Partizan bez novog napadača

Fudbalski klub Partizan nije uspeo da nađe novo rešenje u napadu poslednjeg dana prelaznog roka posle odlaska Danka Lazovića i Petra Škuletića.

JT Izvor: B92, Sport
Pošaljite komentar
  1. Titula ce biti Partizanova posle prva 4 kola..Necemo dozvoliti da nam SNS UKRADE TITULU..ZATO IDUCE subote svi na JNA.....
     (a, 14. februar 2015 19:49)

    # Link komentara

  2. jao kako ce gani da nas pune samo tako.I onako smo tesko davali golove a sta cemo sad?! Dal su 2 gola iz penala vs Djer merilo za ligu...Sva sreca pa smo, mislim malo jaci pozadi nego u prvom delu...
     (Ivan HH, 14. februar 2015 17:15)

    # Link komentara

  3. Veliki vodja je poslao svoje kadrove da uniste crno beli klub. U isto vreme ubacuje nemilice drzavni novac u svoj crveno-beli klub. Do sada je kadrirao u Ljutice Bogdana a od ove zime i u Humskoj, na zalost.
     (Dragan, 14. februar 2015 17:12)

    # Link komentara

  4. Osvojili neosvojili titulu, neozblijan klub bez sanse u Evropi
     (Chalgar, 14. februar 2015 16:50)

    # Link komentara

  5. Partizan nikad ni za šta nema para i sve se nešto stiska i pilićari. Zato Zvezda široko. I pored duga od 50 miliona u svakom prelaznom roku dovede gomilu novih igrača. Pri tome Partizan stalno prodaje igrače a Zvezda nikog. Ko je ovde lud, a ko zbunjen? I svi se prave ludi. Čak i Partizanovci. Samo Dule prkosi nepravdi i zato je tolika hajka na njega. Stalno je pod lupom, sve mu se broji i analizira i smišljaju se razni načini da se diskredituje. Jeste se ceo sever preselio u državni aparat ali mi je neverovatno da niko osim Duleta nema hrabrosti da javno kaže ono što svi znaju i što je očigledno.
    (A bankomat radi li radi, 14. februar 2015 13:16)
    A odakle tebi pravo da kazes da SVI znamo da Dule ima jedini hrabrosti da prica to sto prica?Sa kojim pravom vi grobari pricate u ime svih?Pogotovo, kada ste u manjini.Neverovatno je koliko vi grobari tu rec SVI masovno koristite.A ja cu te razocarati, to sto DV prica, vecina ljudi u Srbiji zna da su nebuloze.Sto se tice transfera u Zvezdi i Partizanu, oni nemaju nikakve veze jedni sa drugima i to sto rade uprave ta dva kluba su idiotske stvari, jedni uprkos ogromnim dugovima, pricama o Bariju varaju igrace koje dovode, dodatno zaduzuju vec mnogo zaduzen klub, a drugi pare od prodaje igraca stavljaju u svoje dzepove i dele sa jos nekim prijateljima, koji su im i pomogli da budu to sto jesu u Partizanu.
    (Nenad, 14. februar 2015 16:40)

    # Link komentara

  6. nek igra vucelic spica.
    slusam ga juce na sos-u,prica ko navijen pola sata,iz supljeg u prazno.
    te znao za ponudu rusa,tte nije znao,pa saznao uvece,pa posle ni to me vazi :)
    pa zatekli uzasno stanje,svasta nesto,samo ne zna ko je obecao 2 mil da unese u klub.
    strasno,najgora skolska demagogija!!
     (do koske, 14. februar 2015 15:58)

    # Link komentara

  7. Sta ce im napadac, kada imaju sudije?Pametno razmisljaju.Zaradili su prodajom Skuletica 4 000 000e i oslobodili se placanja Lazovica i Fofane, a sudijama i filijalama ce dati po par hiljada evra i po koji bod kada prvenstvo bude reseno, tako da onda skoro sve pare od prodaje ostaju njima.
    (Nenad, 14. februar 2015 15:18)

