Vujošević: Partizan nije Vujošević

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da je poziv Predraga Mijatovića za pomoć ’crno-belima’ dokaz da je njegov klub institucija.

JT Izvor: B92, Večernje novosti
Pošaljite komentar
  1. (joe, 21. maj 2015 08:58)

    Ajde budi jos objektivniji pa kazi da je prosle godine taj tim bio skoro prepolovljen povredama igraca iz prvih 5 a da se ove godine, posle odlazaka najboljih, nekako sastavio u decembru. Plej dosao tri nedelje pred plejof itd. Kako se bavis kosarkom, onda znas sta znaci odigrati gotovo dve pune sezone bez pravog pleja i sa jednim pravim centrom, koji je tek nedavno napunio 20 godina. Na odlaske 3-4 najbolja igraca svake godine smo "navikli".
    Mozete o Duletu da mislite sta hocete ali da osporavate njegovu strucnost je stvarno besmisleno.
    (Zuki, 21. maj 2015 19:45)

    # Link komentara

  2. UJAAAA!!!!
    (ZAGORSKA 32, 21. maj 2015 17:11)

    # Link komentara

  3. ame legende kosarke.Partizan pocetkom 70-ih godina proslog veka postaje, uz Cibonu i Bosnu, najozbiljniji tim na ovim prostorima i tada osvaja 2 titule prvaka i 2 Kupa Radivoja Koraca.Obzirom da tada, na politickoj sceni Srbije, nema Milosevica i Marjanovica, a ni njihovog SPS-a, ni u najavi, mislim da je vreme da se prestane sa spinovanjem i iznosenjem gluposti.Hvala.
    (Nenad,Bgd., 21. maj 2015 14:20)
    gde si ti video ostrašćenost i mržnju kod mene u iznošenju činjenice da ste do dolaska Miloševića i Marjanovića na vlast osvojili 12 trofeja manje od zvezde a da ste se od njihovog dolaska uzdigli kao feniks i u fudbalu i u košarci a da je zvezda suzbijana. u činjenicama i podacima nema mržnje samo gola istina.
     (vlada milić, 21. maj 2015 16:43)

    # Link komentara

  4. (vlada milić, 21. maj 2015 10:53)
    Ja cu ovim zavrsiti polemiku sa tobom, ne zato sto nemam sta da te poducim, nego zato sto si ti ostrascen, neobjektivan i pun mrznje.Prvo cu ti cestitati titulu jos jednom, jer ste jednostavno bolji.Vidis, nije tesko, a i ne boli.A onda, nesto malo istorije, ne zbog tebe, nego zbog objektivnih ljudi, koji mozda ne znaju...tih godina, kad je Partizan bio slab, a bio je cesto vicesampion iza Zvezde, kroz klub su prosli Radomir Saper, Vilmos Loci, Dragutin Cermak, Borislav Stankovic, Milos Bojovic i drugi...sve same legende kosarke.Partizan pocetkom 70-ih godina proslog veka postaje, uz Cibonu i Bosnu, najozbiljniji tim na ovim prostorima i tada osvaja 2 titule prvaka i 2 Kupa Radivoja Koraca.Obzirom da tada, na politickoj sceni Srbije, nema Milosevica i Marjanovica, a ni njihovog SPS-a, ni u najavi, mislim da je vreme da se prestane sa spinovanjem i iznosenjem gluposti.Hvala.
    (Nenad,Bgd., 21. maj 2015 14:20)

    # Link komentara

  5. dule teski teletabis
     (nikola, 21. maj 2015 13:59)

    # Link komentara

  6. NEKOM DULE NEKOM COVIC..NEKOM KOSARKASKI MAJSTOR,NEKOM POLITICAR-PRIVATNIK...I ZVEZDA JE PRIVATAN KLUB...ZNATE VI TO........
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pedja, 21. maj 2015 07:34)

    Znamo...i EL to zna...nego,što partizan bojkotuje tu istu EL...
    (pingvin sa Madagaskara, 21. maj 2015 13:33)

    # Link komentara

  7. Bravo gospodine Vujoševiću na pomen vašeg prezimena većinska frustrirana Srbija mora da reaguje. Centrala Železnik angažuje sve raspoložive snage da što više komentarišu lupaju pluseve i minuse. Ako dobro urade posao dnevnica skače...
     (Novinar SoS kanala, 21. maj 2015 13:16)

    # Link komentara

  8. Ne laje pas radi sela...
    (Onix, 21. maj 2015 13:05)

    # Link komentara

  9. Zašto ovaj nije na robiji posle silnih krivični dela i to pred kamerama?
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (kec, 21. maj 2015 11:13)

    Iz prostog razloga jer je išao na proslavu 5. rođendana SNS-a..."jedini opozicionar u Srbiji".
    (Tegi legenda striptiza u Srbiji, 21. maj 2015 12:23)

    # Link komentara

  10. @danilo
    Ovaj momak sto se potpisuje kao Danilo,nije pravi Danilo.Pravi Danilo je iskljucio internet u znak solidarnosti sa izgladnelom i kukavnom bracom.1500 dinara od interneta je ulozio u vekne hleba i trenutno je jedan od onih koji najvise pomazu KK Partizan.
    Ja mu se ovom prilikom javno zahvaljujem u ime svih gladnih igraca KK Partizan!
     (Nikola Kalinic, 21. maj 2015 12:20)

