovako dobar proizvod.

Gejming ponedeljak 24.04. 21:38 Komentara: 0

Tvorac Gears of War serijala: AAA industrija igara je neodrživa

Klif Bleszinski, čovek koji je stvorio čuveni Gears of War serijal, održao je u petak govor na Reboot Develop konferenciji, gde je upozorio sve prisutne, ali i čitavu industriju video igara, da je po njegovom mišljenu aktuelni model proizvodnje AAA naslova (igara iza kojih stoje ogromni budžeti i timovi sa velikim izdavačima), prosto neodrživ u trenutnom stanju i da će doći do ozbiljnih poremećaja u industriji ukoliko se nastavi tim putem.

Gejming ponedeljak 24.04. 19:45 Komentara: 3

Fire Emblem Echoes za Nintendo 3DS stiže u maju

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia je novi naslov sa kojim će moći da se počaste svi vlasinci Nintendo 3DS handheld konzole. U pitanju je igra koja će svoj kombat fokusirati na strategiji i poteznom gejmpleju. Ovakvim potezom, Nintendo pokazuje da nije zaboravio na vlasnike “starijih” konzola, i da Switch nije jedina platforma na koju će se fokusirati.

Gejming ponedeljak 24.04. 16:00 Komentara: 2

Gta Online Tiny Racers

Grand Theft Auto 5 i dalje žari i pali svim top listama kada su u pitanju igre koje imaju visoku cifru aktivnih igrača, iako je igra zvanično izašla još 2013. godine (za tadašnji PS3 i Xbox360).

Gejming nedelja 23.04. 21:21 Komentara: 4
strana 1 od 229 idi na stranu