    # Link komentara

  8. @zoranR Nisi dobro slušao šta je Željko Pantić pričao. Nije Nikolić odbio Gaćinovića, nego Vojvodina nije htela da ga proda ni za milion €. A istina je da je Marko odbio Envera A. Po meni sasvim opravdano, jer Enver ne može da popuni deficitarnu poziciju špica, on je više krilni probojni igrač, a na toj poziciji smo poprilično popunjeni. Podržavam odluku Marka da ako ne može da dovede šta on želi, onda nek ne dolaze ni oni koji su želja drugih.
     (Korto, 14. februar 2015 15:09)

    # Link komentara

  9. Ajde sta vam je, kakva titula Zvezdi. Gube u prvom kolu od Radnickog u Nisu, ili makar nereseno, mi bijemo Vozdpvac i eto nas na 8-9 bodova prednosti vec na startu!
     (navijac, 14. februar 2015 15:04)

    # Link komentara

  10. A koga to Zvezda ima u spicu..Ajde babe ne kukajte...Bicemo prvi sigurno....Niko ne brani i veznim igracima da daju golove......I beko
    vi naravno....
     (Goran, 14. februar 2015 14:57)

    # Link komentara

  11. Kimi spremaj se za proleće!!!
     (outsider, 14. februar 2015 14:56)

    # Link komentara

  12. Mene ne bi toliko razocarao sam cin prodaje dva najbolja igraca u smiraj prelaznog roka, da mi ovih 4 miliona iskoristimo na jedan adekvatan nacin i da imamo mladog napadaca poput Mitrovica ili Markovica. Bilo bi idealno.
    Ono sto me razocarava je neozbiljnost i bahatost kojih se vise ne stide celnici u Srbiji. Otvoreno kazu jedno, a ucine drugo. Vise i ne prikrivaju svoje mahinacije i losu politiku.
    Januar - cuvamo tim, napadamo LS, imamo jasan plan i strategiju.
    2. februara je rekao (Vucelic) da smo doveli tri pojacanja i da svi ostaju. Nema prodaje. Napadamo titulu i LS.
    9.februar, isti covek kaze da prodajemo Lazovica.
    12. februar, odlazi Skuletic.

    Dakle, od zadrzavanja tima i napada na LS dodjosmo do prodaje dva NAJBOLJA igraca i strelca DESET DANA pred pocetak JSL! Sramota! Umesto da su ih prodali ranije i doveli zamene da se uigraju, oni ucinise ovo.

    I vrhunac - kaze kako je sve na treneru i sportskom sektoru. Dakle, prodas treneru dva napadaca koja je uigravao mesec dana (propale pripreme samim tim) svega DEE|SET dana pred JSL i kazes da je sve do njega. Pa ko da napadne, Lukac? A pride doveli kasno dva defanzivca kojima treba vreme.

    Ali Nikolic nije vodja na prva tri meca. Jasno kao dan - smena 100%-na!
    (Kermit, 14. februar 2015 14:47)

    # Link komentara

  13. Sve ce to Tole pozlatiti ...
     (Sta uradi to Nolane Smithe ?!, 14. februar 2015 14:44)

    # Link komentara

  14. To sto sam ja ptica a ne covek ne znaci da treba da budem diskriminisan.
     (Labud, 14. februar 2015 14:43)

    # Link komentara

  15. Nije dug Partizana 13 miliona jer i njemu duguju tri. znači oko 10, sa ovih 5 miliona klub će postojati. Kakvi su to navijači koji pišu da se klub koji ima para, šest bodova više i čiji je dug deset puta manji, odrekao titule? Koga je CZ kupila na veresiju? Uskoro kreću tužbe, a oni daju izjave - "odbrana titule", zato što imaju navijače a ne kontraše. Ti koji su jurili Đuru sad hoće Đuru, sve su mu oprostili. Nisu dostojni pažnje.
    (Grole, 14. februar 2015 14:41)

    # Link komentara

  16. Dajte sansu svojo deci i ako vam uspe bice dobro i vama i njima. Ja godinama navijam da moja Zvezda ubaci desetak nasih najtalentovanijih klinaca jer sam ubedjen da je to jedini nacin da se izvucemo i spasemo propasti ali od raznih hohstaplera koji se vec decenijama smenjuju u Zvezdi to nije moguce uciniti. Vi sada u rukovodstvu, cini mi se, imate ljude kojima novac nije vrhovno bozanstvo i sve na svetu pa bi moglo da vam uspe.
     (Trifke, 14. februar 2015 14:34)