    # Link komentara

  11. Zašto ovaj nije na robiji posle silnih krivični dela i to pred kamerama?
     (kec, 21. maj 2015 11:13)

    # Link komentara

  12. Kako je zvezda devedesetih mogla imati 20 trofeja više od Partizana kad ukupno nije imala više od 20?!?
    (Gluščevil, 21. maj 2015 00:27)
    od 1945 do 1990 kk Crvena zvezda 16 trofeja, kk Partizan 5 trofeja. partizan je u prvoj sezoni 1945 osvojio predposlednje mesto a u prvih 30 godina do 1975 nije osvojio ni jedan trofej. dolaskom Miloševića i Marjanovića na vlast, a svi znamo ko su i za šta su optuženi, počinje renesansa Partizana i u kk i u fk ( koji je bio još slabiji u odnosu na zvezdu nego kk)
     (vlada milić, 21. maj 2015 11:02)

    # Link komentara

  13. (vlada milić, 20. maj 2015 23:36) 
    Ne bih se javljao na ovu vest, jer Vujosevic cesto daje izjave i sa sobom povlaci 'lavine' komentara, a slucajno znam i deo onoga, sto se dogadja u Partizanu i...nije veselo.Ali,morao sam da odgovorim na komentar Vlade Milica.Kratko...jedino opravdanje za budalastinu,koju si poslao, mogu biti tvoje godine,tj. sto ih verovatno imas manje od 20.Ili Dragan Kicanovic,Boban Petrovic,Misko Maric,Dragan Todoric,Milenko Savovic i ostali bas nista nisu predstavaljali u srpskoj kosarci.A po tebi nisu verovatno ni postojali.Ta generacija je bila prvak stare Jugoslavije u kosarci, pobedili su Cibonu, u kojoj su igrali Cosic,Knego,Nakic,Cutura,Petrovic,Pavlicevic...sto je za tvoju Zvezdu tada bilo nezamislivo.Ja nemam nikakav problem da kazem da je Zvezda ove godine bolja i jaca i da je potpuno zasluzeno sampion, ali negirati rezultate i uspehe Partizana i dovoditi ih u vezu sa politikom...to je mozda samo neznanje, ali je pre svega mrznja i glupost.Molim vas da objavite komentar, bar iz postovanja prema sjajnim generacijama kosarkasa Partizana, a i da se prekine sa praksom dovodjenja sporta u domen dnevne politike.To je bolesno.
    (Nenad,Bgd., 21. maj 2015 01:06)
    i sa svim tim velikim igračima uspeli ste da uzmete 4 (četiri) titule za prvih 45 godina postojanja. toliko o budalaštinama. takođe bih molio da objavite komentar, bar iz poštovanja prema prema komentetatoru koji me je izvređao vezujući za moj komentar reči poput " budalastine, neznanje,glupost,mržnja... " činjenice i istorija se ne mogu sakriti, a one lepo kažu da su kk partizan i fk partizan bili mali klubovi sa po 20-tak trofeja manje od Crvene zvezde do početka ludila i dolaska 1990 na vlast onih koji su upamćeni kao ...... u istoriji Srbije.bili ste mali klub dok Milošević i Marjanović nisu postavili partizan za državni projekat jer kako drugačije objasniti da i kk i fk odjednom u serijama postaje šampion svake godine a do tada superiorna zvezda odjednom oslabi. omaž efemenizmu i aparthejdu
     (vlada milić, 21. maj 2015 10:53)

    # Link komentara

  14. "..kada se košarka nije ugasila devedesetih kada je političkom odlukom jedan mali klub(Partizan) sa 20 trofeja manje od jednog velikog kluba(Crvena zvezda) postavljen za državni projekat od strane Premijera i istovremeno predsednika fk partizan neće ni sada. za mišljenje Partizan=košarka je potrebna ozbiljna dijagnoza.

    (vlada milić, 20. maj 2015 23:36)

    Za ovakav komentar nije potrebna dijagnoza.
    Jer ovo može da nastane samo u dalekim predgradjima, tamo gde ne stanije logika a gde su činjenice nepotrebno breme na nejakim plećima.
    Jadan ti...
    (danilo, 21. maj 2015 10:29)

    # Link komentara

  15. daj bože da budeš u partizanu bar još 20 godina
    (sasa, 21. maj 2015 09:59)

    # Link komentara

  16. Psi laju na Partizane, a Partizani prolaze ...
    (doktorGrobar, 21. maj 2015 00:31)

    Gde prolaze..u II krug Cipiripija...ne lupetaj..GDE SU PARE
    (običan doktor grobar, 21. maj 2015 09:37)

    # Link komentara

  17. KK Klosari
     (raxi, 21. maj 2015 09:05)

    # Link komentara

  18. Ja nisam strastveni navijac, ali mi je kosarka broj jedan sport, i kada igraju partizan i zvezda navijam za partizan, ali kao sto rekoh nisam iskljuciv, pratio sam i zvezdu u evroligi i navijao da postignu sto vise. Ovo pricam jer mislim da me to cini malo objektivnijim za komentar od ljudi koji su ostrasceni i naviju za jedan od ova dva kluba na nacin da zele da drugi propadne i izgubi nevezano gde i sa kim igra. Vujosevic nije partizan, ali je najveci problem kk partizana danas nije ni politicka klima koja je sada realno naklonjenija zvezdi, ranijih godina je bila partizanu, ni losa finansijska situacija, vec upravo to sto vujosevic umislio da on jeste partizan iako ovde izjavljuje suprotno, ali ta izjava tog tipa, tim recima pokazaju zapravo da on to misli, najbolji potez za partizan bi bio da se on povuce. Realno protekle 2 godine uz sva kukanja i zalbe partizan je sa sportske strane gledano imao sasvim solidan sastav i igrace, nista slabiji od ranijih godina, ali uspeh dosta manji, razlog po meni je vujosevicevo popustanje kao trenera jer se bavio svime i svacim sem trenerskog posla, zato ga treba zameniti, recimo ja licno mislim da bi milojevic bio odlican na mestu trenera partizana.
     (joe, 21. maj 2015 08:58)

