Siti, Barsa, Real, PSŽ... Gde će Jirgen Klop?

Posle sedam bajkovitih godina u Borusiji Dortmund, Jirgen Klop će na leto tražiti novi klub. Opcija je nekoliko, sve su veoma atraktivne.

S obzirom na njegovu reputaciju, u vezu sa Klopom dovode se isključivo najbolji evropski klubovi, pre svega iz Premijer lige i Primere.

Najglasnije se priča o Mančester Sitiju, Barseloni, Real Madridu, Milanu, Pari Sen Žermenu, a stidljivo se pominju Bajern Minhen, Liverpul, Arsenal, Mančester Junajted i reprezentacija Nemačke.

Pošaljite komentar
  1. gramatika, zbogom! nije gde ce, vec - kuda ce! tu razliku sam tek sada ukapirao od kada ucim ruski! (km, 16. april 2015 09:32)

    A ti onda komentarisi po ruskim portalima! Da si poceo da ucis niski, ukapirao bi sasvim suprotnu razliku - nije "gde je taj Nis?", nego "kude je taj Nis?"
    (X=iks, 4. maj 2015 10:26)

    # Link komentara

  2. da su pametni da ga zovu ovi iz junajteda.gledam ih danas bleda senka onog tima iz vremena fergusona kada su bili prava ratnička ekipa.mislim da bi im klop vratio taj borbeni duh,a što se tiče van gala vreme je za penziju.
    (slobinator, 26. april 2015 21:03)

    # Link komentara

  3. Liverpool.
    (LOL, 18. april 2015 00:46)

    # Link komentara

  4. Ne bih se iznenadio da preuzme Cukaricki pa da pokusaju nesto dalje od grupne faze u Ligi Evrope.
    Ajmo Jirgene - Banovo Brdo te ceka rasirenih ruku !!! :D
    (Lepi, 17. april 2015 23:10)

    # Link komentara

  5. @km
    U srpskom je i ovo ispravno. Čuvajte se lažnih jezičkih prijatelja kada učite slovenske jezike. Ono što u srpskom može, u nekim drugim jezicima ne može. Isto važi i za druge srodne grupe jezika, romanske na primer (španski i italijanski, veoma slični, ali sa mnogo "lažnih" prijatelja i naizgled preslikanih gramatičkih pravila)...
    Sportski pozdrav od filologa! :-)
    (stf, 16. april 2015 23:33)

    # Link komentara

  6. Ostaje u Nemačkoj, uzima Hamburg ili sl. Svaka mu čast ali je to seljak čovek a taj ne ide napolje
    (homosapiens, 16. april 2015 23:00)

    # Link komentara

  7. Sad ima priliku da bira a za u buduce videcemo sta napravi u klubu koji ga dovede.Posle Majnca stigao je u Dortmund i tu je zabelezio vrhunske rezultate ali sta ce biti u sledecem klubu veliko je pitanje.Meni se dopada kao trener ali ako ne napravi neki znacajniji uspeh svi ce ga ovde vec sledece godine opisivati kao prevaru od trenera.I Ljupko petrovic je napravio cudo sa Zvezdom a posle znamo kako se prica zavrsila.Samo za Murinja mogu reci da se snalazi po klubovima sa velikim budzetima a svi ostali plivaju tamo gde su.Smeniti Rodzersa u Liverpulu bi bila glupost jer on nema tim za velike domete ali bi zato Barsa mogla lako da se odrekne svog pulena za neko zvucnije ime tako je bilo sa Anticem kada ih je izvadio iz mrtvih a oni ga zamenili za Rajkarda.Sity dodje kao najrealnija opcija posto im se klima mesto za LS a i u LS se vec godinama blamiraju obzirom kakav tim imaju.
    (Haizenberg, 16. april 2015 18:49)

    # Link komentara

  8. ne pase mi on uz siti ali gde ce drugo?? ima on ponude ali nece sigurno u prosek neki...
     (yea, 16. april 2015 12:52)

