Vilijams vratio Netse, dobili Baksi

Košarkaši Bruklina savladali su Atlantu sa 120:115 posle produžetka i izjednačili su na 2-2 u pobedama u prvoj rundi plej-ofa NBA lige.

SO Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Moram da se malo osvrnem na ovu situaciju sa Lovom i Smitom. Biće vrlo nezgodno (barem prve dvije utakmice) protiv Čikaga (neće ih Baksi proći, ali su svakako respektabilan tim sa nikakvim rosterom. Svaka čast! Mislim prvi centar Zaza Pačulija!!! Niđe veze.)
    Nevolja je u tome što bez Lova i Smita neće imati ko da im razvlači odbranu, a na tome će se i bazirati odbrana Čikaga, dok će oni zabijati u reket naravno. Što preko Gasola, Rouza, Batlera...
    Po meni veliki ispit za Dejvida Blata. Iako ga mnogi potcjenjuju, ja smatram da je veliki strateg i da će pronaći rješenje. Prvo: LeBron i Kajri će morati igrati više minuta, jasno; drugo, neko će se morati probuditi sa klupe; treće: Mozgov će se morati čuvati faulova i četvrto: LeBron Džejms organski ne podnosi Žoakima Nou. Ovo je za njega postalo lično još od kada je francuski smrad počeo da proziva...evo link [link]
    Idemo Konjanici, idemo do prve titule za Klivlend. Mark Prajs će biti ponosan na vas. Go Cavs!
    (Jezekilj, 28. april 2015 17:43)

    # Link komentara

  2. Atlanta nekako i kad gubi, gubi boreci se sa poslednjim atomom snage do poslednjeg sekunda meca. Nesto sto se dugo nije videlo u NBA. Misljenja sam da je Korver kljucni igrac, nebrojeno puta je u sezoni pogodio trojku kada je bilo najpotrebnije. A chicago je svojevremeno kada je harao Nba isto bazirao zavrsnice na njemu iz drugog plana.
    (nba fan, 28. april 2015 17:26)

    # Link komentara

  3. Poslusao sam Miku i konacno ubo X na Bruklina! Miko maestro!
     (Ditac, 28. april 2015 17:04)

    # Link komentara

  4. Sta li je Prohorov obecao kad su se malo uozbiljili.
     (napoleon, 28. april 2015 15:31)

    # Link komentara

  5. Minutaza Bogdanovica nema veze sa Mirzinom povredom,Bojan je bio starter na pocetku sezone nekih 20 utakmica,pa je zbog slabijih igara umesto njega u prvu petorku usao Karasev,a kasnije umesto Karaseva Braun iz istih razloga.U poslednje vreme Bogdanovic pruza dobre partije i kao nagrada je to sto je starter a Braun je na klupi,tako da to nema veze sa Mirzom,koji i ne igra na isto poziciji kao Bogdanovic...
    (Ivcha, 28. april 2015 15:22)

    # Link komentara

  6. Kako je MCW izdominirao rouza i u napadu i u odbrani...A lilard odigrao fenomenalnu utakmicu imao je nekoliko neverovatnih poteza,steta sto ne igra metjuz bila bi zanimljivija serija ali gotivim obe ekipe tako da ce biti extra duel sa gsw
     (petarczv, 28. april 2015 15:03)

    # Link komentara

  7. Bravo Miko, pravi si doktor! Daj i nama obicnim smrtnicima neki tip pa da i mi vidimo taj Halkidiki :)

    ps: Čikago završava seriju u Milvokiju (stvarno bi bilo malo preterano od Zaze i družine da ih dobiju tri puta zaredom).
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bora slos majstor, 28. april 2015 11:33)

    NE !!!
    Obični smrtnici i sloseri kao ti nikad neće videti Halkidiki i uživati u njegovim čarima!!! Za vas je Paralija da jedete paradajz i kupate se u plićaku uz narodnjake i praziluk!!!
    Samo odabrana elita među kojom je i Mika iz Ritopeka može da uživa na Halkidikiju jer je pun para od NBA mečeva koje je pogodio tokom godine, što prelaza, što Xeva, što granica poena igrača!!!

