Kevin Lav verovatno završio sezonu

Krilni centar Klivlend Kavalirsa Kevin Lav verovatno završio je sezonu zbog povrede ramena u prvoj rundi NBA plej-ofa.

AK Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. David Griffin je generalni menadžer, a ne doktor pa da može da daje ovakve paušalne izjave.Mnogo me podseća me na naše političare.injenica je da su doktori odmah rekli da ga očekuje oko mesec dana pauze.Operacija bi bila ocija jedino ako to Love izričito zahteva.Pošto on to neće sigurno uradititi dok god su Kavsi u igri, eto K.J. posle 4 nedelje ponovo na terenu, tj. kada povreda zaceli prirodnim putem.
    Opet napominjem da nije šuterska ruka i ako Konjanici prežive polufinale play off-a, Kevina treba očekivati već na polovini finala Istoka, a u procentima izraženo 99%.I ovo je jedina istina.
    Tako da se navijači S.A. sanjajući ponovo prsten, zaista uzalud raduju.;)
    (Demius, 29. april 2015 23:20)

    # Link komentara

  2. Kevin Love je sigurno jedan od najboljih igraca trenutno u Nba pored S.Curry-a,Smiren,stalozen i efikasan.Naravno,uvek odlican za tim,trenutno veliki gubitak za Kavaljere...Brz oporavak kralju!
    (Lola93, 29. april 2015 15:58)

    # Link komentara

  3. RASID@ Bijo, avijon, radijo - je pravilno, a bio, avion, radio itd je nepravilno...
     (tmac, 29. april 2015 04:03)

    # Link komentara

  4. Sta je sa caletovim lavom?
    (klaas-jan huntelaar, 29. april 2015 00:05)

    # Link komentara

  5. @petarczv
    uslov lebrona da dodje u klivlend je bio da trejduju viginsa za lava. on je odmah po objavi vesti da dolazi napisao zvanicno pismo upuceno novim saigracima, iz kojeg je izostavio viginsa (iako u tom trenutku jos nije bio zvanicno trejdovan, jer nije poceo period za trejdove). zbog toga nije ni postojala ta opcija o kojoj ti pricas.
    (zagor, 28. april 2015 22:19)

    # Link komentara

  6. Moje mišljenje je da Cikago teze brani TT nego K Love-a Setite se one prve utakmice izmedju njih ove sezone kad je TT uhvatio 12 ofanzivnih skokova !!!
     (umotvorine, 28. april 2015 21:54)

    # Link komentara

  7. Povreda Lova je velik problem za Klivlend pogotovo ako je istina da je zavrsijo sezonu mozda i uspiju osvojiti istok ali u velikom finalu bez obzira ko im bijo protivnik sa zapada jednostavno nemaju sanse bez pomoci Lova.
    (RASID, 28. april 2015 21:17)

    # Link komentara

  8. Ovaj Kevin Love malo malo pa se povredi i svaka povreda fatalna.Kako neko nekom moze da iscupa namerno rame.To je smesno.Bilo je kontakta i povreda se desila slucajno.Mora Olinik dabude fizioterapeut i ujedno rvac da bi umeo da i mogao nekom da iscupa rame.
    Kevin Love je prosecan kosarkas sa mekom rukom,ali je trom i spor,slab u duelu i katastrofalan u odbrani i nije igrac za velika dela i velike timove.Cleveland je napravio istorijsku gresku davajuci Wigginsa.Love ce verovatno otici,a ako ode u LA sa Rondom,bice to najsmesnija ekipa u NBA.
    (Pavel, 28. april 2015 20:52)

    # Link komentara

  9. Nije veliki hendikep? Tompson bolji? Ljudi ovde imaju ekstremno kratku memoriju kada je Lav u pitanju- čovek je zver, jedan od najkompletnijih PF-a u NBA- šut, igra ledjima, atleticizam, odbrana. Odrekao se statusa prve zvezde koji bi imao u svakom drugom timu , a opet ima dabl-dabl prosek, uz značajnu redukciju minutaže. Tompson jeste dobar, naročito na skoku, ali nema ni pola ofanzivnih sposobnosti kao Lav. Dakle ovo je ogroman problem za Kavse, jer se sad ofanzivno sve svodi na LBJ/Irving tandem, eventualno JR da poludi posle suspenzije.
    (Brofasa, 28. april 2015 20:52)