    # Link komentara

  9. Mislim da City nije opcija za njega posto klub ima previse zvezda i zvezdica koje deluju umorno, vec polako ulaze u godine i imaju previse klanova. Ako ode tamo mislim da nece izdrzati.
    Liverpul deluje ozbiljno zato sto su doveli nekolicinu mladih igraca, treba im neko ko ce da ih predvodi, da bude mentor, a filozofija kluba se poklapa sa onime sto je Klop do sada radio.
    Venger ima ugovor na jos godinu dana, tako da od Arsenala nema nista.
    United bi bio sjajna destinacija ali ni od toga nema nista.
    U ostalim klubovima milim da bi se izgubio, sto zbog politike sto zbog neiskustva plivanja sa ajkulama koje vode klub i kruze oko njega.
    Nisam ljubitelj Liverpula i Rodzers me strasno nervira.
    (s.laughter, 16. april 2015 12:28)

    # Link komentara

  10. Ne zanm baš da li se njegova filozofija fudbala podudara sa Man City politikom pravljenja rezultata. On je čovek koji voli da igra atraktivan i brz fudbal, koja podrazumeva timsku igru i presing po celom terenu, gde je tim glavni pokretač, a ne pojedinac. On nikada u timu nije imao 1, 2 ili 3 zvezde, već su i takvi igrači, kao što su: Gece, Levandovski, Roys, Kagawa (od pre 2 godine), Humels itd, iskljucivo igrali kao tim i sve je bilo podredjeno tom timu kao zajednici, a ne rezultatima. Moj lični utisak je da bi on mogao da preuzme Atlektiko Madrid (ako Simeone ode, a traži i njega pola Evrope), Totenhem (ekipa koja ima sve osim rezultata), Arsenal (ako ne Venger e uzme ni 1 trofej ove sezone) ili Psž (gde će Ibrahimović imati drugačiju ulogu nego do sada).
    Ne verujem da je Klop čovek koji juri za parama, mada sigurno nije imun na njih. Mislim da je u ovim okolnostima Psž možda i najrealnija opcija, s obzirom da ima mladu i poletnu ekipu (izuzetak je napad sa Ibrahimovičem, Kavanijem i Lavecijem i na sredini Tiago Mota). Ima materijala da sa ovim igračima napravi baš dobar rezultat. Verati, Lucas Moura, Raviol, Pastore, Matuildi uz možda baš Roysa i još jednog kvalitetnog igrača iza napadača je tim za velika dela uz pravog trenera. Klop može da se igra ovde jer para ima i za još jednog kvalitetnog napadača, tipa Aguero ili Falkao umesto Kavanija. Mislim da bi Klop uspeo da od tog tima za 2-3 sezone napravi velike rezultate.
    (Srdjan, 16. april 2015 10:53)

    # Link komentara

  11. Misljenja sam da je najrealnije, sudeci po imenima koja su deo drugih klubova, da se Klop nadje naredne sezone u Sitiju ili Barseloni.
    Ali, nikada iznenadjenjima necemo videti kraj. U svakome slucaju ce zanimljivo biti.
    (NS BOY, 16. april 2015 10:10)

    # Link komentara

  12. gramatika, zbogom! nije gde ce, vec - kuda ce! tu razliku sam tek sada ukapirao od kada ucim ruski! "gde" je statika, a "kuda" - dinamika. gde se nesto nalazi I kuda se nesto krece. u svakodnevnom govoru, mi za sve biramo - "gde"!
    (km, 16. april 2015 09:32)

    # Link komentara

  13. F.K Bukovik Razanj....proverena informacija,imace mesecnu platu 50.000 din. plus bonus
    (Svirko, 16. april 2015 08:59)

    # Link komentara

  14. Па прво су му распродали готово цео први тим, а сад се газда буни где су резултати ... Брука .
    (Горан Вук, 16. april 2015 08:35)

    # Link komentara

  15. Posle izjave da radije primi 5 komada nego da igra ko barcelona, siguran sam da neče u kataloniju
    (dare slovenac, 16. april 2015 07:53)

    # Link komentara

  16. Harizmatican tener sa jasno definisanim stilom, nikakve veze sa Cholom (agresivnost), Sirom (napadi po bokovima), Pepom (posed lopte), pa ni sa Emerijem, Rudy Garciom itd. Predivan fudbal za gledanje, ekipe mu lice na ferrari koji juri trista na sat, ali bez kocnica, a u fudbalu zakociti ili napraviti pauzu je isto toliko vazno, kao i brzina. Ako po tom pitanju nesto ne popravi, sumnjam da ce se odrzati u preterano ambicioznom klubu. U svakom slucaju mu zelim dobru srecu gde god posao.
    (Igrao sam na ostrvu, 16. april 2015 02:29)

