Đorđević: Igračima ništa ne zameram

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević rekao je da nema šta da zameri svom timu, uprkos porazu u poslednjoj proveri pred Mundijal od Novog Zelanda –102:96.

Izvor: B92, Beta
Pošaljite komentar
  1. Poruka za Kokoškova ili Dekija Milojevića, ili koga će već izabrati ili reizabrati da nas vodi na sledećem Euru. Čoveče, na pola sezone sastavi spisak najboljih igrača na koje Srbija može da računa i okreni ih po par puta mesečno, pitaj za zdravlje, stanje duha, formu, buduće planove, pruži im podršku, pokaži poštovanje, upoznaj se sa njihovim stavom prema potencijalnom nastupu u reprezentaciji. Drži sve opcije otvorenim do zaključenja konačnog spiska, a u međuvremenu kvalitetno komuniciraj sa onima koje si pozvao na pripreme, što podrazumeva mnogo, mnogo priče, uključujući potpunu iskrenost, usaglašavanje međusobnih očekivanja i crvenih linija koje ima svaki igrač kao što ih ima i svaki trener, uspostavljanje pravila. Onda, za realno je očekivati, Veličković te ne može iznenaditi otkazom u minut do 12 jer ćeš već znati šta se sa njim dešava, Savan neće biti revoltiran jer je podredio godišnji odmor i boravak u Srbiji rasporedu reprezentacije a da pri tom nije ni bio u planovima selektora a ti ćeš i kod njega i kod Mačvana imati dovoljno kredita da možeš da ih pitaš da se naknadno priključe repki, itd.
    (abc, 24. avgust 2014 23:48)

    # Link komentara

  2. Sve bi to bilo dobro da je bilo dobro....
    P.S. Do se dvojica biju, treci se koristi....
     (elektricar-banderas, 24. avgust 2014 23:07)

    # Link komentara

  3. Đorđević ne sme da štiti igrače kada reprezentacija primi preko 100 koševa od najboljih na svetu, a ne od Novog Zelanda.
    Svaki prosečni navijač u Americi zna da je odbrana najvažnija, a za nju su potrebni FIZIČKI SPREMNI igrači, a ne umorni manekeni koji su nekada dobro igrali.
    (DIFENS, 24. avgust 2014 22:15)

    # Link komentara

  4. Pogan smo mi narod Srbi. Zato SVE zasluzujemo sto nam se desava u svim sverama zivota pa i u sportu. Ovde mislim prvenstveno na fudbal i kosarku. Zamislite, izgubili smo mec?? Ali o svemu posle SP jer ovo su igraci koji igraju za moju Srbiju.
    (323, 24. avgust 2014 22:08)

    # Link komentara

  5. Znam da slede minusi, ali moram da kazem jer volim kosarku. Sale je bio veliki igrac, ali mi je vec sada sahranio SP u Spaniji nizom svojih gafova. I svi o tome sute. I prave se da ne vide. Ajmo redom.
    Najavio Ercega kao momka koji ce da nosi tim. Ovaj otkazao (kao sto su svi znali da ce otkazati). Pa najava Velickovica, pa odbijanje da pozove macvana i Savanovica...
    Sledi najava Kravica kao otrkovljenja, da bi momka otpustio posle prvih 15 dana priprema!
    Sledi odlazak na pripreme sa masom rekonvalescenata kao da je u pitanju banjski turizam a ne pripteme na koje valjda idu zdravi igraci: Krstic, Lucic, Dangubic, Nedovic i Micic. NI JEDAN nije na pripremama na planini odradio NI DAN sa ostatkom tima. I svi su otpadali jedan po jedan. Kao zamena pozvan neafirmisani Jovic?! I sada sledi slucaj Micov. Pa ostadosmo sa cetiri beka. Ej! i to sa jednim neafimisanim momkom iz srpske lige i jednim rekonvalecentom Teodosicem..Neverovatano. Nama treba CUDO da prodjemo osminu finala.
    I svi cute i strucni stab koji je Đorđevic sastavio i Bodiroga i novinari. Cekaju valjda da puknemo u Španiji pa da budu pametni.
    Eto kakav smo svet - kad pljujemo - sahranimo, a kad obozavamo - nemamo nikakvu meru.

    Sale, pamet u glavu!
    (mile, 24. avgust 2014 20:44)

    # Link komentara

  6. Šta svi pljujete po selektoru ? Kad je Obradović prvi put seo na trenersku klupu(partizana), jel' znao neko koliko će biti uspešan trener u budućnosti ? Nije !!! Zato dajte Saletu vremena.....
    (lovac_u_mutnom, 24. avgust 2014 20:34)

    # Link komentara

  7. Ubacio se covek da je trenercina, ma Obradovic i Pesic su male mace za njega. Smesan si, majstore.
    (kristalna kugla, 24. avgust 2014 20:00)

    # Link komentara

  8. alo 102!!!
     (simulacija aktivnosti, 24. avgust 2014 19:57)

    # Link komentara

  9. Kad nam je Novi Zeland dao 102 poena, koliko ce li nam tek dati Spanija, 200?!
    (Kralj_Dzulijan, 24. avgust 2014 19:46)

    # Link komentara

  10. Jedina opcija protivnika je sutiranje trojki, a ti nemas pojma sta ces i kako ces, iako kako kazes, to je glavni segment nase igre. A oni na zabise 100 poena!! Pa sta ce nam druge malo ozbiljnije ekipe uraditi? Ja jos od pocetka pricam da mozemo da ocekujemo debakl.. Vidi se jednostavno ko ima tri ciste. Ali niste je jos potpuno sahranili, nasu kosarku mislim, ima jos potencijala da se srusi na nivou fudbala. Nemamo trenera, nemamo igrace, sta onda ocekivati.
    (Thomas Müller, 24. avgust 2014 19:09)

    # Link komentara

  11. Nista od Saleta...
     (anonimus, 24. avgust 2014 18:57)

    # Link komentara