    Milvoki je dobra ekipa ali se slažem da će 2-4 biti konačan rezultata, ali vidim da ovde mnogi pljuju Rouza, a do juče su ga dizali u nebesa!!! Mika je odavno rekao da se Rouz ispucava do besvesti a çut mu nije najjaëa strana, ali ste Miki nadavali minusa zbog toga!!! Rouz je nekad bio MVP a sada je solidan igraë ali ne mo]e svojoj ekipi doneti titulu, i Mika je rekao da Butler je glavni igraë bez koga Bullsi ne mogu da u@u u finale, a bez Rouza mogu!!!
    (Mika Guster iz Ritopeka, 28. april 2015 14:47)

    # Link komentara

  8. @drmr
    bravo majstore jos bi najbolje bilo da ne prenose sve utakmice velikog finala,sjajan komentar..treba jos i da im se zahvalimo na tome sto mozemo da pratimo play off aba i vtv lige i svaku 16u nba utakmicu
     (Milan, 28. april 2015 14:09)

    # Link komentara

  9. (Dawg, 28. april 2015 13:34)
    Brooklyn, traveling distance to party
    Brooklyn, absent at functions, not hardly
    Brooklyn, the name alone holds Godly
    You don't know, you better ask somebody

    [link]
    (tracy lamar mcgrady, 28. april 2015 13:48)

    # Link komentara

  10. Cikago uzasan, i ako prodju Milvoki, pitanje je kakve sanse imaju protiv Klivlenda iako su ovi oslabljeni Lavon i Smitom(prve dve). Tibodo cele sezone kao nenormalan forsira prvu petorku, svi mu preko 35 minuta igraju tokom cele sezone i on covek umesto lepo da iskoristi sto nikad bolju klupu nije imao, pogotovo kad starterima ne ide, on ne odustaje od prve petorke sa Noom i Gasolom u reketu. Voleo bih i Bruklin da prodje, cisto da bude nekog iznenadjenja u prvoj rundi :)
    (Slobodan Drndarevic, 28. april 2015 09:31)

    Veoma grešiš!!!
    Ako si gledao neki meč Milvoki Čikago, npr onaj drugi što je otišao u X ili treći, Milvoki je najveću razliku pravio,čak i 18 razlike krajem prve i do polovine druge četvrtine, kada su rezervisti na parketu!!!
    Čikago bez prve postave ne može da pobedi meč!!!
    (Mika Guster iz Ritopeka, 28. april 2015 13:46)

    # Link komentara

  11. Nije Brooklyn raspad od ekipe,Deron iako igra sramotnu kosarku poslednje 2 godine zna da igra,ko ga se seca iz Jazza zna da je bilo on i CP3 pa nekoliko praznih mesta.Brook Lopez je zdrav po prvi put u zivotu i u napadu je zver,malo je igraca kao sto je Johnson kad se lomi utakmica,jos su tu Bogdan,Young i Jack. koji igraju dobre minute.
    Dobice Atlanta ovo u 7 ali dalje od Washingtona ce tesko.
    Bullsi sa ovakvom igrom nemaju sta da traze protiv Cavsa,ako nastave da igraju ovo sto igraju sad mogu i metlu da popiju.
    Veceras Houston prolazi,u seriji Spurs Clippers ko dobije tekmu veceras ide dalje.
    (spree15, 28. april 2015 13:45)