    # Link komentara

  17. A kad su to partizanu igrači donosili titulu? Videćete već od prvog kola kakva se krađa sprema jer će Tole morati da zapne još više da bi obezbedio ovu titulu.
     (jsd bruka Srbije, 14. februar 2015 14:32)

    # Link komentara

  18. ...a najbolje bi bilo kad bi neko dosao za dž da igra.
     (spaceman, 14. februar 2015 14:32)

    # Link komentara

  19. Tole im vredi za trojcu ...
     (Sta uradi to Nolane Smithe ?!, 14. februar 2015 14:32)

    # Link komentara

  20. Vidim botovi ne znaju kud ce od posla! Sad moraju i na Partizanovim vestima da vise, brane upravu. Eee, krvav je to lebac...
     (rax gravedigger, 14. februar 2015 14:32)

    # Link komentara

  21. Za ovu ligu ovi napadaci su dovoljni,Kojic i Saponjic ce pregaziti.Dovoljan je jedan spic sa jakom sredinom,po meni Drincic,Brasanac,Babovic,Ninkovic,Zivkovic...i da Ilic odigra uvek bar 30 min...a tu je i Grbic pa i Luka.
     (Tuc, 14. februar 2015 14:31)

    # Link komentara

  22. Realno 6 bodova je mnogo... Mada Partizan ide i Zvezdi i Vojvodini... Moje misljenje je da ce Partizan na mnogim utakmicama igrati nereseno... Ako neko povede protiv Partizana leba nema da Partizan preokrene
    (Sale, 14. februar 2015 14:28)

    # Link komentara

  23. a saponjic je prodat Anderlehtu za 1.2 miliona ide na kraju sezone,daj boze da gresim ali Kojic ce na duze bolovanje posle 2-3 utakmice,nista novo pa ima da igramo kao komsinica one sezone u ligi evrope cini mi se protiv nekih grka u formaciji 5-5-0
     (bogati se na sirotinji, 14. februar 2015 14:26)

    # Link komentara

  24. Ima vi da placete za Djurom !!!
    (SaLeNBG, 14. februar 2015 14:24)

    # Link komentara

  25. Ako Zvezda nije kriva za ovo, ne znam ko je. Trebalo bi uputiti izvinjenje Vujosevicu!
     (UltrasBgdCZ, 14. februar 2015 14:20)

    # Link komentara

  26. Zasto krivite upravu..? Da li pratite sta se desava..? Lepo vam je objasnio Zeljko Pantic i sinocnoj emisiji - Dodjite na stadion - uprava je htela da dovede igraca i imali su dosta ponuda, ali je Nikolic sve odbio. Chak su i z aGacinovica nudili milion evra, ali opet je Nikolic rekao da nije za Partizan. Taj isti Nikolic je unishtio karijeru Fofani koji je veci talenat od svih koji trenutno igraju u Partizanu i to ga je sklonio na chisto rasnoj osnovi, ceo Beograd to zna, a zalosno je da se cuti i da je takav chovek jos uvek na klupi Partizana.
    Shkuletic je igrac chiji % iskorishcenih shansi je ravan katastrofi...taj za godinu dana ne bi vredeo jedan million. U jachim utakmicama njega ni od korova. Ovaj potez uprave je sjajan. Lazovic je nabedjeni igrach i nishta posebno, sem shto non-stop kritikuje saigrace i prepotentno se ponasha na terenu. Konfliktna lichnost. Valjanje po travi, jer nema kondicije. Neka mu je sa srecom.
    U medjuvremenu su dovedena dva odlichna odbrambena igraca i Babovic koji igra sjajno celu sezonu i veliko je pojachanje. Kojic i Sjaponjic ce odraditi isto, u ovoj ligi, kao i Shkuletic. Prema tome , ne vidim chemu kukaknje. PArtizan bogatiji za 3,2 miliona evra. BRAVO upravo. Iz Partizana pod hitno oterati Tumbakovica, Cirica, Nikolica. Oni su rak rana ovog kluba.
    (zoranR, 14. februar 2015 14:17)

    # Link komentara

  27. izdaja narode.
     (ja, 14. februar 2015 14:08)

