1. Gledao sam Bajernov mec pre ovoga, malo je nedostajalo da zaspim. Toliko su se dodavali, poput Gvardioline Barselone.
    Ako bude trener Bajerna ovako nastavio, unistice i Levandovskog, jer njegova taktika ne trpi prave devetke.
    (....,, NS BoY, 28. februar 2015 16:18)

    # Link komentara

  2. @ Mrze nas jer smo najjači
    Otkud ti informacija da je Juventus državni projekat? Ne kontas ti fudbal vidi se odmah
     (Nur, 28. februar 2015 13:24)

    # Link komentara

  3. Tek kad pocnu da daju 10+ golova po utakmici vracam se da gledam Bajern ligu, pardon Bundes ligu!
    (FCB Vizemeister dahoam, 28. februar 2015 08:51)

    # Link komentara

  4. smucice se ljudima ko barsa sa ko moze da gleda ko da igraju osmaci protiv drugog razreda uzmu loptu i nedaju nikom.Real bi primio 6 protiv ovakvih ekipa jel igraju aktraktivno .Oduvek su bili za zabavljanje siroke mase
     (racky, 28. februar 2015 08:05)

    # Link komentara

  5. Cuj Juventus drzavni projekat. Tim koji od sledece posluje u plusu svrstavati u isti kos po tom pitanju sa duznicima poput Barselone, Reala i slicnih..
     (Anjeli, 28. februar 2015 01:21)

    # Link komentara

  6. Lako je kad igras protiv nizerazrednih klubova. Jedino Dortmund i Leverkuzen i Volsburg znaju nesto ostali pojma nemaju. Videli smo ih protiv Volsburga. Naravno da je prevara od trenera, dodje u gotov klub i jos kupi dva najbolja igraca iz protivnicke ekipe koja je direktni konkurent za titulu. Ajde Sahtjor zgazi "drzavni projekat"
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Blue Bridge, 27. februar 2015 23:08)
    Ma jes kako da ne,Wolfsburg pobedi jednom posle 100 godina i odmah kao "videli smo protiv Wolfsburga".A gde je bio Wolfsburg u proslim utakmicama.Pa mora i on jednom da pobedi.I Bayern nije nikakav drzavni projekat.Bayern se izdrzava od svojih prihoda koje dobija od LS,prodajom dresova,od sponzora,TV prava itd.Najjaci je jer od svih Bundesligasa proda najvise dresova,jer najvise zaradi od LS jer najdalje dogura,jer ima najvise navijaca i najjace sponzore itd.Drzavni projekat su Real,Barcelona,Juventus a ne Bayern.A ako je Bayern onda je i United,Chelsea i svi ostali.Malo proucite prihode Bayerna a ne da pricate praznu pricu.
    PS Jak mi je to konkurent za titulu koji se posle prodaje dva igraca bori za opstanak :P A zar niste pricali da je Dortmund bolje prosao prodajom Götze-a,jer govorili ste da je za te pare Dortmund doveo dva kvalitetna igraca :)
    (Mrze nas jer smo najjaci., 27. februar 2015 23:47)

    # Link komentara

  7. Lako je kad igras protiv nizerazrednih klubova. Jedino Dortmund i Leverkuzen i Volsburg znaju nesto ostali pojma nemaju. Videli smo ih protiv Volsburga. Naravno da je prevara od trenera, dodje u gotov klub i jos kupi dva najbolja igraca iz protivnicke ekipe koja je direktni konkurent za titulu. Ajde Sahtjor zgazi "drzavni projekat"
     (Blue Bridge, 27. februar 2015 23:08)

    # Link komentara

  8. Ljudi postizu vise od 3 gola po utakmici kao domacini, dominiraju ligom kao nikad, a kazu Gvardiola prevara od trenera.
     (Okej, 27. februar 2015 22:47)

    # Link komentara

  9. Lepa koreografija [link]
    (FCB, 27. februar 2015 22:40)

    # Link komentara