    # Link komentara

  12. Ajde prvo da Chicago izbaci Buckse pa tek onda da pricamo o duelu Cavsa i Bullsa u polufinalu Istoka, jel moze tako? S obzirom kako Chicago igra vrlo moguce je da bude 3-3, jer se sesta tekma igra u Milwaukee-u.
    Imajuci u vidu da se J.R. Smith vraca na trecu u Chicagu, mislim da je jako realan rezultat te serije 4-1 za Cavse. Cavsi ce izaci jos jaci iz ove situacije u cetvrtom mecu u Bostonu. Atlanta je pokazala slabosti u play-offu, tako da ne bi trebalo da predstavljaju veci problem Clevelandu u potencijalnom finalu Konferencije.
    Clippersi me podsecaju na Dallas 2011. godine.
    Prava steta bi bila da ne gledamo finale Cleveland-L.A. Clippers. Put Clippersa do velikog finala je jasan: San Antonio, Houston, Golden State.
    (Borivoje Dragovic, 28. april 2015 13:42)

    # Link komentara

  13. [link]
    (Dawg, 28. april 2015 13:34)

    # Link komentara

  14. Cikago se tesko nosi sa bremenom zvanim Derik Rouz,mislim da je i treneru i navijacima jasno da vise nikad nece igrati kosarku na vrhunskom nivou,najvise sto se moze od njega ocekivati je da bljesne jednom u nekoliko utakmica,premalo za skupo placenog i igraca zbog koga se gube utakmice.Veceras,nadam se da Klipersi dobijaju i rutinski privode seriju kraju
    (fargo, 28. april 2015 12:58)

    # Link komentara

  15. bravo bojane samo kidaj
     (heja heja, 28. april 2015 12:42)

    # Link komentara

  16. kvazi strucnjace sto ljubis lebronu skute...
    citam te cele sesone i veruj mi uvek me jako lepo nasmejes...dobar si ti batana.
    I mislim da si dovoljno zreo i pametan da ti ne objasnjavam koliki je uticaj novca na sve oko tebe. Cim pises ovde izvestaje i memoare, znaci i da si zavrsio neke čkole, pa da rezonujes zdravo.
    ako ipak ne kapiras celu sitaciju, onda dzaba ja da te ucim.
    Pitaj ovde drugare sta znaci lobi i koliko je opasan i mocan ;-)
    Ajd pa da ukrstimo koplja za nedelju dana...ti sa floperom ja sa Jimmy-jem ;-)
     (USA - marketing masina, 28. april 2015 12:41)

    # Link komentara

  17. Ali kako je Bogdanović eksolodirao posle Mirzine povrede, dobio je njegove minute i pokazao je kvalitet. Jednom snrkne - drugom svane!
     (mare, 28. april 2015 12:38)

    # Link komentara

  18. Miko hvala za X na Bruklin, Sejseli hir aj kam :))))
    (Mare, 28. april 2015 12:22)

    # Link komentara

  19. u oba poraza Čikaga, Rouz je upropastio svoju ekipu... koji BOLID treba da budeš da postaviš svoju nabedjenu guzicu ispred celog svog tima!

    Ko je gledao zna da je sve to mnogo dublje nego što statistika pokazuje. Ovih 6 izgubljenih lopti Rouza su sitnica u odnosu kako igra odbranu, bušan ko sir, lenj u defanzivi a kad dobije loptu za napad trči ko muva bez glave, sve gleda osim kome da doda...

    Gasol je rekao "sami smo krivi"... sigurno nije na sebe mislio posle brutalne partije koju je odigrao.. svi u prenesenom značenju znaju na šta i na koga je mislio...
    (vladimir, 28. april 2015 12:15)

    # Link komentara

  20. Prestanite da kudite SK više, a kada prenose SVAKU utakmicu Finala Konferencija i Velikog Finala, ONDA nije problem jel? Smirite se malo u polufinalu biće puno prenosa, kao što se i sada očekuje neki.
     (drmr, 28. april 2015 12:01)

    # Link komentara

  21. @ rf

    Znaci ne propustam nista zbog mrtvog iptv-a? Trebalo bi b92 da otkupi prava za prenos jer fenomenalno pisu recenzije svake veceri.
     (Zoo, 28. april 2015 11:48)