    # Link komentara

  28. Bilo je priče oko Muslimovića što je igrao za Paok ,ne može ni on
    (vuk sa walstrita, 14. februar 2015 14:06)

    # Link komentara

  29. kakva teorija zavjere od strane grobara.Duli Vujosevic vas zarazio
     (brane sa korane-dodji janje, 14. februar 2015 13:53)

    # Link komentara

  30. cuj ovo..niki bili nielsen nevalja za strucni stab sramotnog partizana;))

    iskusan napadac ,povremeni reprezentativac za nas velike danske prvotimac evian-a koji doduse neigra dobro ali ipak..takvav igrac se ne odbija ,vise ce biti da sramotni partizan nije u stanju da plati njegovu platu koji je nesto vise od 500.000 godisnje...sve vise i vise crno beli propadaju ,jos godinu dve ce ovaj klub biti sveden na amaterski nivo..
    (vlado, 14. februar 2015 13:50)

    # Link komentara

  31. Skupljaju pare za mesija, za leto :D
     (GV, 14. februar 2015 13:47)

    # Link komentara

  32. Svake godine ista sramotna prica!
    I onda je cudo sto je stadion prazan.
    (Sucre, 14. februar 2015 13:33)

    # Link komentara

  33. ovi kompleksaši pre bi doveli bilo kog igrača koji je igrao u Zvezdi nego C.Ronalda...
     (anonymou5, 14. februar 2015 13:29)

    # Link komentara

  34. Samo Alivodic
     (Alivodic, 14. februar 2015 13:28)

    # Link komentara

  35. Ово је стварно - Вучићу, свака част.
     (13 година је прошло..., 14. februar 2015 13:24)

    # Link komentara

  36. prodaju skuletica za 4 miliona a nemogu da dovedu igraca za milion to je nova uprava partzana. svaka cast.
     (Vidda, 14. februar 2015 13:23)

    # Link komentara

  37. trebalo je Friday-a iz Lucana, strasan spic , za evropu
     (steta, 14. februar 2015 13:17)

    # Link komentara

  38. Partizan nikad ni za šta nema para i sve se nešto stiska i pilićari. Zato Zvezda široko. I pored duga od 50 miliona u svakom prelaznom roku dovede gomilu novih igrača. Pri tome Partizan stalno prodaje igrače a Zvezda nikog. Ko je ovde lud, a ko zbunjen? I svi se prave ludi. Čak i Partizanovci. Samo Dule prkosi nepravdi i zato je tolika hajka na njega. Stalno je pod lupom, sve mu se broji i analizira i smišljaju se razni načini da se diskredituje. Jeste se ceo sever preselio u državni aparat ali mi je neverovatno da niko osim Duleta nema hrabrosti da javno kaže ono što svi znaju i što je očigledno.
    (A bankomat radi li radi, 14. februar 2015 13:16)

    # Link komentara

  39. Ne mora Partizan uvek da bude prvi.
    (pedja, 14. februar 2015 13:14)

    # Link komentara

  40. Svaka cast Abioli Daudi. Bio je sjajan kod nas i jedan od najzasluznijih za osvajanje titule prosle sezone. Abiola Dauda jedan je od nas.
     (European Champion 1991., 14. februar 2015 13:09)

    # Link komentara

  41. ok bar će srbija živeti bolje
    (stub srbstva gurnut u točkove, 14. februar 2015 13:08)

    # Link komentara

  42. Sta sam rekao pre samo dan,dva... Nece oni nikog dovesti, oni su tu sa jasnim zadatkom,titula je izgubljena... Da krenes u drugi deo sezone sa dva "napadaca", od ta dva jedan se stalno povredjuje, a drugi je klinac koji nema dve cele utakmice u prvom timu nije samo neozbiljno nego jako providno upravo od velikog vodje... Mozda kup osvojimo tu je drzavno mezimce ispalo...
     (Sir Oliver, 14. februar 2015 13:05)

    # Link komentara

  43. Svi koji su pljuvali predhodnu upravu sada se cesu gde ih ne svrbi. Ovo sto ovi rade je bruka i sramota. Neka su prodali igrace, ako se mora onda se mora, nema para a nema ni sponzora. Niko im zbog toga ne zamera. Ali da nikoga ne dovedu, to je vrhunac bahatosti. Odakle im pravo da se tako ponasaju? Treneru neki igrac nije po ukusu ? Pitati trenera sta ga kvalifikuje da da svoje misljenje o nekom igracu? Rezultati u Evropi ili nesto drugo ? Sta je do sada postigao taj trener ? Ni pripremnu utakmicu ne moze da dobije. Ostali smo u napadu sa jednim mladim i jednim koji posle svake odigrane utakmice pauzira po sest meseci. U takvoj situaciji bilo kakav centarfor bi nam znacio. Uprava napolje!!!
     (Aca, 14. februar 2015 13:03)

