NBA: Veče Geja, Grifina i Džejmsa

Košarkaši Klivlenda pobedili su posle produžetka Čikago u gostima sa 114:108 u derbiju dana u NBA ligi, a Lebron Džejms ubacio je 36 poena.

SO Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. U Plejofu LeBron ide na Rosea kao i 2011. Ako Blat uradi drugacije u eventualnom finalu istoka i stavi Irvinga na Rosa, Cikago prolazi sa 4-1.
    (zzz, 1. novembar 2014 23:50)

    # Link komentara

  2. Damjan rudez nikad nece osvojiti nba prsten kao ona dva srbina iz sacramenta...
    (petarczv, 01. novembar 2014 10:51)

    Divac je igrao finale Lakers-Bulls (1-4), a Stojakovic na zalasku karijere uzeo titulu sa Dallasom. Mislim da je igrao samo u play-offu..
    (bers0003, 1. novembar 2014 18:55)

    # Link komentara

  3. Ko je bre taj Rudez?
     (Dag Kristi, 1. novembar 2014 18:24)

    # Link komentara

  4. Zar Ajzea Tomas, još igra?
    P.S. D.Blat je trener Konjanika iz Klivlenda.
    (Ovaj čovek je neuništiv, 1. novembar 2014 17:59)

    # Link komentara

  5. Scott Foster,Scott Wall i Matt Boland su se posebno istakli u pobedi Cavsa sto sa onim epskim priznatim kosem Irvinga i jos brdo sitnih odluka na stetu Bullsa.Neko kaze Cavsi se tek uigravaju a Bullsi su uigrani,tesko,dosli su Gasol,Brooks,McDermont,Rose se vratio posle 2 godine,Butler nije igrao tako da bice tu vatre kol'ko oces.James odlican,ako bude cesce uzimao ovoliko suteva i bio agresivan kao sinoc Cavsi ce izgubiti jako mali broj utakmica.
    (paspalj chandler, 1. novembar 2014 17:19)

    # Link komentara

  6. Mikailo junior je uz pomoc Marka i Zaka lagano isprasio indijanu i sa skorom 2-0 zaseo na celo tabele
    (Mika Guster iz Ritopeka, 1. novembar 2014 16:28)

    # Link komentara

  7. @PetarCVZ.....jedini mahaci peskira su ona vasa dvojica koja nikako nisu u stanju niti zabiti kos: Kuzmic i onaj Nedovic koji se vec nakon ove sezone vraca kuci. Apsolutno nista nisu pokazali. Rudez sa 11 koseva vec ima vise nego ova 2 Srba zajedno i to u 1 utakmici haha
    (Davor, 1. novembar 2014 16:17)

    # Link komentara

  8. Čovek koji se potpisuje sa Jeremija je objasnio ono što sam ja hteo da kažem, tako da ne moram da se mučim da objašnjavam ljudima koji nisu za to sposobni.
    @Miki27 Bolje je da se zaposliš kao kobijev advokat, možda nešto i zaradiš umesto što ga ovde braniš više nego što bi branio rođenog brata. Tražiš poštovanje? E pa tražim i ja isto za Seltikse koje svi pljuju od reda a najtrofejniji su u NBA. Kada kobi pokaže malo poštovanja prema Seltiksima za koje ja navijam onda ću i ja isto uraditi. Imaš internet da pišeš gluposti pa bi onda mogao da ga iskoristiš i pogledaš ono o čemu pričam.
    @maska Drago mi je što te je moj komentar nasmejao pošto sam i ja imao slično iskustvo sa tvojim komentarom pa bi bilo glupo da ti ne uzvratim. Šalim se naravno, baš me briga za tvoje mišljenje.
     (SRBin, 1. novembar 2014 16:02)

    # Link komentara

  9. @petarczv Strucnjace,Blat je trener Klivlenda.
    (rvp, 01. novembar 2014 14:12)

    Auuuu koliko sam prebacio xaxaxax ja vidim da nesto nije kako treba... mislih na tibodoa...sorry
     (petarczv, 1. novembar 2014 15:41)

    # Link komentara

  10. Da je D.Rose igrao ceo meč, i da je J.Batler čuvao Lebrona pobeda bulsa ne bi dolazila u pitanje, ali kad se uigra klivlend biće to verovatno finale istoka i 50-50% šanse za veliko finale.
    Bravo za Finiks !!!
     (I love this game, 1. novembar 2014 15:35)