    # Link komentara

  22. Bravo Miko, pravi si doktor! Daj i nama obicnim smrtnicima neki tip pa da i mi vidimo taj Halkidiki :)

    ps: Čikago završava seriju u Milvokiju (stvarno bi bilo malo preterano od Zaze i družine da ih dobiju tri puta zaredom).
     (Bora slos majstor, 28. april 2015 11:33)

    # Link komentara

  23. ovaj mali mekalum iz portlanda je strasan igrac...
     (brule nshc, 28. april 2015 11:20)

    # Link komentara

  24. i naravno sve pohvale sport klubu sto nam svake sezone uniste uzitak gledanja play offa...sva sreca pa su tu utakmice preko neta...kad bi arena sport uzela pravo prenosa NBA za naredne sezone to bi bilo odlicno jer ovo sto radi SK je katastrofa
     (Milan, 28. april 2015 11:09)

    # Link komentara

  25. Kako ono, nemamo igraca koji ce odluciti utakmicu. Pitam se sta je Bojan sinoc napravio? Ili protiv Grcke na Eurobasketu. Ili kad je skoro sam pobijedio Francuze ljetos (zabio 8 poena u manje od minutu ali nazalost promasio tricu za pobjedu).
    Ili kad je zabio rekord u zadnjem kolu i odveo svoj klub u play-off.
    (drago, 28. april 2015 11:07)

    # Link komentara

  26. Bilo je samo pitanje trenutka kada će da se krene sa teorijama zavere o nameštanju u NBA "cirkusu"...Care, daj objasni nam kako se to namešta da utakmica ode u produžetak a da nikome ne bude sumnjivo. Nije za zanemariti ni što te mečeve preko tv prate milioni gledalaca pa bi valjda već neko provalio da se namešta. Inače, Rouz i Batler namerno maše šuteve?! Ma idi begaj...
     (JeRemija, 28. april 2015 10:51)

    # Link komentara

  27. Deron je briljirao, na granicu 8,5 čovek da 35 poena, kao što je i očekivano za ALL Star pleja!!!
    Menhetene, nadam se da si uhvatio X na Brooklin Atlanta i da možeš da ispuniš svoj san i odeš jednom u životu u Grčku!!! Ali Olimpska regija je tvoj maksimum, Paralija i Leptokarija, te "paradajz" srpske destinacije!!! Nikad ti i slični tebi neće videti Halkidiki!!! NIKAD!!! Tamo idu Mika i družina iz Ritopeka koji hvataju Xeve ko zrele kruške!!!
    (Mika Guster iz Ritopeka, 28. april 2015 10:31)

    # Link komentara

  28. Kako god okrenes po meni losiji pf nego prosle godine.....Prosle godine je bilo ludilo!
    (Fiki, 28. april 2015 10:28)

    # Link komentara

  29. @rf Prenosili su za vikend kao i obicno najmanje atraktuvnu utakmicu. Bruklin-Atlanta.
     (Boston, 28. april 2015 10:25)

    # Link komentara

  30. Atlanta i ne zasluzuje prolaz dalje,kad se muci sa onakvim Bruklinom.Gledao sam 3. utakmicu,ono je kriminalno.Ovakav Cikago nema sta da trazi protiv Klivlenda,treba puno da podignu nivo igre.
     (Dag Kristi, 28. april 2015 10:24)

    # Link komentara

  31. Ako jos uvek nekome nije jasno sta se desava sa favoritima, neka se ne brine...neko mora i da zaradjuje u celom ovom cirkusu.
    Pa da li stvrano mislite da Harden i ekipa ili Chicago nisu mogli da zavrse u 4 utakmice sve? I ne samo oni nego sinoc Memfis, Atlanta i ostali.
    Mnogo ocigledno namestaju rezultate, ali svakako da to svima i odgovara, jer svako ima koristi od toga...velike pare se upumpavaju godisnje u ovaj cirkus.
    Zato se toliko ispucavaju i Rose i Butler...
    svakako da ima i onog taktiziranja, kao sto juce neko rece, da namerno ostaju duze u seriji i ostanu fit za narednu rundu...zaobilaze duge pauze izmedju rundi.
    Chicago nation
     (USA - marketing masina, 28. april 2015 10:19)

