Facebook kreće u još žešću borbu protiv terorizma

Facebook nastoji da pronađe što efikasnije načine za sprečavanje širenje terorističke propagande, govora mržnje i nasilnih video snimaka na svojoj mreži. Zbog toga će ta kompanije omogućiti besplatno oglašavanje organizacijama koje se bore protiv terorizma i radikalizma, kako bi promovisali poruke korisnicima za postoji sumnja da bi mogli da budu radikalizovani.

Izvor: telegraph.co.uk, zimo.dnevnik.hr
Pošaljite komentar
  1. Ово је само пуко додворавање америчком естаблишменту, наравно да не могу ама баш ништа да ураде по том питању а да не угрозе слободу говора !!!
     (да да, 26. jun 2017 17:20)

    # Link komentara

  2. Levičarska propaganda. Svako ko priča protiv islamskih terorista dobije ban ili shadow ban, tako da može da objavljuje i piše šta hoće a to vidi 5% ljudi sa kojima je prijatelj. Što se ne bore protiv Antife, u čemu je razlika između terorizma leve i desne ideologije?!
     (Hegel, 26. jun 2017 12:52)

    # Link komentara

  3. Teeza Mej ,s obzirom na poziciju trebala bi isto tako da se zauzme za borbu potiv ravnodusnoti koja nije nista manje opasna.
    (ESMA, 26. jun 2017 12:05)

    # Link komentara

  4. A ko ce odredjivati sta je ekstremisticki sadrzaj? Sve mirise na to da je radikalni islamski terorizam samo paravan za suzbijanje kontraljevicarskih struja u zemljama Evrope, SAD i Kanade. Nisam u pravu? Zasto se onda ne sankcionise web materijal cuvene Antife?
    (Klej, 26. jun 2017 09:17)

    # Link komentara

  5. Mozete li i pucenje usana da dodate na listu?
     (Lav, 26. jun 2017 02:07)

    # Link komentara