    # Link komentara

  11. @petarczv Strucnjace,Blat je trener Klivlenda.
     (rvp, 1. novembar 2014 14:12)

    # Link komentara

  12. @Miki27 Kad već pominješ ulizice i rivalstva, ne bi bilo loše reći da je Kobiju 3 titule bukvalno na tacni pružio Šekil, koji je bio i MVP sva tri finala. Jednu titulu mu je doneo Gasol, koji je te godine igrao kao blesav, dok je za jednu titulu zaslužan Brajant u to nema sumnje.
    Kobi svima radi šta hoće i kako hoće? Pa čovek šutira mizernih 40% iz igre, ispucava se kao najveći egomanijak, njega počinju ljudi da šalju po burek...Svaka čast na karijeri ali njegovo vreme je prošlo, biće tužno gledati kako se na njemu iživljavaju Melo, Durent i Lebron.
    (Jeremija, 1. novembar 2014 14:09)

    # Link komentara

  13. Ovde mnogi ne razumeju materiju,krenimo ovako,zar je Rudež bolji igrač od Teodosića jer igra u NBA a ovaj ne? Stojaković je bio strašan šuter ali zar stvarno netko misli da je bio veći od Dražena,Bodiroga nije igrao u NBA,nije uzeo prsten,pa jel to merilo igračke veličine?.....
    (hawkeye, 1. novembar 2014 13:56)

    # Link komentara

  14. @maska Razumem žal za mladost, ali reći da je Kobi i dalje u top 10 igrača lige je smešno. Evo iz glave odmah više od 10 igrača trenutno boljih od njega i koji više doprinose timu nego on- Lebron, Irving, Lav, Durent, Vestbruk, Grifin, Pol, Rouz, Hauard, Harden, Lilard, Oldridž, Parker, Dankan, Kari, Novicki...Malo realnosti nije na odmet.
    (Jeremija, 1. novembar 2014 13:40)

    # Link komentara

  15. SRBin, sta mislis da pokazes malo vise postovanja za jednog od najboljih igraca svih vremena? Kobi Brajant radi sta hoce, kome hoce, kad hoce i kako hoce i ako to za ovih 19 godina koliko je u NBA nisi naucio onda nemamo sta da pricamo... Ej 36 godina, 19 sezona jel znas ti sta to znaci? Pogledaj sinoc zakucavanje, koliko je puta Barnsa poslao po burek... Kakav bre Hauard? Ko je taj? U nestasici dominatnog centra on je najbolji centar? Jel to onaj isti centar koji mi donese lovu kad god se sretne sa M.Gasolom? Onaj isti kojeg Pekmen puni kako stigne! Toliko izvikan igrac! On titulu moze vidjeti samo ako bude 5 igrac ekipe, cisto da se pozabavi odbranom... Njegova igra sa posta je presmijesna, kao robot! Ej ucis par godina sa Hakimom, pa te i Dzabar uci i nema nikakvog napretka... Isto tako dosta mi je vise ovih ulizica, svi smo prijatelji, hocemo da igramo zajedno da bi uzeli titule itd! Daj bre malo rivalstva... Gdje su takmicari koji su nastojali da pobijede najvece rivale a ne da se udruze sa njima!
     (Miki27, 1. novembar 2014 13:25)

    # Link komentara

  16. Najbolji je Kajri koji je pri kraju utakmice na tajmautu pitao mislim Jamesa "jer ovako izgleda plejof" a ovaj mu odgovara "pa skoro"
    A stvarno je tekma licila na plejof, cim je lopta kod LeBrona ceo United Centar zvizdi.
     (velikipoznavalac, 1. novembar 2014 13:24)

    # Link komentara

  17. Ovu utakmicu je izgubio blat!!! Postavio je slabasnog danlivija da cuva lebrona celu utakmicu i rezultat je 36p za lebrona... Danlivi sem suta nema nikakav kvalitet odbrana nula fizikalije za nba velika nula....
    (petarczv, 01. novembar 2014 10:32)

    Neka mi neko od steucnjaka kaze sta ovde nije tacno?
     (petarczv, 1. novembar 2014 13:22)

    # Link komentara

  18. Damjan rudez nikad nece osvojiti nba prsten kao ona dva srbina iz sacramenta...
    (petarczv, 01. novembar 2014 10:51)
    i to je tebi mjerilo ? Pa jedan Malone,Stockton,Ewing,Barkley itd. nemaju prsten,a Žan Tabak dva,jer se našao u ekipi Houstona u to vrijeme,Kukoč je druga priča,big three možda i najbolje ekipe svih vremena.
    (Balkanski špijun, 01. novembar 2014 11:59

    Prvo Stojakovic i divac su bili nosioci ekipe sacramenta uz crisa vebera!