    # Link komentara

  32. klivlend uzima lagano istok u finalu protiv vasingtona, gs zapad... sa je pitanje da l ce proci cliperse, memfis kratka klupa... na kraju gs dobija klivlend 4-1
     (goran, 28. april 2015 10:03)

    # Link komentara

  33. Sk ima ograničen broj utakmica u pf, pa hoće kasnije što više da prenosi.Zato sada slabo prenose
     (bot, 28. april 2015 09:55)

    # Link komentara

  34. Sport klub je na fejsbuk rekao da ne zele da se ispucavaju odmah sa utakmicama.....Imaju ogranicen broj prenosa i rekli su da cuvaju prenose za sledecu rundu....
    (Fiki, 28. april 2015 09:48)

    # Link komentara

  35. Lepo sam juče najavio da nikako ne podcenjujete Milwoki Džejsona Kida.Dve uzastopne pobede i baš se lepo zakuvalao, kao i na Zapadu sa L.A.Klipers-S.A.serijom.Naravno na radost nas ljubitelja kvalitetnih pley-off duela.
    Ja pošteno regionalni deo skoro nikada i ne pratim nešto.Tek če se sada pokazati ko je pravi, a ko je prevara od igrča,(isto važi i za trenere).
    (Demius, 28. april 2015 09:44)

    # Link komentara

  36. Rouz igra od sjaja do ocaja...vidi se da gori od zelje ali previse forsira sut i kad ga ne ide...Daleko od toga da su trebali da pociste milvoki koji je odlicna ekipa sa odlicnim trenerom ali morace da se uozbilje i zavrse seriju u milvokiju jer ako serija udje u sedmu utakmicu moze biti svasta...Atlanta ce sigurno proci brooklin kao i memphis portland...
     (petarczv, 28. april 2015 09:42)

    # Link komentara

  37. Cikago uzasan, i ako prodju Milvoki, pitanje je kakve sanse imaju protiv Klivlenda iako su ovi oslabljeni Lavon i Smitom(prve dve). Tibodo cele sezone kao nenormalan forsira prvu petorku, svi mu preko 35 minuta igraju tokom cele sezone i on covek umesto lepo da iskoristi sto nikad bolju klupu nije imao, pogotovo kad starterima ne ide, on ne odustaje od prve petorke sa Noom i Gasolom u reketu. Voleo bih i Bruklin da prodje, cisto da bude nekog iznenadjenja u prvoj rundi :)
    (Slobodan Drndarevic, 28. april 2015 09:31)

    # Link komentara

  38. Kevin Lav propusta celo polufinale konferencije dok je J.R Smith dobio dve utakmice suspenzije. I kad sam taman pomislio da ce Bullsi imati lagan posao i dobiti relativno lako oni puknu od Milvokija kod kuce. Onda shvatis da nista nije sigurno. U svakom slucaju ceka nas interesantan dvoboj. Jedan od najbitnijih ispita za LeBrona i veliki pritisak. Ako uspe da prelomi i pobedi hvalice ga do sledeceg poraza. A ako ispadne zezace ga dok je sveta i veka. Ko pobedi sigurno ide u finale jer je ocigledno da Atlanta nije ono sto je bila u regularnom delu i nema sanse protiv Bullsa i Cavsa.
    (asdf, 28. april 2015 09:17)

    # Link komentara

  39. Drago mi je da je Portland izbegao ciscenje jer tokom sezone nisu bili losi,a da je Metjus u ekipi verovatno bi i jaci otpor pruzili sjajnom Memfisu.
     (arpabaro, 28. april 2015 09:14)

