Instagram se otvara za nove formate fotografija

Kompanija Instagram, koja se bavi pružanjem usluge za deljenje slika putem veba, objavila je da od sada prihvata različite formate fotografija i video sadržaja a ne samo kvadratne kao do sada.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Kako nazvati coveka koji u aplikaciji planiranoj za instant razmenu amaterskih fotki sa predefinisanim efektima i fiksnim formatom, postavlja svoje profi fotke u sirokom formatu i bez efekata? e ja im bas za inat ne bi dozvolio i ubacio bih opciju anonimnog reportovanja. masenje poente.
    (petar, 6. septembar 2015 06:22)

    # Link komentara

  2. Glupi Facebook mora sve da upropasti. Pa ovo je kao da Twitter omogući tvitove duže od 140 karaktera, sama srž i smisao aplikavicije se gube. Kapiram zašto ali mi se ne sviđa.
     (nerealan, 29. avgust 2015 22:11)

    # Link komentara

  3. @ Misa

    Problem je sto u sustini android programera imas na svakom koraku (doduse ovo ne rade amateri, ali poenta je...), koja god aplikacija da izadje, napravice se uglavnom za android ili iOS, da bi izasla za windows , neophodno je da se prilagodi tom sistemu sto je posao malog broja programera u oblasti windowsa.
     (Vitez Koja, 29. avgust 2015 10:17)

    # Link komentara

  4. Ja sam nekako navikao na kvadrat i probao sam i ovo ali mi se ne uklapa nekako. Navika je čudo. Ali shvatam ljude kojima će ovo biti zaista korisno, pre svega oglašivačima a svakako i običnim korisnicima. U svakom slučaju funkcija koja neće oduzeti ništa a nekome biti koristan alat.
    (Tubara420, 28. avgust 2015 19:27)

    # Link komentara

  5. @Nebojša
    Fejsbuk je kupio instagram :)
    (filippo, 28. avgust 2015 17:51)

    # Link komentara

  6. Čekaj, ko je koga kupio?
     (Nebojša, 28. avgust 2015 17:11)

    # Link komentara

  7. Jako je bezobrazno sto nece biti apdejta za WP (da podsetim da je IG app za WP jos u beta fazi iako je proslo 2-3 godine od objavljivanja). Ne zavisim od IG-a, a za full-res koristim instasize, ali smatram da je vrlo ne-fer da se WP platforma stavlja ad-akta.
    (Misa, 28. avgust 2015 16:15)

    # Link komentara