    # Link komentara

  19. Brate Dule kako si postao dosadan sa istim pricama,svaki dan po novinama o teorijama zavere i ostalo,ajd pobedi neku tekmu i pricaj o sportu. Nemoguce da su svi drugi mutni samo partizan posteno pobedjuje a cim izgubi neka visa sila. I Kk CZ je bila u banani 15god pa niko nista nije pomogao,igrali ste bez konkurencije i zato bili prvaci,sada cim neko stvori tim odmah frka. Pa jel treba da partizan bude 100 god zaredom prvak,jel moze partizan zasluzeno da izgubi,zar su uvek drzava,sudije,Vucic i ostalo,pa niste vi NBA tim. Ovu sezonu vas zasluzeno prasimo...
    duplo bolji tim...
     (nikola, 21. maj 2015 08:51)

    # Link komentara

  20. Ja sam kao neki navijač Partizana,ali JSD Partizan? Za one koji neznaju slučajno Jugoslovensko sportsko društvo Partizan?! Ovde ne treba komentar
    (glasac ds-a, 20. maj 2015 23:58)

    Prvo, nisi navijac partizana.
    Drugo, JSD znaci to sto si napisao, ali klub je nastao u tom duhu i po mom misljenju je manji problem ostaviti to kako je nastalo nego licemerno menjati na silu ime da bi klub bio "srpskiji"
    Trece, zar ti stvarno mislis da klubovi koji se zovu "crvena zvezda" ili "partizan" mogu biti simbol nekog velikog srpstva, cetnistva ili cega vec!? Realno, komusticka ste tvorevina i jedni i drugi, a prozivate jedni drugi na racun toga ko je veci nacionalista!?
    (Onokao.., 21. maj 2015 08:40)

    # Link komentara

  21. Tačno, Partizan nije Dule Vujošević, Partizan je mnogo veći i od Duleta, i od Saše, i od Divca i od Kiće, i od Praje. Partizan je institucija. Partizan je sinonim košarke na ovim prostorima, najveći klub koji je nekadašnja država imala. Navijačima iz suprotnog tabora samo da poručim da istorija srpske košarke ne počinje od pre dve godine. Partizan nije bio miljenik države u tom obimu kao što navode. Ja se dobro sećam projekta "evropska Zvezda", sećam se ko je bio u upravi KK Crvena Zvezda i šta se planiralo. Sećam se i da je jedno beogradsko komunalno preduzeće izdašno finansiralo KK Crvena Zvezda, prema tome te priče o miljeniku države možete da prodate nekom ko je tek počeo da prati košarku. Mogu da se složim da su Partizanu potrebne promene u klubu, u smislu ljudi koji će se baviti finansijama i marketingom, takođe transparentnost poslovanje je nužna. Gašenjem KK Partizan srpska košarka ide ka sunovratu, ne treba biti mnogo mudar pa to videti. Ja se samo nadam da će zaista bivši igrači Partizana pomoći u skladu sa mogućnostima jer većina navijača Partizana nema tu finansijsku snagu.
    (Carlao, 21. maj 2015 08:36)

    # Link komentara

  22. Ne! Ti apeli samo pokazuju koliko ste para klupskih nakrali u zadnjih desetak godina, kada pored neospornih konstantnih evro uspeha i isto tako konstantnog priliva drzavnog novca, vama je kasa prazna. Sramota i da se oglasavate uopste!
    (Ivan NS, 21. maj 2015 08:30)

    # Link komentara

  23. Vujosevic nije Partizan ! Vujosevic je Ilija Cvorovic !
     (Franko, 21. maj 2015 08:26)

    # Link komentara

  24. Ljudi,Danilo iskljucio net,kaze nece vise da ga placa dok su njegovi Partizani gladni.Za 1500 dinara moze dosta hleba da se uzme.Bravo Danilo!
    Gest vredan paznje.
     (Nikola Kalinic, 21. maj 2015 08:24)

    # Link komentara

  25. Ne laje pas radi sela...
    (Onix, 21. maj 2015 08:21)

    # Link komentara

  26. Pa sto ne dade pare za KK taj isti Mijatovic...zato sto isto kao i u FKCZ te pare idu tebi i u privatne dzepove. Pusti me tih fazona Institucija...vi ste rupa bez dna kao i FKCZ! I dok ti ne odes i dok se klub ne privatizuje ne treba ti dati dinar. Mijatovic poziva...koga...drzavu??? Da da Partizanu pare...dali bi vama navijaci pare ali svaki hoce da zna gde ce novac da ode! Ti ces da pumpas dugove ko i FKCZ okrivices drzavu (ko i FKCZ) i onda ti je kriv VUcic, Karadzic...ma daaaj limtemo
    (Milojko, 21. maj 2015 08:10)

    # Link komentara

  27. Devedestih jedan mali klub sa titulom prvaka evrope i jedan veliki sa titulom ničega, reče čovek u komentaru :-D
     (ja, 21. maj 2015 08:08)