    # Link komentara

  17. More neka ide gde god hoće, zabole' me mali palac za Kloppa. Zbog njega Subotić neće da igra za reprezentaciju Srbije.
    Od srca sam se nasmeao zbog mogućnosti njegovog odlazka u FK Donjeg Vakufa. Bravo, i 'de se seti Donjeg Vakufa. Ili beše Gornji....
    (Saša Simić, 16. april 2015 00:49)

    # Link komentara

  18. van gal je izjavio da se nece zadrzavati dugo u utd i da hoce u penziju.. nekako mi postiji ta sinergija hummels+klop. realno, tu najvise zavisi od bajerna i reala gde ce ici klop. npr-anceloti moze u bajern, gvardiola u siti, a klop u real..mozda i gvardiola u psg, mozda i da se vrati u barsu.. ne znam za vas, ali meni sada barsa igra najbolji fudbal u poslednjih nekoliko godina, ja tu nista ne bih menjao, ali politika je cudo..milan nema sanse, verovarnije mi je cak da juve sutne alegrija i dovede klopa.. sve je moguce, jedno samo znam, a to je da jedva cekam prelazni rok:)
     (laik, 16. april 2015 00:13)

    # Link komentara

  19. @ Die Rote Pille

    Citam komentar I slazem se sa svime...I onda naidjem na ovo da je Italijanska liga pala ispod ruske...aj shvatam, svako ima misljenje...ali koje su to prednosti Rusije, osim novca??? Iskreno, Bundesliga, Primera I PL su ispred Italijana...Ali samo zato sto, osim Juvea, nemaju nekoga ko bi se mogao nositi sa Bajernom, Barsom I Realom...jer Totenhem, Sautempton, pa ni Liverpul nisu bolji od Fiorentine, Lacija, Rome, Napolija...ista situacija je I sa Seviljom, Valensijom, Viljarealom.
     (Birindeli, 15. april 2015 23:58)

    # Link komentara

  20. PSG ili Siti
    (pobesneli Milutin, 15. april 2015 23:07)

    # Link komentara

  21. Zao mi je sto ide, ali mislim da je Tomas Tuhel odlicno resenje, opet cemo videti sta ce se desiti. Ukoliko Anceloti nista ne osvoji, gotovo sigurno ce Klop u Real.
    (Bre, 15. april 2015 23:04)

    # Link komentara

  22. zanimljivo da je kod nas gotovo nezapazeno proslo pisanje nemacke sportske stampe o inicijalnim pregovorima Klopa sa predstavnicima jednog beogradskog kluba, koji je u proslosti vec imao uspesnu saradnju sa nemackim strucnjacima. naravno da se naslutiti da je rec o Partizanu.
     (bot 007, 15. april 2015 22:19)

    # Link komentara

  23. Mančester siti definitivno. U Borusiji je radio iz ljubavi sad je vreme da se zarade neki novci.
    (Neko iz mase, 15. april 2015 21:53)

    # Link komentara

  24. Preuzece Zvezdu,nasledice Kukuleletovica.
     (na vrh brda mdma mrda, 15. april 2015 21:45)

    # Link komentara

  25. U Budvu..
    (_mne_, 15. april 2015 21:13)

    # Link komentara

  26. Boga molim da predje u Junajted
     (ManUtd, 15. april 2015 21:11)

    # Link komentara

  27. gde ce na leto? Gde hoce...
     (darencd, 15. april 2015 20:38)

    # Link komentara

  28. Iskreno, gde god da Klop ode napraviće dobar tim. Odličan trener!
    (Dux, 15. april 2015 20:31)

    # Link komentara

  29. milan
    (Homer J. Simpson, 15. april 2015 20:15)

    # Link komentara

  30. Зна се да иде у Сити,то је већ јесенас ријешено.
     (nenad rs, 15. april 2015 20:05)

    # Link komentara

  31. Može sve osim nemačke reprezentacije, imamo već odličnog trenera koji je napravio sistem i sa kojim ćemo dominirati sledećih 10 godina.
    (Švabo, 15. april 2015 20:02)

    # Link komentara

  32. Siti je fakticki bez trenera. Pelegrini nema sanse da osvoji titulu ove godine tako da 99 % napusta. Ali neznam koliko bi bilo pametno da preuzme njih. On je vise drugarski sa igracima, a Sitiju treba neki tipa Murinjo, da trenira strogocu i natera one balvane da ginu po terenu za svaku loptu, i da igraju grubo na granici "prljavog".
     (Boki, 15. april 2015 20:01)