    Drugo Stojakovicev dres sa brojem 16 je povucen iz sacramenta!!!

    A uporedjivanje rudeza sa melounom stoktonom i barklijem je vise nego smesno...cim se vrate povredjeni igraci u sastav indijane rudez ce biti kao sto je bio i u evropi mahac peskirima...

    A da nepocinjem pricu o reprezentacijama....



    E to je merilo!

    A uporedjivanje rudeza sa malonom stoktonom
     (petarczv, 1. novembar 2014 13:17)

    # Link komentara

  19. Izbacite Filadelfiju i aktivirajte Sijetl!Smesno je koliko se sprdaju sa NBA.
     (njigo, 1. novembar 2014 12:40)

    # Link komentara

  20. @SRBin Kobe Bryant je i danas jedan od najboljih igraca lige i tvoj komentar da on danas moze igrati samo protiv osrednjih ekipa i da protiv pravih (ozbiljnih ) ekipa nema sta traziti je smijesan.Kazes da on uzima ono sto mu ponude,izvini ali ja mislim da svaki igrac bi upravo to i trebao raditi,uzimati sto mu odbrana ponudi.Stoji da je izgubio ekslpozivnost i skocnost ali kosarku kao igru ima u malom prstu,njemu su dovoljna dva, tri GO TO poteza da i dalje bude dominantan u ligi.Nije vise najbolji igrac lige definitvno, a i ne bi bilo normalno da neko sa 37 godina bude najbolji,ali je i dalje u TOP 5-10 igraca bez obzira na povrede koje su ga snasle u zadnjih godinu dana.Pozdrav
    (maska, 1. novembar 2014 12:28)

    # Link komentara

  21. Preporucujem da obavezno pogledate drugo poluvreme utakmice Phoenix-San Antonio. Sunsi su zadnjih 5 minuta igrali sa 3 pleja,3 ajkule(Dragic,Thomas,Bledsow) uz sjajnog Morrisa su pregazili sampione,kisha meteora se sruchila na Duncana i ekipu. Takvu igru jos nisam video za 25 godina koliko pratim kosarku,i napad i odbrana konstantno u sestoj brzini. Malo je jedan Parker u odnosu na 3 munje na terenu. Sunca su lako probija oblachnu teksasku odbranu,Isiah Thomas jr je pokazao da je pravo pojachanje za ekipu iz Arizone. Spursi u zadnjih par minuta nisu mogli ni akciju da organizuju koliko su Sunsi povecali agresivnost u odbrani,u zadnjem napadu ni loptu nisu mogli da izvedu,OBAVEZNO POGLEDATI!
     (suncokret, 1. novembar 2014 12:17)

    # Link komentara

  22. Smejanje,cekam Irvinga na +(18.5) ,svira sudija faul na njemu i bude kos i dodadtno za produzetak. A kos 3 sec pre faula . I sve super , reko uzo pare kad se setim i mam i Lava na -(20.5) do tad imao 16. Ali sreca Lebron odradio 500 suta u produzetak tako da do Lava lopta nije stigla . jeeej
    (forza, 1. novembar 2014 12:08)

    # Link komentara

  23. Damjan rudez nikad nece osvojiti nba prsten kao ona dva srbina iz sacramenta...
    (petarczv, 01. novembar 2014 10:51)
    i to je tebi mjerilo ? Pa jedan Malone,Stockton,Ewing,Barkley itd. nemaju prsten,a Žan Tabak dva,jer se našao u ekipi Houstona u to vrijeme,Kukoč je druga priča,big three možda i najbolje ekipe svih vremena.
    (Balkanski špijun, 1. novembar 2014 11:59)