    # Link komentara

  44. Ako izgubi titulu ovo rukovodstvo Partizana će i formalno postati najdiletantskije u istoriji domaćeg fudbala, a svi znamo da u toj kategoriji kod nas nije mala konkurencija. 
    Đurić nikada nije imao velike planove sa klubom, prodao bi možda i po lošijim uslovima, ali bi sigurno obezbedio kakvu takvu zamenu.
    (cirkus, 14. februar 2015 11:40)
    Ma sta naprica ti, a cela polusezona dok je isti taj Djuric bio predsednik, takodje sa dva napadaca?
     (pekarinho, 14. februar 2015 13:01)

    # Link komentara

  45. Djuro vrati se, sve ti je oprosteno :(
     (Srbin, 14. februar 2015 12:55)

    # Link komentara

  46. "Drveni dečače",potpuno pogrešno i izvrnuto gledaš na stvari!
    Svaka čast Nikoliću! On ne dozvoljava Upravi,da mu dovodi 'alibi' pojačanja i tako opere savest za ovo rasturanje tima!
    Rekao je decidno koga želi,a njihova je nesposobnost što ih nisu doveli.
    Partizan je inače prodavao,prodaje i prodavaće igrače.Kako bi inače namakao 8-10 miliona evra godišnjeg bužeta?!
    -Na stadionu 5-6 hiljada ljudi sa kartom od 3 do 6 evra
    -Prihod od tv-prava beznačajan
    -Opstrukcija od strane vlasti,po pitanju Generalnog sponzora..
    Kako?
    Može,da imamo 28.000 godišnjih karata po ceni od 100-200e!Ali lakše i jeftinije je sedeti kući i kuckajući kritikovati.
    Djurić je posle ogromne harange i progona,smenjen 'na pravdi boga'!Vreme će pokazati da od kluba nije imao nikakve materijalne koristi,nego samo štetu!Vidim da ga ni vlast više ne dira?!
    I na kraju,ne znam zaista odakle nama koji živimo standardom negde izmedju Crne Gore i Afganistana,ideja da klub iz takve zemlje,za koji navijamo bude relevantan u evropskim razmerama!??
     (bora, 14. februar 2015 12:52)

    # Link komentara

  47. Nece da se vrati "zbog stanja u našem fudbalu". Ovim je sve receno!
    (Rade, 14. februar 2015 12:46)

    # Link komentara

  48. Pa bolje i ovako ne dovesti nikog, nego dovoditi nekog na brzinu, nekog skupog sa velikom platom a pitaj boga kakav je.. Nemamo mi para za skupa pojacanja, ne nalazimo mi na drvetu pare kao ovi iz komsiluka!
     (navijac, 14. februar 2015 12:46)

    # Link komentara

  49. Odlaskom Lazovica,Skuletica i Stankovica, FKP ce na ime god. plate ustediti 400 000 € koliko je bilo primanje ovih igraca. Jos da se zahvale Sasi Ilici jer mislim da ne vrijedi 180 000€ koliko ima god.platu ( u redu napravili smo legendu od njega ali ga je dosta,realno ),
    Plus 4 mil. od prodaje za Skuletu i oko 400 000€ za Pantica, to je oko 5 miliona, ako uprava ispuni obecanje i nadje g.sponzora dug od 13,5miliona bio bi gotovo saniran do sledece sezone. Ako je to cilj uprave onda u redu. Greska je jedino sto su pustili Fofanu i sto nisu uigravani Kojic- Saponjic- Fofana.al dobro.Mislim da ce Saponjic razbit ovu polusezonu, tako da se odlazak Skulete nece ni osjetit.
     (Zola, 14. februar 2015 12:37)

    # Link komentara

  50. Sta van je sve je uradjeno sa namerom da zvezda bude prva dovodila igrace sakom i kapom resila registraciju igraca.
     (PIVKE, 14. februar 2015 12:36)