    # Link komentara

  33. Realno opcije su City, PSG a u zavisnosti od rezultata na kraju sezone Barsa ili Real! U Junajted nece sigurno Van Gal je siguran, Liverpul i Milan nemaju ambicije kao Klop tako da izmedju gornja 4 kluba treba traziti sledeci Klopov trenerski angazman!
     (Kol, 15. april 2015 20:00)

    # Link komentara

  34. AS Roma!
     (ljubitelj fudbala 2194, 15. april 2015 19:56)

    # Link komentara

  35. Mislim da su velike sanse da preuzme Mancester siti.
     (Boogy, 15. april 2015 19:53)

    # Link komentara

  36. U Bajern.
    Dobro,.....salim se.
     (BgHQ, 15. april 2015 19:39)

    # Link komentara

  37. Bilo bi lepo PSZ..sa njim na celu oni lagano mogu do finala LS
     (meekeec, 15. april 2015 19:39)

    # Link komentara

  38. @grubijan komentarisi kriket majke ti, to malo ko prati, pa ce manje ljudi primetiti tvoje tupave komentare..
     (sinisa, 15. april 2015 19:37)

    # Link komentara

  39. Ma on ide u FK Donji Racnik,Jagodina.
     (sone, 15. april 2015 19:32)

    # Link komentara

  40. Ja ne razumem zasto dajete toliki broj minusa kada neko napise da bi voleo u Milan da dodje. Pa jel ste zaboravili ko je Milan ? Ccc strasno.
     (Boston, 15. april 2015 19:29)

    # Link komentara

  41. sva je prilika da preuzima $hitty, na moju veliku zalost jer sam simpatizer uniteda, a klopp mi je nekako najblizi filozofiji i harizmi jedinog i najveceg SIR-a
    (dzhoni, 15. april 2015 19:29)

    # Link komentara

  42. Mozda premijer u toku noci skokne po njega i dovede ga hitno u CRVENU ZVEZDU da je spase kao sa Dzajom i Covicem
    (zoran, 15. april 2015 19:21)

    # Link komentara

  43. Tottenhem!
     (nikola, 15. april 2015 19:16)

    # Link komentara

  44. Dodji u Milan da ponovo dominiramo!
    (Igor, 15. april 2015 19:16)

    # Link komentara

  45. Da sam na njegovom mestu preuzeo bih reprezentaciju Nemačke.
    Imaju već sistem, rad, kvalitetne i talentovane fudbalere. Jednostavno, da ga boli uvo.
    (Nikola, 15. april 2015 19:14)

    # Link komentara

  46. AC Milan. Nekako mi ide uz njega. Gigant od coveka Gigant od kluba . Ko metak.
    (Pirlo iz Milana, 15. april 2015 19:09)

    # Link komentara

  47. Odličan trener, forsira brzu igru još od kad je vodio Mainz, uz to veliki motivator i emotivac, a po meni najjače vrline su mu predanost i odanost klubu. U ovom trenutku mislim da su samo on i Diego "Cholo" Simeone takvi treneri, bar u ovim najjačim ligama. Lično, voleo bih da trenira Milan (nisam njihov simpatizer), čisto da vidim da li može da ih podigne jer u Italiji odavno Juventus nema nikakvu konkurenciju pa je samim tim i liga postala preslaba. Mislim da su po kvalitetu pali čak ispod ruske lige. Sve u svemu, gde god da ode klub će dobiti strašno dobrog trenera.
     (Die Rote Pille, 15. april 2015 19:08)

    # Link komentara

  48. Tanjug saznaje u trci za ovog strucnjaka je i C.Zvezda!?Terzic ga dovodi za dzabe!Hoce covek da trenira bivseg sampiona Evrope,koji je jedini u dva meca bio bolji od Bajerna!A onda sam se probudio!Koga bre ovo zanima!?Sta rade nasi treneri to je vest za nase ljude!
    (bradina, 15. april 2015 19:05)

    # Link komentara

  49. Ja mislim da ce preuzeti FK Donji Vakuf!!!
    (Dr. Nele, 15. april 2015 19:04)

    # Link komentara

  50. Liverpul zimi ti:)sjajan trener!
    (Nikola, 15. april 2015 18:57)

    # Link komentara

  51. smesan menadzer
    (grubijan, 15. april 2015 18:46)

    # Link komentara