    # Link komentara

  24. @KB24 Ok je to što navijaš za matorog, i ja pojedinačno pratim matore Alena, Pirsa i KG od kada su otišli iz Seltiksa jer ih mnogo poštujem. Ali, činjenica je da im Kobi više ne radi ŠTA HOĆE već ONO ŠTO MU DOZVOLE. Njegovo prisustvo je ok zato što još uvek ima želju da se takmiči sa mladima. On je jedino što vredi u lejkersima, ali to dolazi do izražaja samo u slučaju kada igraju protiv nekog osrednjeg tima (npr. Orlando). Protiv jačih timova jednostavno nema šta da traži jer je mator. Evo sada je dao dosta poena, ali je imao dosta promašenih šuteva i na taj način nije doprineo mnogo. Istina je da i drugi timovi imaju matorce, ali njihovi matorci su mnogo bolji po svojoj ulozi nego kobi (npr. San Antonio i Seltiksi nekada). Nemaju lejkersi mnogo šanse za napredak i ako dovedu nekog superstara. Najbolji primer za to je Dvajt Hauard koji nije imao mnogo uspeha zato što kobi nije navikao da deli ulogu superstara sa nekim drugim. Zato je na kraju i otišao iz LA. Svakako da je kobijevo prisustvo bitno za mlade igrače koji će napredovati pored njega. Ali, činjenica je da u ovoj sezoni ne treba od njega očekivati više od uloge mentora za klince.
     (SRBin, 1. novembar 2014 11:59)

    # Link komentara

  25. Damjan Rudez vec sad ima vise koseva nego ona 2 Srba u 5 godina zajedno:):)
    [Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Davor, 1. novembar 2014 10:10)
    Jos si mlad sine
    [link]
    inace evo za sve one koji tvrde da je Drazen najveci iako je Srbin ali nije ima i vecih Srba.
    [link]
    (basket je izmisljen ko nas to nam je u krvi, 1. novembar 2014 11:44)

    # Link komentara

  26. @bree
    regularni deo utakmice ga je cuvao Danlivi, ali bezuspesno...onog bi i jaci vetar oduvao, a kamoli duel sa Lebronom. Tek u produzetku je Hajnrih stao na trojku da pokusa da ga cuva, ali je i to bilo smesno. Zato je i uspeo da da 8 poena u produzetku.
    Toni Snel ga je poslednju cetvrtinu jedino dostojno cuvao i zato su se i videli rezultati, Dzejms je distribuirao loptu.
    Bice velika steta ako Bullsi ne produze ugovor sa Batlerom, ali kako se prica, postace ograniceno slobodan igrac pa ce moci da izjednace bilo koju ponudu. Prica se i da trazi max ugovor od oko 80 milki
     (dj_bakica, 1. novembar 2014 11:36)

    # Link komentara

  27. Budite realni, Klivland I LeBron se tek zagrevaju. Sta ce biti kad su u punoj formi I uigranosti, to je ono sto Bulsi vec imaju.
     (stefan, 1. novembar 2014 11:29)

    # Link komentara

  28. @ Davor

    Da, tih njegovih 11 poena je sve sto je ostalo od vase kosarke i samo time mozete i da se ponosite. Taj isti Rudez se ne bi ni video u mecu protiv Srbije, koja i bez nba zvezda rusi sve pred sobom i postize neverovatne uspehe. Hrvati i kosarka - nebo i zemlja.
    (BVK, 1. novembar 2014 11:29)

    # Link komentara

  29. Druga utakmica Klivlenda i pljuvaci se vec povampirili, ne mogu da spavaju sa saznanjem da je Klivlend pobedio i to glavnog konkurenta u gostima,plus Lebron odigrao fantasticno... Preslikano kao prosle godine. Ne razumem te komplekse.
     (Novosadjanin., 1. novembar 2014 11:26)

    # Link komentara

  30. Phx je Lakersima ubacio 16 trojki-sinoc nisu mogli nista spolja. Ali kvalitet koji nije postojao ranije u Az-sada se igra i odbrana. Dragic i posebno Bledsoe,nema lakog probijanja prve linije.. Plus su doveli letos izuzetnog beka Thomasa iz Sac. Decko iako omalenog rasta,ima ubitacnu levicu i ne libi se da kad god mu se ukaze prilika,ode na polaganje. Hornachek je sa Dragicem,Thomasom,Bledsoom,Morisom i Lenom-ostavio sampione bez kosa iz igre u poslednjih 5 minuta. Tesko je cuvati tri beka u isto vreme,braniti kos i pokrivati sut za tri. Sunsi ce mnogima ove sezone biti nocna mora za matcup.. Uz to,divna kosarka za gledanje..
    (rising sun, 1. novembar 2014 11:18)