    # Link komentara

  10. Lav iz in di er
    (PSG, 28. april 2015 19:57)

    # Link komentara

  11. Ovo jeste hendikep za Klivlend ali nije nenadoknadiv.Sem Loveovih trojki kojih ce faliti ne vidim nista sto Tompson ne moze da uradi, ali zaista tako mislim.Mozda je smesno ali meni se njegova igra ove sezone uopste nije dopala, deluje da se nije uklopio, najvece oruzje mu je kada posle pika ili u tranziciji ostane sam na trojci.Mora da ima vecu prisutnost u reketu, nece moci Mozgov sam protiv Gasola i Noe ali mislim da je u tom segmentu Tompson bolja opcija.Naravno da ce mu minutaza biti verovatno najveca u sezoni ali to mu je i dodatni motiv da grize, sada je njegovih pet minuta.Ni sam Cikago ne igra dobro, u eventualnom duelu bi rezervisti morali da se probude sa obe strane.Ocekujem od Bruksa i Danlavia da prorade kao i Merion i Miler sa druge strane.Rose ako nastavi da siluje i gubi lopte gube sigurno, mora da igra racionalno kao Wall recimo.Nadam se da ce obe ekipe podici formu do eventualnog duela da bi gledali dobru seriju.
     (fezequ, 28. april 2015 19:37)

    # Link komentara

  12. (zagor, 28. april 2015 19:06)

    I to bi bio jos jedan propali pokusaj stvaranja mega tima. kakav Rondo i Lav, Lakersi ako misle da iskoriste zadnju sezonu kad je Kobe tu treba da pucaju na Marka Gasola ili Davisa.
    (asdf, 28. april 2015 19:32)

    # Link komentara

  13. Prenos utakmice Spurs-Clippers na sportklubu....Ne ova vecerasnja nego ona sledeca:)jedva cekam
    (Fiki, 28. april 2015 19:32)

    # Link komentara

  14. Loša vest za Klivlend, ali nije smak sveta. Moraće Tompson u prvu petorku i umesto prosečnih 26 minuta ove sezone, biće neophodno da igra oko 40! Čak će sa njim Klivlend biti jači u skoku nego sa Lavom, što će biti preko potrebno u duelu sa Čikagom. Naravno, hendikep će biti nedostatak Kevinovih trojki, ali za poene ne brinem, jer će Kajri i Lebron tu odraditi posao + ludi Smit kada se vrati na parket. Pisao sam i ranije da Kevin Lav izgleda kao da je upravo istrčao maraton i da čovek treba da nabaci još mišića da bi se kidao sa NBA zverima pod koševima...
    PS. Sutra ujutru u pola 5 Klipersi-Sparsi! Očekujem žestok meč i ko tu pobedi u ogromnoj je prednosti i jednom nogom u polufinalu. Tipujem na još jednu brutalnu partiju malog starog brbljivca Krisa Pola!
    (JeRemija, 28. april 2015 19:15)

    # Link komentara

  15. Ruku na srce, slazem se u vezi svega, i da je Olinjik zasluzio suspenziju. Bilo je namere, nije hteo da ga pusti, ali mi samo nije jasno kako ovo moze da bude za operaciju, na snimku ne deluje toliko, preterase ga bre. I ne vezano sad za Lava, tim NBA igracima se to desava kao da su od stiropora tetive majku mu, ne razumem.
     (Zoo, 28. april 2015 19:10)

    # Link komentara

  16. zanimljivo je predvidjanje dzejlena rouza da ce sledece sezone kevin lav i rondo zajedno u ...….. LEJKERSE!
    :)
    u sledecoj rundi, klivlend igra prve dve utakmice kuci bez jr smita, a u nastavku i bez kevina lava.
    (zagor, 28. april 2015 19:06)

    # Link komentara

  17. Ovo je ogromna prednost za Cikago mada su oni za mene bili favoriti i kad bi igro Lav ako gledamo po pozicijama na pleju su isti Irving kome je ovo prvi plej of u karijeri i Rouz koji je igro jedan i zna kako je to igrati u plej ofu Cikago ima prednost na centarskim pozicijama zog Gasola i ako Batler malo uspori LBJ Cikago moze proci u finale i klupa Cikaga mi se cini duza imaju Mirotica Gibsona Bruksa i Hinrika dok Klivlend ostaje na Sampertu Merinou i Mileru
    (LaBomba, 28. april 2015 18:46)

    # Link komentara

  18. U startu su pogresili sto nisu ostavili wiginsa nego uzeli ovog svilenog....
     (petarczv, 28. april 2015 18:46)

    # Link komentara

  19. Samo 2 meca za J.R.-a? Smesno!
    Pa nokautirao je coveka!
    (Uros, 28. april 2015 18:43)

    # Link komentara

  20. i tako odose nade konjanika o tituli...tompson ne moze da ga zamjeni...steta...mislim da nece ostati u Klivlendu nakon ove sezone
     (Milan, 28. april 2015 18:38)

    # Link komentara