    # Link komentara

  51. Ja bih najvise voleo da cuka uzme titulu.
     (Milan, 14. februar 2015 12:25)

    # Link komentara

  52. Odlični potezi nove uprave, prodati sve što ima sumnjive ugovore, sve što vredi i krenuti od nule. Ionako niko ne može da im parira u Srbiji, cilj Liga Evrope, ostvariv sa titulom ili bez, a dugovi namireni. Bravo, momci! Imate moju punu podršku!
    (darko, 14. februar 2015 11:17)
    Сасвим је једно ЛЕ са позиције шампиона а сасвим друго са позиције другог или трећег у првенству. Поред тога тим који тренутно имамо је само до краја првенства а потом одлазе Волков, Дринчић, Марковић, Живковић, Лука, Ћирковић, Саша Илић и ко зна ко још и како онда мислиш саставити тим за квалификације у европским такмичељима? Са подмлатком!? За било какав успех ван Србије потребан је спој искуства и младости а још боље искуства и знања. Са овом Управом тешко ћемо то имати.
    (runner, 14. februar 2015 12:19)

    # Link komentara

  53. I ne treba im...titula ostaje gde je i sada!
     (ACHTUNG DICHTUNG, 14. februar 2015 12:16)

    # Link komentara

  54. Sada, realno i Zvezda ima šanse za titulu..Partizan je napravio veliku glupost..gledajući koliko golova su dali Danko i Škuletić...biće interesantno u ovoj našoj smešnoj ligi..
     (kappa, 14. februar 2015 12:14)

    # Link komentara

  55. tragicno da bi bilo smesno sve same tite i mute pocev o od uprave preko sportskog direktora sve do kalimero trenera,taj trenerski pinokio nece litvanca jer on i kojic imaju istog menadzera pa treba progurati kojica da se proda isto vazi iza saponjica nikolic je poznat po tome da se tali sa igracima i menadzerima.on je oterao fofanu koji bi nam sad dobro dosao.
    (srdjan novi juzni front, 14. februar 2015 12:13)

    # Link komentara

  56. Procenjeno je da je vrednije 4 m € od titule. Mozda su upravu.

    Pise na nekim portalima da je potpisan ugovor sa 15-godisnjim detetom. Eto nam napadac kada se kilavi Kojic povredi u prvom kolu.

    Nikolicu je laknulo, je sada nema nikakvu odgovornost.
     (Dragan, 14. februar 2015 12:12)

    # Link komentara

  57. Zasto nasedate na propag,rat iz cz kada je ocito da Pfc ima duplo bolji tim od pratilaca .Sa jacom odbranom i veznim redom koji uvek stvara 10tak gol sansi Kojic i mali Sapa ce se nadavati golova .A tu su i redovne plate sto je misaona imenica za cz .pametnom dovoljno.
    (deki sumadinac, 14. februar 2015 12:08)

    # Link komentara

  58. Po imenima ljudi u upravi, čast izuzecima, kao i vladaru iz senke očigledno je da je jedina strategija uzmi lovu na brzinu, prvi ne smemo biti, nije to (biti ispred komšija) zdravo za biznis!
     (Nebo, 14. februar 2015 12:08)

    # Link komentara

  59. Znači, kada ne možeš da pobediš protivnika na terenu, a ti mu onda postaviš na čelo poslušnika vlasti, kako bi se u Srbiji živelo bolje. Vožd je naredio ko sme da bude prvak države, a ko ne.
    (bratanac, 14. februar 2015 12:07)

    # Link komentara

  60. Ovo je bruka i sramota, 4,5 mil eur su dobili odmah na ruke, a ne u ratama, i opet ista priča kako se nema za jače ugovore (Kleo je tražio 800000$ po sezoni), dokle se više vredja intelekt nas koji znamo da računamo, Zvezda puca po svim šavovima, a dovode brojna pojačanja, i sasvim solidno igraju pripreme, bojim se da ovih 6 bodova u ovom trenutku nisu nikakva prednost, doduše mir u kući vraća nam naš virtuoz sa bubamarom Babinjo(malo ironije za kraj komentara).
     (specnaz, 14. februar 2015 12:06)