    # Link komentara

  28. Najzad si svatio ,odlazi!!!
     (Sinisa, 21. maj 2015 08:07)

    # Link komentara

  29. partizan institucija kao i jugoplastka
     (rango, 21. maj 2015 08:06)

    # Link komentara

  30. Kako su se botovi raspomamili u komentarima, to je uvek lepo videti :-)
     (ja, 21. maj 2015 08:06)

    # Link komentara

  31. Ajde?! Pa iz tvog ponasanja kao da jest. Nemoj si toliko skroman Duka, znamo se
     (Pufta, 21. maj 2015 08:04)

    # Link komentara

  32. Taj Vujosevic je obican siledzija i prostak.
    (Golman, 21. maj 2015 07:49)

    # Link komentara

  33. Ja bih napravio neku tuznu reklamu za TV. Uplatite, pomozite...
     (Holden, 21. maj 2015 07:47)

    # Link komentara

  34. NEKOM DULE NEKOM COVIC..NEKOM KOSARKASKI MAJSTOR,NEKOM POLITICAR-PRIVATNIK...I ZVEZDA JE PRIVATAN KLUB...ZNATE VI TO........
     (Pedja, 21. maj 2015 07:34)

    # Link komentara

  35. AHAHAHAHAHAAAAAAAAHHABBAHAHAHAHAHAHAHAH
     (ja, 21. maj 2015 07:27)

    # Link komentara

  36. Na Partizanovim vestima sve jadnici koji 20 god. nisu ni gledali kosarku....KK PARTIZAN JE NAJBOLJI NA BALKANU...SHVATITE TO ....
     (x, 21. maj 2015 07:26)

    # Link komentara

  37. TAKO JE DULE CARE....NE MOZE BAM NIKO NISTA....PARTIZAN U SRCU ...
     (c, 21. maj 2015 07:21)

    # Link komentara

  38. NAPRED KK PARTIZAN...EUROPE BRAND ......
     (SAMO TEBI VERNI, 21. maj 2015 07:20)

    # Link komentara

  39. @huan pablo don fernando - klasican primer osobe bez intelektualnih funkcija, programirane da reprodukuje izjave vrhovnog programera (u ovom slucaju Duska Vujosevica). "Cak sam mora i fizicki da se obracunava sa navijacima KK Crvena Zvezda Telekom..." E gospode Boze.
     (jeste, 21. maj 2015 07:20)

    # Link komentara

  40. Aparthejd, efemerizacija, eutanazija, zlo - da li Dulo prepricava horor film ili daje izjavu o sportu? Nenormalno je da se u kontekstu sporta koriste izrazi ovog tipa, i to sve samo zato sto ne dobijas ti sve i nisi prvi, vec postoje i drugi, koji ocigledno bolje rade od tebe. A price o instituciji - najgore je kad sam sebe proglasis za instituciju, pa imas potrebu svako malo sam sebe i sve oko sebe da ubedjujes u to. Veliki ste klub, imali ste neverovatnih 30ak godina, i to vam niko ne spori. Ali da ubedjujete sebe da ste Ujedinjene nacije, Dalaj Lama ili Mhatma Gandi - prosto ne ide. Pozdrav!
     (Stella, 21. maj 2015 07:18)

    # Link komentara

  41. Tako je Dule kralju ......
     (Zarko, 21. maj 2015 07:17)

    # Link komentara

  42. @huan pablo don fernando,
    sine bajke se citaju eventualno do 11.godine. Sa platom od 1/2 miliona € velika je ljubav prema bilo kome, a razlozi nervoze i spinovanje...pa ponestalo igraca koje je sa svojim kumom Miskom Raznatovicem prodavao i uzimao svoj deo, poslednji gde je imao procenat je bio Bogdan, zato i ono davljenje na klupi. Velika ljubav nema sta
    (Srx, 21. maj 2015 07:16)

    # Link komentara

  43. Dok je uzimao lovu bio je Partizan sad kad je spiskao više nije.
    Ajte molim vas ?
     (lepi, 21. maj 2015 07:08)

    # Link komentara

  44. Živ bio, Dule, sto godina i uveseljavao nas još dugo svojim šizofrenim izjavama.
     (pedja_71, 21. maj 2015 07:05)

    # Link komentara

  45. dzaba vam novci...
     (Bijela, 21. maj 2015 06:50)

    # Link komentara

  46. Alo bre pa vi ste drugi tim u Srbiji, smanji malo dozivljaj puno ste u medijima!
     (Mare, 21. maj 2015 06:43)

    # Link komentara

  47. On i dalje misli da neko ceni njegov "rad"? Rezultata nema od kada nema para, para nema od kada ih nema Igokea, mladjih kategorija nikad nije ni bilo jer je sve kupovano, a i njega ne bi niko zeleo u svojim redovima. Finansije kriju pa nema ni sponzora.
    Bice presedan ako neko donira novac firmi u kojoj su plate i po 50.000 € mesecno, skidam kapu groBARI.
     (*, 21. maj 2015 06:42)

    # Link komentara

  48. Omaz efemerizaciji.
     (dzamburu, 21. maj 2015 06:40)

    # Link komentara

  49. Čovece,državna firma ti je generalni sponzor,ne obmanjuj narod više.Ti pričaj šta hoćeš ali u ekipi imaš 4 frhunska igrača,da možda igraju iz ljubavi?Ljudi moji.
     (Kosta, 21. maj 2015 06:35)

