'Levica' Bogdana zakucavanje večeri

Potez košarkaša Fenerbahčea Bogdana Bogdanovića proglašen je za najbolje zakucavanje večeri u četvrtak u Evroligi.

MN Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. BB igra sve bolje i to je uocljivo. Samo zelim da potsetim kada je Zeljko poslao Bjelicu u svlacionicu, to se svi secaju. A kako posle toga igra Bjelica??? Kako je igrao na SP, kako igra ove sezone?? Da li vam je sada po nesto jasno?? Sumnjam jer oni koji mrze ne vide. Gledas a ne vidis rece Isus..
    (c55, 28. novembar 2014 21:34)

    # Link komentara

  2. @iwander
    Tebra,daj i nama malo.
     (Drzavni posao, 28. novembar 2014 17:08)

    # Link komentara

  3. Ukoliko bi jos malo popravio prodor i ulaz na kos, mogao bi da bude u top 3 igraca u EL.
     (*Evrofiličar, 28. novembar 2014 14:40)

    # Link komentara

  4. Odlicno BB se sve vise dize i dobija na samopuzdanju.

    Imam jedno jos pitanje: -Posto sam dosta neupucen i ne pratim najredovnije igre Fenera, moze mi neko objasni zasto Preldzic ove godine uzima vrlo malo suteva?? Zoc pokusava da mu usadi veci osecaj za tim i organizaciju igre da bi napravio kompletnijeg igraca od njega, jer primecujem jos da mnogo vise deli asistencije, ili je pak nesto drugo posredi..??
    (max, 28. novembar 2014 12:05)

    # Link komentara

  5. Ja bolje kucam levom u prvoj srpskoj ligi.
    (Strucnjak iz geta, 28. novembar 2014 10:43)

    Ne pada ti na pamet da je to zato sto je prva srpska liga mnogo slabija? I da li bolje kucas pod faulom kao Bogdan ovde?
    (Jack, 28. novembar 2014 11:18)

    # Link komentara

  6. gledao sam sve utakmice Fenera i u prvenstvu i u EL.Bogdanovic igra odlicno a i Bjelica,stvarno su obojica zvezde evropske kosarke.Bogdanovic i kada ne uzima puno suteva dodje do 10-ak poena ali ono sto je inpresivno je da decko igra tamo 2 ili 3 ponekad a svaka akcija skoro krece od njega,on je iskreira do kraja i asistira za kos ili nadje otvorenog igraca koji krene na prodor,a u ekipi gde su Hikman,Gudlok,Preldzic,Sipahi desava se da sve stane u napadu kada Bogdanovic izadje...o Bjelici da ne pricam,on deli minutazu sa Veselim ali odlucio je sinosnju utakmicu,prethodnu u EL takodje on sam,za 20-ak minuta nakupi dosta poena i skokova,asistencija.Steta sto se Krstic povredio,do povrede je bio prvi na EL listi po korisnosti.Teo igra odlicno,Micov,Erceg...Nedovic dosta slabije ali tek je dosao a i mislim da ljudi nerealno mnogo ocekuju od tog momka koji sem fizikalija nema druge izrazene kvalitete,kao kad bi od Veselog neko ocekivao po 20 poena.bolje da puste decka,moze on solidan igrac da bude.
     (sovuljaga, 28. novembar 2014 11:03)

    # Link komentara

  7. @iwander ccc sta ti decko radis...
     (svizajedno, 28. novembar 2014 10:48)

    # Link komentara

  8. Ja bolje kucam levom u prvoj srpskoj ligi.
     (Strucnjak iz geta, 28. novembar 2014 10:43)

    # Link komentara

  9. @iwander

    Alo care TAJM-OUT zaluto si :)
    (KYOSHISTYLE, 28. novembar 2014 10:43)

    # Link komentara

  10. Неко пре пар дана рече да Богдан редовно
    добија банане приликом продора под кош.
    То је у великој мери тачно.
    Али, уђе једном успешно (као сада), па уђе други пут... И с временом то почне да се догађа све чешће. Тако одрастају победници.
    (@lex@, 28. novembar 2014 10:36)

    # Link komentara

  11. Svaka čast momku yaista igra odbranu na nivou najboljih odbrambenih igrača EL... Zvezda sa njim ima konstantan presing na najbolje protivničke igrače,a počeo je i da bude veoma šuterski racionalan,kako reče Grba sinoć kod Vladana " dečko razbija,igra na vrhunskom nivou".Nadam sa da će ga pad forme ,umor i povrede zaobići,jar sa njim Zvezda dobija jednu više dimenziju u odbrani.Bravo Laziću,uz ovaj tim i ti izrastaš u odličnog košarkaša.
    (iwander, 28. novembar 2014 10:16)
    Mislim da si imao nameru da ovaj komentar ostavis na potpuno drugoj vesti.
     (levo smetalo, 28. novembar 2014 10:34)

    # Link komentara

  12. Kakav mladi car!
    P.S.
    Ako navijamo za sve klubove u kojima su bitni igrači stasali kod nas, moramo navijati za pola El?!
    Znači da i mi imamo probleme, ma koliko drugima izgledamo bezbrižni i lagani...
    (danilo, 28. novembar 2014 10:20)

    # Link komentara

  13. Svaka čast momku yaista igra odbranu na nivou najboljih odbrambenih igrača EL... Zvezda sa njim ima konstantan presing na najbolje protivničke igrače,a počeo je i da bude veoma šuterski racionalan,kako reče Grba sinoć kod Vladana " dečko razbija,igra na vrhunskom nivou".Nadam sa da će ga pad forme ,umor i povrede zaobići,jar sa njim Zvezda dobija jednu više dimenziju u odbrani.Bravo Laziću,uz ovaj tim i ti izrastaš u odličnog košarkaša.
    (iwander, 28. novembar 2014 10:16)

    # Link komentara

  14. Sjajno! Svaka cast.
     (Kum, 28. novembar 2014 10:13)

    # Link komentara

  15. Svaka cast Bogdane! Hijaoj Teo, Bogdan, Nedovic, Bjelica, Mitrovic, Radulja, kada bi jos nekako Bobi Marjanovic mogao da se uklopi u repku to bi bilo sjajno :) Da se oporavi Milosavljevic, Lucica da zaobidju povrede i da odigra celu sezonu kako treba, Erceg ne znam koja je prica sa njim ali igra sjajno i dobro bi nam dosao, Kalinic vec igra jako solidno, medalja na EP mora da padne pa sto da ne i zlatna :) Momci nam blistaju u EL ove sezone.
    (Mikoli, 28. novembar 2014 10:05)

    # Link komentara