    # Link komentara

  61. U pravu su Tumba i Marko sto nisu uzeli macke u dzaku u cajtnotu. Partizan ima i ovako najjaci tim. Ako pricamo da je Saponjic veliki talenat, evo mu prilike. Treba biti odgovoran i vracati dugove.
     (Budimo realni, 14. februar 2015 12:06)

    # Link komentara

  62. A ko je po ukusu Nikolica, osim bivsih igraca Vojvodine?!
     (dex, 14. februar 2015 12:04)

    # Link komentara

  63. Odlican potez uprave. Zasto? Zato sto je potpuno u skladu sa ambicijama - ne osvajanje prvenstva. Prodato! Napolje!
    (rocky, 14. februar 2015 12:04)

    # Link komentara

  64. Igracemo bunker!
     (Zumbul, 14. februar 2015 12:03)

    # Link komentara

  65. Hoću konferenciju za štampu na kojoj su Vučelić, Nikolić i Tumbaković. Da vidimo ko je i kako razmišljao!!!
     (cvrc milojka, 14. februar 2015 12:02)

    # Link komentara

  66. Iskrena da budem, za ovakvu nasu ligu i trenutni kadar Partizana je prejak. Ovako ce se prodajom vratiti dugovi a izlaz u Evropu je izvestan sa ili bez titule. Titula i ne vredi mnogo u nasoj drzavi jer liga je tuzna i jadna. Niko od fudbalera u JSL ne treba da ima vecu platu od 5.000 eur mesecno, ili 60.000 eur godisnje. Kojic je skroz OK napadac i dostojno ce zameniti Skuletica koji je bio sjajan i sam je nosio Partizan do jesenje titule. Najvise zavisi od odbrane. Puno srece u prolecnom delu sezone. Voli Vas Vasa Ana PFC.
    (Anna, 14. februar 2015 11:59)

    # Link komentara

  67. Лепа слика у вести, иако сам Делија.
     (Colbert, 14. februar 2015 11:57)

    # Link komentara

  68. Pa?
     (Boban, 14. februar 2015 11:55)

    # Link komentara

  69. ovo je udar na marka nikolica i tacka.
     (bobo, 14. februar 2015 11:54)

    # Link komentara

  70. Pogledajte na youtube:
    Dusan Vlahovic " young Marko Van Basten" fk - Altina- Zemun ---2011.
    Da vidite cudo od fudbalera !
     (Mandragora, 14. februar 2015 11:54)

    # Link komentara

  71. Možete slobodno da se opustite...
    Ubedjen sam da će Marko sa ovim timom da bude šampion, jer je trenerčina kod kojeg svi igrači napreduju...
    Kao što će on biti šampion bez centarfora, tako će i Dule biti bez pleja, a ovaj pokušaj pravljenja masovne histerije što, eto, i Partizan nije doveo nekog Salamija ili Mortadelija, Marko će iskoristiti da dodatno motiviše postojeći igrački kadar i da svako od njih pruži maksimum.
    Inače, ponuda za Škuletića nije mogla biti odbijena u ovakvoj situaciji...
    P.S. Generalni sponzor?
    (Kontraš, 14. februar 2015 11:51)

    # Link komentara

  72. Nije strašno ni ako ne osvojimo titulu, strašno je što u upravi imamo takve ljude koji uništavaju Partizan. Slično je i u ostalim klubovima pa i u Savezu, lobi koji uništava srpski fudbal zarad ličnih interesa.
    (Grobarchina, 14. februar 2015 11:51)

    # Link komentara

  73. nikoliću beži odatle dok nije kasno
     (solunac, 14. februar 2015 11:51)

    # Link komentara

  74. Koja napadac broj jedan!!! Ljubi te cika Marko
     (lioo, 14. februar 2015 11:51)

    # Link komentara

  75. Ovi su sve prodali , a Nikolicu se ne svidjaju pojacanja da bi mogao imati
    alibi kada bude gubio . Naravno to odgovara upravi jer ce ga sutnuti i postaviti
    svog trenera . Zvezdi titula i zabrana , Partizan u kvalifikacije Grobarima podeljen dio novca od Skuletica da cute
    I Delije zadovoljne zbog titule i svi sretni .
    Sta da se uopste desi sisli smo tri stepenika nize u podrum .
    (Drveni decak, 14. februar 2015 11:50)