    # Link komentara

  50. Samo ti ostani, dok si ti tu nema para nema sponzora a samim tim ni časova ljubavi ni institucije i ostalih mazanja očiju. I struka ti više nešto ne ide od ruke tako da dok si ti tu nama ciganima je bolje a imamo i sa kim da se sprdamo.
     (Zvezda, 21. maj 2015 06:32)

    # Link komentara

  51. Boze, koliko frustraciju ovaj covek proizvodi kod navijaca kluba za koji nisu sigurrni koji je, nisu sigurni ni ciji je, ali ga vole, a konkurente koji znaju i ko su i sta su i ciji su mrze, jer je potrebno mrzeti sve sto ti nisi.
     (Josarian, 21. maj 2015 06:28)

    # Link komentara

  52. AJMO SVI U GLAS - EFEMERIZACIJA!
     (Igor, 21. maj 2015 06:12)

    # Link komentara

  53. partizan jeste vujosevic, onog trenutka kada dule ode, oticice i partizan kakvog znamo, dule je jedini covek kojem je stvarno stalo do partizana,koji je tu iz ljubavi i koji je partizanu dao najvise sto je mogao, a to je zdravlje, spali smo na to da dule pored toga sto mora da trenira igrace za dzabe, mora da vodi i borbu protiv svih onih koji zele da uniste partizan,cak mora i da se fizicki obracunava sa navijacima crvene zvezde beograd!!!
    duletu su svi okrenuli ledja, sem nas grobara, dule i mi smo danas ostali sami u borbi protiv svih, a sve za dobrobit naseg partizana!!! ziv ti nama bio dule jos 200 godina i trenirao partizan jos dugo!!!
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Huan Pablo Don Fernando, 20. maj 2015 23:46)

    Uh! Mnogo ste mi nešto "sami". Buahahahaha.

    Nego, pridružujem se tvojim željama: ŽIV I NAMA BIO DULO JOŠ - ma šta je 200? - 500 godinica!
    (Živ nam bio Derviš Uštipak!, 21. maj 2015 06:05)

    # Link komentara

  54. Kaze Dulo "efemerizuje i eutanazija" a grobari klimaju glavom .... Dulo objasnio :-)) , Samoprozvana institucija oformljena u Zagrebu a za brend proglasena u Portorozu od strane Hrvatske markentiske kuce ! Crnogorac koji pljuje Srpsku drzavu jer mu malo para daje za sirenje Jugoslovenstva i kupovinu stranih igraca ... Ekipa bez mladih kategorija koja ne placa porez a plate po 40-50 000 eura ! Ma katanac bre ! Godinama na drzavnim jaslama pa malo i to bilo nego otimali igrace po Srbiji a tukli i gepekovali sudije !
    (Slobodan, 20. maj 2015 23:31) Sinko, umij se malo, vidiš da ti je loše od višedecenijske torture. Frustracije mogu da budu vrlo opasne,.
     (B9, 21. maj 2015 04:51)

    # Link komentara

  55. (Slobodan, 20. maj 2015 23:31)

    Ili klub koji je za 17 godina ostao kratak 17 miliona eura.Klub koji je zamrznut,klub koji je za 20 godina imao razne 'stubove srBstva' u svojim redovima.Klub koji je promenio 30 trenera,a jos vise stranaca.Klub koji je rentirao N.Covic,klub koji je zamrznut,klub u kojem obitivaju zet,dva presednika,drzavin brat,Coki,covek Bodigard Z.Terzica,Informer,Voli,Idea,kancelarija za KIM,....Ma vi ste 'ponos Srbije' !
    (Samo je sljaka iznad nas,...., 21. maj 2015 03:21)

    # Link komentara

  56. Ajde cuti gastarbajteru.
     (goli otok, 21. maj 2015 03:16)

    # Link komentara

  57. Moze vozilo kod frizera Tonija.

    Za vas smo uvek bili veliki klub a tako ce i ostati.Vi ste svoje vreme imali u doba sljake i Krcuna.Ko nezna svoju istoriju taj nije navijac.Vi ste svoju istoriju zamrzli,i do odmrzavanja vi ste niko.Ovo sada niti je vas klub,niti bilo sta mozete reci.Mi cemo biti tu uvek,a vi cete biti uvek komsinica,klub koji nema nista i nikog!Cestitam FMPDIVATELEKOMVOLICZ uspesnu sezonu.Daleko ste jos od zvezda,a da ne pricamo o istoriji!
    (Samo je sljaka iznad nas,...., 21. maj 2015 03:10)

    # Link komentara

  58. Da li je ovo Dule dukljanin priznao da se drzava poklonila fk partizan?
    (Delija Pg, 21. maj 2015 02:45)

    # Link komentara

  59. Efemerizuje? Ovaj me sve vise podseca na Vendi :D
     (Byk, 21. maj 2015 02:28)

    # Link komentara

  60. Jel se unistavao kad do 2012. niste placali ni porez ni halu niti vecinu igraca. I kako to da do 2012. nije bilo nijedne tuzbe nego su se igraci odricali zarada "iz ljubavi", a odjednom od 2012. "ljubavnici" krenuse da traze pare, ah te izdajice.
     (Dzonni, 21. maj 2015 02:20)