    # Link komentara

  31. Sta im radi Kobi...
    (KB24, 1. novembar 2014 11:14)

    # Link komentara

  32. bruka za sudjenje u Cikagu...koliko su sudije unistile domacina, govori u prilog i to da su Bullsi 2 min pre kraja vodili sa 6-7 razlike uz dve nenormalne trojke Hajnriha, koje su podigle ekipu i publiku, ali je onda "velika trojka" konjanika dobijala nemoguce faulove, uz vec pomenuti 2+1 Irvinga za izjednacenje...Ovo bi bolje sudio Juras iz ABA nego ovi indijanci.
    No, nije teska povreda Rouza, Batler se vraca sledecu utakmicu i onda se sklapaju kockice. Dzejms se prosle godine nije video od njega. U dzep ga je stavio Dzimi.
    Go Bulls!
     (dj_bakica, 1. novembar 2014 11:07)

    # Link komentara

  33. Kakvi ocajni procenti suta...SVIH!Sta ce kome osecaj kada imamo fizikalije,jel da...
     (E-one, 1. novembar 2014 10:59)

    # Link komentara

  34. Lebron 30 šuteva iz igre, hahahaha! Vala, baš je kralj (u ispucavanju)!!!
    (Ivan NS, 1. novembar 2014 10:56)

    # Link komentara

  35. Damjan rudez nikad nece osvojiti nba prsten kao ona dva srbina iz sacramenta...
     (petarczv, 1. novembar 2014 10:51)

    # Link komentara

  36. @JR Smith nije ga čuvao hajnrih(to je prosto nemoguce) nego danlivi...
     (bree, 1. novembar 2014 10:50)

    # Link komentara

  37. 14 od 30 :)))
     (Trebinje, 1. novembar 2014 10:50)

    # Link komentara

  38. Ljudi, zašto sport klub ne prenosi NBA?
     (jorgovan, 1. novembar 2014 10:46)

    # Link komentara

  39. Ih bre, znao sam da ce biti neizvesna utakmica i gledao sam skoro do kraja, na nekih 40 sekundi kada je bilo 5 ili 6 razlike za Cikago ja pomislim da je gotovo i odem da spavam.
    Sto se same utakmice tice presudili su ofanzivni skokovi Klivlenda. Zaista to je bilo tesko za ocekivati s obzirom na jaku centarsku liniju Cikaga ali je cela ekipa imala problem da uhvati loptu gde god da se odbila. Sam podatak da je jedan igrac imao 12 ofanzivnih skokova dovoljno govori o tome.
    Zanimljivo je da je Gasol imao 6 blokada, ne pamtim skoro da je bio priblizno dobar u tom segmentu. Ali u napadu se bas mucio, kada igra licem i sutira sa 4,5 metara i dalje je opasan i moze da pogodi ali je skoro sve promasio kad je igrao ledjima, a bas im je dosta suteva uzeo iz tih pozicija.
    I treba napomenuti dobru igru klube Cikaga, pre svega Bruksa i Snela.
    Sve u svemu mislim da je u ovom trenutku Cikago pokazao vise ali duga je sezona, videcemo sta ce biti, dosta toga zavisi i od sastava ekipa (najvise mislim na zdravlje Rouza)
    (Miloš, 1. novembar 2014 10:36)

    # Link komentara

  40. Ovu utakmicu je izgubio blat!!! Postavio je slabasnog danlivija da cuva lebrona celu utakmicu i rezultat je 36p za lebrona... Danlivi sem suta nema nikakav kvalitet odbrana nula fizikalije za nba velika nula....
     (petarczv, 1. novembar 2014 10:32)

    # Link komentara

  41. Damjan Rudez vec sad ima vise koseva nego ona 2 Srba u 5 godina zajedno:):)
     (Davor, 1. novembar 2014 10:10)

    # Link komentara

  42. CLIPPERS NATION!!! PRSTEN JE NAŠ!!!
    (Juke, 1. novembar 2014 09:47)

    # Link komentara

  43. treba spomenuti da je Tristan Tompson imao 12ofanzivnih skokova sto je rekord frasize! Lav i Irving moraju bolje,a za Lebrona je ovo prosecna partija :)
     (Lebron, 1. novembar 2014 09:42)

    # Link komentara

  44. Ma navijacu protiv Klivlenda, iako su mi neki jako dragi igraci tamo. Dzejms,Lav i Irving sutnuli na kos 64 puta, i ne ubacili te poene, ali kakva je to onda ekipa???
     (ST25, 1. novembar 2014 09:36)

    # Link komentara

  45. Aj bezi igram na Lenarda vise, a on izvaljuje table!
     (raka, 1. novembar 2014 09:35)

    # Link komentara

  46. da li je moguce da se opet povrediooo?
     (dada, 1. novembar 2014 09:33)

