Vejd: LBJ novi omiljeni protivnik

Dvejn Vejd je za razliku od Lebrona Džejmsa odlučio da ostane u Majamiju, a dosadašnjeg saigrača okarakterisao je kao novog omiljenog protivnika.

SV Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Ako pustimo statistiku i gledamo samo atraktivnost igre i težinu šuteva Kobe je čak ispred Jordana,ali košarka nije samo to.Znam da nema smisla raspravljati o ukusima ali moje skromno mišljenje je da će James na kraju karijere biti najbolji igrač u povijesti košarke,ali svejedno Jordan će ostati najveći jer iako je James najbliže savršenom košarkašu koji može apsolutno sve na terenu,mentalna komponenata je na strani Jordana i tu se nemože previše raspravljati,jedino će mi uvijek biti žao što nismo nikad vidjeli Bryant-James finale u naponu snage,James je ušao u najbolje godine baš kad je Bryant izašao,ali tako je košarkaška sudbina odlučila.
    (dw, 27. jul 2014 20:08)

    Dzejms ce brzo nestati cim se fizicki isto kao Vejd, Kobe moze da igra jos 5 sezona ako bude hteo. To razlikuje Majkla, Kobija, Dankana i jos nekoliko vrhunskih igraca u odnosu na ostale medju kojima je i Dzejms!
    (Jaa, 27. jul 2014 23:47)

    # Link komentara

  2. (Jaa, 27. jul 2014 19:27)

    Ako pustimo statistiku i gledamo samo atraktivnost igre i težinu šuteva Kobe je čak ispred Jordana,ali košarka nije samo to.Znam da nema smisla raspravljati o ukusima ali moje skromno mišljenje je da će James na kraju karijere biti najbolji igrač u povijesti košarke,ali svejedno Jordan će ostati najveći jer iako je James najbliže savršenom košarkašu koji može apsolutno sve na terenu,mentalna komponenata je na strani Jordana i tu se nemože previše raspravljati,jedino će mi uvijek biti žao što nismo nikad vidjeli Bryant-James finale u naponu snage,James je ušao u najbolje godine baš kad je Bryant izašao,ali tako je košarkaška sudbina odlučila.
    (dw, 27. jul 2014 20:08)

    # Link komentara

  3. Dvejn Vejd je u jednom momentu bio najbolji igrac na svetu. To bi i ostao da nije imao toliko povreda.
    Lojalan svom timu.
    Kapa dole..
     (stefan, 27. jul 2014 20:04)

    # Link komentara

  4. DW, ma mozes pisati razne statistike koliko god hoces ali dzaba ti sve to... Svaki profesionalni kosarkas koji je igrao u NBA ili igra i dalje govori o Brajantu u superlativima! Vjerovatno su i Dzordan, Medzik, Sek, Vejd, Durent i ostali ludi kad to tako kazu jer sta oni znaju... I Dzejms je u toj kategoriji sa Brajantom, Dzordanom, Medzikom pa ko koga vise voli a i Vejd je vrhunski igrac ali po meni nije u tom najuzem krugu jer kako je krenula da opada eksplozivnost to vise nije isti igrac jer nikad nije imao dobar sut... Jedva cekam novu sezonu, ubijedjen sam da Brajant nije jos sve rekao i znam da ce biti nas dosta sa ovih prostora koji ce samo zbog tog covjeka ustajati da gledaju utakmice Lejkersa! Mozes da ga ne volis ali ga postovati moras, isto i sa Dzejmsom u mom slucaju
     (Miki27, 27. jul 2014 19:58)

    # Link komentara

  5. oblo i kocko :D
     (serdjo, 27. jul 2014 19:49)

    # Link komentara

  6. hoću samo da izjavim za dnevnik da LeBron nikada ne bi uzeo titulu bez Vejda, dok je Vejd osvojio gotovo sam prsten one sezone. I koliko sam ispratio plejof, Vejd mi deluje skroz istrošeno, na zalasku, kao da može još 2 sezone da iščupa u karijeri,šteta
     (azor ahai, 27. jul 2014 19:44)

    # Link komentara

  7. 1.Lebron,2.Kobe,3.svi ostali,tako razmišlja Wade iako Kobe nije niti u top 10,postotak šuta Bryanta iz igre je jednostavno preloš da ga se stavlja tako visoko,Bryant ima najviše promašenih šuteva u povijesti NBA lige i to je još ostvario krajem sezone 2011/12..Bryant je uvijek bio među najboljim zabavljačima u NBA ligi,ali za razliku od Jamesa i Jordana često puta neučinkovit,čak i Wade ima blizu 50 posto šuta iz igre i samo 1 koš po utakmici manje od bryanta.Znam da je stvoren mit o crnoj mambi,ali postoji mnogo argumenata koji kažu da je i Wade ispred Bryanta,koji ima naslov "all time NBA bricks leader."Inače utakmica u kojoj je postavio taj neslavni rekord Bryant je šutirao 3 od 21,promašio prvih 15 šuteva,ali pogodio clutch tricu i naravno ESPN je samo izvjestio o ovome zadnjem.Lakersi su pobijedili.
    [link]
    (dw, 27. jul 2014 18:43)

    Мани се статистике Кобе је други иза Мајкла и то је то.
     (Jaa, 27. jul 2014 19:27)

    # Link komentara

  8. Imao je Vejd prsten i pre LeBrona. Ali Dzejms nije pre Majamija. A verovatno nece ni posle.
     (endesa, 27. jul 2014 19:26)

    # Link komentara

  9. (Kvarnije, 27. jul 2014 17:24)

    1.Lebron,2.Kobe,3.svi ostali,tako razmišlja Wade iako Kobe nije niti u top 10,postotak šuta Bryanta iz igre je jednostavno preloš da ga se stavlja tako visoko,Bryant ima najviše promašenih šuteva u povijesti NBA lige i to je još ostvario krajem sezone 2011/12..Bryant je uvijek bio među najboljim zabavljačima u NBA ligi,ali za razliku od Jamesa i Jordana često puta neučinkovit,čak i Wade ima blizu 50 posto šuta iz igre i samo 1 koš po utakmici manje od bryanta.Znam da je stvoren mit o crnoj mambi,ali postoji mnogo argumenata koji kažu da je i Wade ispred Bryanta,koji ima naslov "all time NBA bricks leader."Inače utakmica u kojoj je postavio taj neslavni rekord Bryant je šutirao 3 od 21,promašio prvih 15 šuteva,ali pogodio clutch tricu i naravno ESPN je samo izvjestio o ovome zadnjem.Lakersi su pobijedili.
    [link]
    (dw, 27. jul 2014 18:43)

    # Link komentara

  10. Lepo Vejd uzvraća čoveku koji mu je doneo dva prstena...Videćemo sledeće sezone na šta će ličiti Majami bez Lebrona.
    (Jeremija, 27. jul 2014 18:15)

    # Link komentara

  11. A sta ocekivati kada publika u finalu plejofa izadje na pocetku cetvrte cetvrtine...
    (NBA, 27. jul 2014 18:05)

    # Link komentara

  12. Kobi je drugi najbolji svih vremena...Malkice je izgleda Vejd ljut na LeBrona...
     (Kvarnije, 27. jul 2014 17:24)

    # Link komentara

  13. "Do sada sam govorio da je Kobi Brajant moj najveći protivnik, on je drugi najbolji svih vremena"
    Sve receno
    (odakle pare?, 27. jul 2014 17:23)

    # Link komentara

  14. Ponovo ce Vejd da mu lupa rampe kao i ranije ...
    (Dusan, 27. jul 2014 17:09)

    # Link komentara