    # Link komentara

  61. ФМП тј Фабрика Металних Производа је тајним каналима постала Звездин власник, јер само они могу конспиративно да лију метални катанац од милоште звани "Срећко", иницијативом легендарног Нолана Смита, обилато потпомогнуто бахатим и иживљаваторским понашањем садашње гарнитуре ЈСДККПа!!!!! Шта су се испараноисали, као да имамо неки избор, ту су само сребрни и златни, па бирајте, оба нерђајућа. А како су се само наслађивали нашом српском муком... Без милости за туђина из хумске!!!
    (Дератизатор, 21. maj 2015 02:18)

    # Link komentara

  62. Sto ne izvadi Mijat kes i plati dugove, on bar to moze?... Pa nece covek da prosipa u prazno, zna sta i kako se radi. Kada se sve sabere, Partizan moze da bude samo institucija za izvlacenje drzavnih para i zato sad institucija ne funkcionise - nema drzavnih para.
     (Miki, 21. maj 2015 01:58)

    # Link komentara

  63. Ima li Partizan upravu? Ja koliko znam ima i to kompletnu. Ta uprava treba da donosi novac u klub i da pronalazi sponzore. Ako to treba da radi država u smislu da izvadi lovu iz budžeta i dodeli Partizanu (ili bilo kom drugom klubu), onda čemu uprava u klubu. Čemu direktor, predsednik isl. Onda klub treba da vodi recimo ministarstvo sporta. Ako se pak ovo država odnosi na širi pojam, u smislu da su ljudi iz uprave Partizana izblokirani od strane vlasti i da gde god potraže novac dobiju nogu, onda je opet uprava kriva zbog svoje nesposobnosti i logično bi bilo da ako je tako u klub uđu strukture iz vlasti.
    (NemanjaVac8, 21. maj 2015 01:56)

    # Link komentara

  64. Predrag Pedja Mijatovic!!!!
     (pfc, 21. maj 2015 01:36)

    # Link komentara

  65. Crnogorac koji se deklarise kao Jugosloven,unistava Srpsku kosarku i pravi razdor medju Srbima.On Zvezdu ne voli zato sto je Zvezda simbol Srpstva...
    Stari munistako...
     (briga njega za Partizan, 21. maj 2015 01:32)

    # Link komentara

  66. glasac ds-a

    Bilo bi lepo da prvo naučiš pravopis, pa da onda komentarišeš.
    Hvala moderatorima ako puste komentar.
     (Ministar Jovic, 21. maj 2015 01:27)

    # Link komentara

  67. partizan jeste vujosevic, onog trenutka kada dule ode, oticice i partizan kakvog znamo, dule je jedini covek kojem je stvarno stalo do partizana,koji je tu iz ljubavi i koji je partizanu dao najvise sto je mogao, a to je zdravlje, spali smo na to da dule pored toga sto mora da trenira igrace za dzabe, mora da vodi i borbu protiv svih onih koji zele da uniste partizan,cak mora i da se fizicki obracunava sa navijacima crvene zvezde beograd!!! duletu su svi okrenuli ledja, sem nas grobara, dule i mi smo danas ostali sami u borbi protiv svih, a sve za dobrobit naseg partizana!!! ziv ti nama bio dule jos 200 godina i trenirao partizan jos dugo!!!
    (Huan Pablo Don Fernando, 20. maj 2015 23:46). … Jeste, svi mi postujemo njegov rad ali ? Treba biti posten i iskren ! Nas Dule je kad se vratio iz Moskve ili "kad su ga vratili" ulozio pare u KK Partizan ! Dao je mnogo ali i potpisao dobar ugovor koliko mesecno i koliko godina da mu se vraca ! Problem je sto je nestalo para ... Svi su se sklonili i ostavili ga samog svoje pare da prosi ... U stvari naplatio je on to sigurno ali nikad dosta ... Svi imaju neke interese u ovoj prici ! Ima ovde svasta ... Dobar je Dule ali nije sve kako kaze !
    (MPFC, 21. maj 2015 01:16)

    # Link komentara

  68. Imaš sampo tri leba, to ti je sve od Vučića? Čović ti dođe pride.
    (Ima momak tri leba. a posao?, 21. maj 2015 01:12)

    # Link komentara

  69. Ne brinem, silom se ništa ne može, taj je stavio tačku na sebe samo on toga nije svestan. Ovo će grozno vreme brzo protutnjati.
    (Dijalektički antibarbarus, 21. maj 2015 01:09)

    # Link komentara

  70. (vlada milić, 20. maj 2015 23:36)
    Ne bih se javljao na ovu vest, jer Vujosevic cesto daje izjave i sa sobom povlaci 'lavine' komentara, a slucajno znam i deo onoga, sto se dogadja u Partizanu i...nije veselo.Ali,morao sam da odgovorim na komentar Vlade Milica.Kratko...jedino opravdanje za budalastinu,koju si poslao, mogu biti tvoje godine,tj. sto ih verovatno imas manje od 20.Ili Dragan Kicanovic,Boban Petrovic,Misko Maric,Dragan Todoric,Milenko Savovic i ostali bas nista nisu predstavaljali u srpskoj kosarci.A po tebi nisu verovatno ni postojali.Ta generacija je bila prvak stare Jugoslavije u kosarci, pobedili su Cibonu, u kojoj su igrali Cosic,Knego,Nakic,Cutura,Petrovic,Pavlicevic...sto je za tvoju Zvezdu tada bilo nezamislivo.Ja nemam nikakav problem da kazem da je Zvezda ove godine bolja i jaca i da je potpuno zasluzeno sampion, ali negirati rezultate i uspehe Partizana i dovoditi ih u vezu sa politikom...to je mozda samo neznanje, ali je pre svega mrznja i glupost.Molim vas da objavite komentar, bar iz postovanja prema sjajnim generacijama kosarkasa Partizana, a i da se prekine sa praksom dovodjenja sporta u domen dnevne politike.To je bolesno.
    (Nenad,Bgd., 21. maj 2015 01:06)