    # Link komentara

  47. Utakmica Bulls-Cavaliers se nije mogla propustiti zbog match up-a Rose-Irving. Majstori. Oblio me hladan znoj kad je doskocio Derick na Kyrie-evo stopalo. Uzas! Sreca da nije ozbiljna povreda. Mada su Bulls-i pokradeni na kraju kada su Irving-u priznali 2+1 potpuno neosnovano i verovatno je to presudilo uz fenomenalnog Thompsona (12 off. rebounds). James vrlo dobar, ali nece mu biti lako protiv Butler-a kad se vrati kao protiv Hinrich-a. (od koga je 5 puta jaci). Sve u svemu, na mene je bolji utisak ostavio Chikago.
     (JR Smith, 1. novembar 2014 09:31)

    # Link komentara

  48. Dzejms fantastican.Lav i Irving ocajan sut iz igre,a Kajri se nije proslavio ni sa asistencijama.Tompson je bio glavni pomagac.Rudi Gej je odigrao mec karijere,sporet da je bacio,upao bi bez koske.Lejkersi su konacno bili konkurentni,iako su izgubili.
     (Dag Kristi, 1. novembar 2014 09:29)

    # Link komentara

  49. LBJ je šutnuo 30 puta,a gay 19.Lbj je dao 36, gay 40. Ovo je definitivno veče rudija i nadam se da ce sa njim na čelu sakramento dogurati do playoffa
     (me, 1. novembar 2014 09:26)

    # Link komentara

  50. sjajna partija LeBrona,stvarno dominantno,a on cak moze i bolje ali dosta losi Irving i Lav,tacnije procenti suta su im uzasni,Irving oko 35% a Lav oko 30%.stvarno lose.
     (sovuljaga, 1. novembar 2014 09:22)

    # Link komentara

  51. kobi dođi u zvezdu, navikao si da pobeđuješ... ;)
     (Corleone, 1. novembar 2014 09:21)

    # Link komentara

  52. Steta sto Rose nije mogao da odigra ceo mec. Mislim da bi u tom slucaju Bulsi dobili
    (Srdjan, 1. novembar 2014 09:18)

    # Link komentara

  53. Izgleda da Lebron ipak nije zaboravio da igra košarku i da će i ove godine biti najozbiljniji kandidat za MVP. Šteta što je Durent povređen, jer ne vidim ko drugi može da ga ugrozi. Inače, ne znam koji je negativan rekord Lejkersa ali je vrlo moguće da ga obore ove sezone. Šteta za Kobija, on neće više videti plej of a kamoli borbu za titulu.
    (Jeremija, 1. novembar 2014 09:17)

    # Link komentara

  54. Mislim da Finiks ima baš finu ekipu,mogu svima problem da naprave.
     (rella, 1. novembar 2014 08:51)

    # Link komentara

  55. Meni je utisak pocetka NBA sezone Oklahoma, najzad Kendrik Perkins ima priliku da pokaze kakav je igrac :D Mislim da nijednu nece dobiti do pocetka decembra kada se vracaju i Durant i Westbruk, ali onda pocinje samaranje ;) Uzgred, bravo za Dzejmsa i Geja. Cikago - Klivlend potencijalno finale istoka. Mozda se umesa Majami ali videcemo. San Amtonio kao po obicaju, sporo pocinje sezonu ali od Nove godine pokazuju zasto su sampioni.
     (Fox, 1. novembar 2014 08:50)

    # Link komentara

  56. Ae bezi ovaj NBA nemozes uvatis nista na kladionici
     (TikaSpic, 1. novembar 2014 08:46)

    # Link komentara

  57. ZVER!!!!
     (zoom, 1. novembar 2014 08:40)

    # Link komentara

  58. Vece Geja haha
     (Milan, 1. novembar 2014 08:40)

    # Link komentara

  59. Čoviću reaguj...
     (Bbrs, 1. novembar 2014 08:31)

    # Link komentara

  60. LeBron se budi, Grifin i Gej poludeli sinoć, Riki Rubio produžio ugovor, kao i Peković, dobiće 56 miliona za 4 godine, jedine uobičajene stvari su povreda Derika Rouza i trpanje Lejkersa...
    Ove godine će NBA liga biti zanimljiva kao retko kad poslednjih godina...
    (NastyB, 1. novembar 2014 08:28)

    # Link komentara