    # Link komentara

  40. I da prodju dalje howksi, wasington ce da ih pocisti kako igraju jedni i drugi trenutno :-)
     (plavi, 28. april 2015 09:10)

    # Link komentara

  41. Nisam ocekivao ovo od milvokija ali ipak ispadaju, kid ce biti sjajan trener moze sa ovom ekipom da uradi dobre stvari sledecih sezona, prilicno se zakuvalo u ovoj prvoj rundi.
    (Bemekt, 28. april 2015 09:09)

    # Link komentara

  42. Pisao sam juce posle utakmice Kavsa da su i bez JRa i Lava favoriti protiv Cikaga, iako ce im klupa biti smesna. Nije sad Klivlend neka masina, nego jednostavno Cikago nije uopste prilagodio stil igre situaciji u kojoj se nalaze, a ta situacija je da Noa i Gasol treba da igraju zajedno puno minuta samo protiv ekipa poput Memfisa koje igraju sa 2 klasicna visoka, da Rouz treba manje da sutira (posebno spolja), i da svoje atletske sposobnosti koristi da bi iznenadio protivnika a ne da bi silovao sut i kada mu ne ide - ponajvise zato sto od kako je Tibodo trener Cikago po prvi put ima veliku rotaciju igraca u kojoj vecina ume da napravi sut sebi i drugima u napadu - i Gasol, i Batler, i Mirotic, i Bruks to mogu, pa i Danlivi i Snel su dobri suteri. Dakle zaista nema razloga da Noa sa svojim kolenom juri protivnicke 4ke oko linije za 3 poena samo zato sto je u tome mrvicu bolji od Gasola, niti da Rouz sutira 20 puta po utakmici ili forsira ulaze kada ga pod kosem ceka 3 igraca. A Tibodo posto ionako odlazi na kraju sezone, nece da ulazi u problem sa doskorasnjim vodjama kao sto su Rouz i Noa, nego im se otprilike i dalje obraca kao da su MVP i najbolji defanzivac lige, sto ne da nije slucaj nego u ovom trenutku jedva da su natprosecni na svojim pozicijama. Tako da ovo sto su neki juce pisali (i dobili gomilu pluseva) da je Cikago favorit protiv Kavsa...da je samo do imena na rosteru, Cikago bi vec bio prvi na Istoku, ali bice da ima nesto i u taktici i uklapanju igraca u celinu.
    (shazam, 28. april 2015 09:00)

    # Link komentara

  43. Deron ima potencijala da bude najbolji plej u ligi. Volim ga jos od kad je igrao za Jutu.
     (žž, 28. april 2015 08:59)

    # Link komentara

  44. Zasto SK ne prenosi nijednu utakmicu u plejofu?
     (rf, 28. april 2015 08:57)

    # Link komentara

  45. Rouz i Butler kombinovano 10 - 41 ekstra... Umjesto kada vide da ih ne ide , forsiraju npr. Gasola koji je raspoložen , oni " moraju" ispucavati što više lopti... Slično tandemu Westbrook
    (Davidoff, 28. april 2015 08:53)

    # Link komentara

  46. Gledao Atlantu, moze bolje... U svakom slucaju, Antic ide u finale istoka, Lovernj ide na godisnji odmor... Cisto da se znaju neke institucionalne stvari.
    (IRONemke, 28. april 2015 08:50)

    # Link komentara

  47. Zanimljivo, tko bi rekao da ce onakvi Netsi uspjet doci do 2 trijumfa nad Hawksima, cini se da im je samo motiva nedostajalo u regularnoj sezoni.
    (harden, 28. april 2015 08:45)

    # Link komentara

  48. Srbija do Milvokija!
     (molim Vas...jedan Savichevic, 28. april 2015 08:44)

    # Link komentara