    # Link komentara

  71. Partizan zaista nije DV. Ali DV se stalno predstavlja kao Partizan!
    Ne treba to Partizanu.
     (neko iz mase, 21. maj 2015 00:48)

    # Link komentara

  72. A vi prosite, za dinar molite...Hakinen, daj cigaru :-)
     (The Great Gatsby, 21. maj 2015 00:45)

    # Link komentara

  73. Ботовиии
     (Френк Камински, 21. maj 2015 00:43)

    # Link komentara

  74. Ovo stvarno postaje tragikomicno...Dobio od drzave milion evra, e sad sto nije placao poreze niko mu nije kriv, fudbalski klub vode naprednjaci, a on prica o unistenju kk Partizan. Bolest.
     (Novosadjanin., 21. maj 2015 00:36)

    # Link komentara

  75. Pogresne su i klubaske price da je u interesu Srpske kosarke da se pomogne Partizanu. ;)
    (DD. debeli demagog, 21. maj 2015 00:32)

    # Link komentara

  76. Psi laju na Partizane, a Partizani prolaze ...
    (doktorGrobar, 21. maj 2015 00:31)

    # Link komentara

  77. Kako je zvezda devedesetih mogla imati 20 trofeja više od Partizana kad ukupno nije imala više od 20?!?
    (Gluščevil, 21. maj 2015 00:27)

    # Link komentara

  78. Od 10 komentara za sad, 7 "tudjih"
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (žž, 20. maj 2015 23:32)

    Šta,srpskih...
    (pingvin sa Madagaskara, 21. maj 2015 00:16)

    # Link komentara

  79. @Slobodan koliki ti komeks imas decko, pogledaj malo u svoje dvoriste, pa nam javi sta se radi u Zelezniku!
    (kolee, 21. maj 2015 00:13)

    # Link komentara

  80. @Tbra bolje i Vujeosevicev nego CovicEV!
    (kolee, 21. maj 2015 00:11)

    # Link komentara

  81. Ti si zlo koje uništava i Partizan i košarku.
     (nini, 21. maj 2015 00:10)

    # Link komentara

  82. Jel čitaju ove njegove izjave i da li ga gledaju neki psiholozi? To kolačenje očiju, te grimase, to krivljenje usta pre nego što nešto kaže, taj ludački pogled, ta večita paranoja, lagarija i manija gonjenja sa agresivnim epizodama...jel moguće da je to sve poza i gluma u svrhu ostvarenja cilja po svaku cenu? Ili je to ipak prava dijagnoza ovog čoveka? Nek se javi neko stručan, mislim da će biti zanimljivo.
     (Dragan, 21. maj 2015 00:10)

    # Link komentara

  83. Druze smorio si vise.....
    (Dzoni, 20. maj 2015 23:22)

    Zasto onda citas, a jos i komentarises?
     (ja, 21. maj 2015 00:08)

    # Link komentara

  84. Ma dace ti svi,samo ti nista da ne das,a ako moze jos od tih novaca i neku sliku da kupis. Dzaba,ove godine ode titula...
    (Vladimir, 21. maj 2015 00:06)

    # Link komentara

  85. gurnem si prst u usta i ispegliram se po tebi,toliko si smorio i muka mi od tebe
     (duledudule, 21. maj 2015 00:03)

    # Link komentara

  86. Bolest koja steti Partizanu eto to je Vujosevic.
    (Trenerski, 21. maj 2015 00:02)

    # Link komentara

  87. Kazu da je i legenda JSD Fadilj Vokri spreman da pomogne.
    (Qrbla, 21. maj 2015 00:02)

    # Link komentara

  88. ja prvi ne plaćam porez zbog ovakvog odnosa prema partizanu.ne dam moje pare privatnom klubu nebojše čovića
     (deki, 21. maj 2015 00:02)

    # Link komentara

  89. Ja sam kao neki navijač Partizana,ali JSD Partizan? Za one koji neznaju slučajno Jugoslovensko sportsko društvo Partizan?! Ovde ne treba komentar
     (glasac ds-a, 20. maj 2015 23:58)

    # Link komentara

  90. Pomogao bi i Dule ali mu novcanik ostao u sakou
    (Mirko, 20. maj 2015 23:54)

    # Link komentara

  91. Zar ne bi trebalo da nalazenje sponzora bude posao Silobada? Kumovi (Danilovic i Silobad) se sklonili i ostavili Duleta i Tosu na vetrometini. Danilovica vise nema u tunelu da prati utakmicu, a prvi je kod Tegija kad treba da se smekerise posle osvojenog trofeja. Nadam se da ima neki valjan razlog za ovo.
    (KK Partizan, 20. maj 2015 23:50)

    # Link komentara

  92. zvezda ooooooo
     (ipak srpska sveznalica, 20. maj 2015 23:47)