    # Link komentara

  76. Ali zato je potpisao mladi Dusan Vlahovic na 5 godina,sigurno najveci talenat svih vremena u fk Partizanu ! Barsa je htela da ga dovede za 10 miliona evra,ali roditelji nisu hteli ni da cuju !?
     (Mandragora, 14. februar 2015 11:50)

    # Link komentara

  77. Katastrofa! Nadam se, iako znam da je tesko izvodljivo da ce Marko naci resenje. Ovo je velika prilika za mladog Saponjica i ostale mlade napadace rodjenih 96-97 iz omladinske skole,valjda ce se neko probiti (ako se to desi prodace ga na leto za neki bedan novac). Nadam se da ce Kojica zaobici povrede, jer je stvarno maler a grobari ga vole zbog gola u derbiju.
    Nazalost ljudi najvise pljuju Cirica, a on se pita koliko ja.
     (Nyan nyan, 14. februar 2015 11:49)

    # Link komentara

  78. Pruzaju sansu mladom napadacu da i on postigne neki gol zvog letnjeg prelaznog roka. Vec vidim kako daje dva gola Borcu iz Cacka.
     (Aca, 14. februar 2015 11:49)

    # Link komentara

  79. sta ce im kad imaju toleta
    (mbodj, 14. februar 2015 11:49)

    # Link komentara

  80. Krajnje vreme da Saponjic pocne da igra za A tim.
    (House of highlights, 14. februar 2015 11:47)

    # Link komentara

  81. Ovo je klasican zvezdizam !
    (v8engine, 14. februar 2015 11:45)

    # Link komentara

  82. ovo samo motka
    (bojan, 14. februar 2015 11:42)

    # Link komentara

  83. Nista, Lukaca u napad da bode glavom
    (bruka i sramota, 14. februar 2015 11:42)

    # Link komentara

  84. Jedino resenje je Volkov u spicu...
    (Radan, 14. februar 2015 11:41)

    # Link komentara

  85. Ako izgubi titulu ovo rukovodstvo Partizana će i formalno postati najdiletantskije u istoriji domaćeg fudbala, a svi znamo da u toj kategoriji kod nas nije mala konkurencija.
    Đurić nikada nije imao velike planove sa klubom, prodao bi možda i po lošijim uslovima, ali bi sigurno obezbedio kakvu takvu zamenu.
     (cirkus, 14. februar 2015 11:40)

    # Link komentara

  86. Hahahahaha, tuzno... Gde idemo bre?
    (Manchester is BLUE!, 14. februar 2015 11:36)

    # Link komentara

  87. Iskreno nisam ni ocekivao da ce dovesti novog napadaca, to svake godine rade najavljuju dovesce ovog onog a u stvari svaki put dovedu igrace bez obestecenja i to je to. Prodaju za 5m igrace a dovedu za 0m nove i tako svaki prelazni rok i jos vrate nekog penzionera u ovom slucaju to je Babovic kojeg 80% navijaca ocima ne moze da gleda.

    Nije sporno to sto rade vec je sporno to sto izdaju obavjestenje za javnost kako je klub u minusu i da nema para :S. I posle svi se pitamo kako....
    (KYOSHISTYLE, 14. februar 2015 11:33)

    # Link komentara

  88. bruka i sramota i kako sad ko da daje golove strasno ja nemogu da verujem.zvezda u dufovima do guse dovodi osam igraca igra odlicne pripreme ne znam sta da kazem ali tesko ce se sacuvati prednost vrlo tesko
     (nesa, 14. februar 2015 11:24)

    # Link komentara

  89. Bruka. Teška bruka vredna protesta 24/7....
     (Judge, 14. februar 2015 11:21)

    # Link komentara

  90. Uprava napolje!!!!!
     (Ironicni mehur, 14. februar 2015 11:21)

    # Link komentara

  91. Kvote na utakmice partizana golovi 1+...bice preko 2,50.
    (kladionicar, 14. februar 2015 11:19)

    # Link komentara

  92. Odlični potezi nove uprave, prodati sve što ima sumnjive ugovore, sve što vredi i krenuti od nule. Ionako niko ne može da im parira u Srbiji, cilj Liga Evrope, ostvariv sa titulom ili bez, a dugovi namireni. Bravo, momci! Imate moju punu podršku!
    (darko, 14. februar 2015 11:17)

    # Link komentara