    # Link komentara

  93. partizan jeste vujosevic, onog trenutka kada dule ode, oticice i partizan kakvog znamo, dule je jedini covek kojem je stvarno stalo do partizana,koji je tu iz ljubavi i koji je partizanu dao najvise sto je mogao, a to je zdravlje, spali smo na to da dule pored toga sto mora da trenira igrace za dzabe, mora da vodi i borbu protiv svih onih koji zele da uniste partizan,cak mora i da se fizicki obracunava sa navijacima crvene zvezde beograd!!!
    duletu su svi okrenuli ledja, sem nas grobara, dule i mi smo danas ostali sami u borbi protiv svih, a sve za dobrobit naseg partizana!!! ziv ti nama bio dule jos 200 godina i trenirao partizan jos dugo!!!
     (Huan Pablo Don Fernando, 20. maj 2015 23:46)

    # Link komentara

  94. @Miki Što čitate njegove izjave ako vam je dosadan ?
     (Pedja, 20. maj 2015 23:42)

    # Link komentara

  95. Boriii…ii ng
     (red metox, 20. maj 2015 23:41)

    # Link komentara

  96. Ako ti nisi partizan onda idi pusti neke druge
     (kloti, 20. maj 2015 23:41)

    # Link komentara

  97. Dule,od mene imaš tri leba svaki dan.Donosim pred jutarnji trening.Nemam za više,izvini!
     (Jovan, 20. maj 2015 23:38)

    # Link komentara

  98. In Dule we trust!!!
     (Modiljani, 20. maj 2015 23:38)

    # Link komentara

  99. Katanac dule katanac i to veoma brzo
    (Sale, 20. maj 2015 23:36)

    # Link komentara

  100. ugasice se košarka? Dulo, Partizan nije košarka. kada se košarka nije ugasila devedesetih kada je političkom odlukom jedan mali klub(Partizan) sa 20 trofeja manje od jednog velikog kluba(Crvena zvezda) postavljen za državni projekat od strane Premijera i istovremeno predsednika fk partizan neće ni sada. za mišljenje Partizan=košarka je potrebna ozbiljna dijagnoza.
     (vlada milić, 20. maj 2015 23:36)

    # Link komentara

  101. Nije Vujosevic, ali je zato Vujosevic-EV!
     (Tbra, 20. maj 2015 23:33)

    # Link komentara

  102. Od 10 komentara za sad, 7 "tudjih"
     (žž, 20. maj 2015 23:32)

    # Link komentara

  103. "To što momentalno fudbalski klub ima drukčiji tretman, neće zavarati prave pristalice da prepoznaju šta se sprema košarkaškom klubu."

    Hahahahahaha kakav paranoik
     (aha, 20. maj 2015 23:32)

    # Link komentara

  104. Kaze Dulo "efemerizuje i eutanazija" a grobari klimaju glavom .... Dulo objasnio :-)) , Samoprozvana institucija oformljena u Zagrebu a za brend proglasena u Portorozu od strane Hrvatske markentiske kuce ! Crnogorac koji pljuje Srpsku drzavu jer mu malo para daje za sirenje Jugoslovenstva i kupovinu stranih igraca ... Ekipa bez mladih kategorija koja ne placa porez a plate po 40-50 000 eura ! Ma katanac bre ! Godinama na drzavnim jaslama pa malo i to bilo nego otimali igrace po Srbiji a tukli i gepekovali sudije !
    (Slobodan, 20. maj 2015 23:31)

    # Link komentara

  105. Kme, kme, kme...
     (2M, 20. maj 2015 23:30)

    # Link komentara

  106. Dule sve ali kako smo posle 13 godina titula, EL i jedinih ozbiljnijih transfera u tolikom minusu? Drugima je bilo 100 puta gore.
    Mijatu i Zlatku svaka čast, ali mislim da je ovo kratkog daha upravo zbog prethodnog pitanja.
    (pfc nbg, 20. maj 2015 23:29)

    # Link komentara

  107. Ako ste institucija,zasto vam EL nije dala B licencu?!Zato sto oni znaju na koji nacin ste postali "institucija" zadnjih 20ak godina...
     (rejnald, 20. maj 2015 23:27)

    # Link komentara

  108. Novak Djokovic navija za Zvezdu jel to onda znaci da smo mi Mega institucija!
     (Fakundo, 20. maj 2015 23:25)

    # Link komentara

  109. Mojne ratisma!
     (ČIKA KURE, 20. maj 2015 23:25)

    # Link komentara

  110. da baš ima mnogo ludih koji će davati novce da se ti i danilović bahatite i nikome ne polažete račune. Vi bi da budete gazde kluba. a drugi da vas finansiraju. Nego krenite u privatizaciju a svojih novaca imate sasvim dovoljno da kupite klub. I dosta više lajanja na Zvezdu.
     (zoranbgd, 20. maj 2015 23:25)

    # Link komentara

  111. Ajde FMP-ovci, krenite sad, Dule dao izjavu.
     (Alek, 20. maj 2015 23:23)

    # Link komentara

  112. Covece dobijas milion evra od NIS-a, dokle ces da vrtis pricu o necijoj odluci da vas 'efermenizuje'?
     (sasa, 20. maj 2015 23:23)

    # Link komentara

  113. A što se onda ponašaš kao da jeste? Prozivaš ljude, državu, nikome ne polažeš račune za neuspehe, nikada ni reč samokritike.
    (Legit, 20. maj 2015 23:23)

    # Link komentara

  114. Druze smorio si vise.....
     (Dzoni, 20. maj 2015 23:22)

    # Link komentara

  115. KK Partizanu samo fale trener, igrači, pare...
    Ostalo, manje-više, nemaju....
     (Može biti samo je*an...., 20. maj 2015 23:20)

    # Link komentara

  116. Dosadan si.
    (Miki, 20. maj 2015 23:16)

    # Link komentara