Nova žalba Benfike zbog Markovića

Fudbalski klub Benfika uputio je drugu žalbu Evropskoj fudbalskoj uniji zbog crvenog kartona koji je u revanšu polufinala Lige Evrope dobio Lazar Marković.

JT Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Miroslav, 10. maj 2014 11:17

    Ili si bio licno u blizini ili si gledao neki opasan SF film.
    Nikada mi nisu bili jasni ljudi koji tvrde nesto samo da bi kontrirali,a argumenti su im u fazonu "javlja mi se" ili javilo se Uefa u ovom slucaju.
    (ultrasrbin, 10. maj 2014 15:13)

    # Link komentara

  2. Klatenburg je vec optuzivan u PL zbog rasizma... Ako se secate, sve je brzo zataskano... Ne kazem da su Balkanci cvecke (u fudbalu je to sve do individuee..setimo se Bergkampa, Zidana, a danas Robena, Riberija, Azara, itd...), ali ovaj sudija je vise nego sumnjiv po tom pitanju...
     (nikson, 10. maj 2014 15:01)

    # Link komentara

  3. Stanislava*
     (boj@n, 10. maj 2014 14:53)

    # Link komentara

  4. bio sam na toj utakmici i to bas u neposrednoj blizini celog incidenta posto radim kao pomocnik glavnog ekonoma u Juventusu. Sve sto sam ja uspeo da vidim su crveni kartoni kad su sevnuli u rukama sudije,prvo sam pomislio da sam ih ja dobio jer sam drzao litru Komovace u levoj i Cohibu u desnoj ruci(to je zabranjeno na stadionima EU) ali sam,pribravsi se,uvideo da mene sudija nije ni video,sto je velika sreca,zatim sam se scucurio iza rezervnih igraca Juvea i video kako Markovic baca jaknu na pod i izlazi napolje,sto znaci da ja pojma nemam sta se tu izdesavalo ali sam rekao Vucinicu da batali zlobu komplekse ljubomoru i pomogne buducem najboljem igracu na planeti i trenutno najperspektivnijem.
     (milorad, 10. maj 2014 13:53)

    # Link komentara

  5. @Miroslav

    Ma da, zli Balkanci, primitivni i zaostali, samo oni simuliraju i odugovlace, niko to drugi u svetu fudbala ne radi!
    (lekovi autosovinistickim bolesnicima!, 10. maj 2014 12:43)

    # Link komentara

  6. Miroslave, nisi gledao mec ili si bar propustio nekoliko minuta. Markovic je vec odavno bio na klupi kada je dobio crveni karton. Naime, zamenio ga je Sulejmani, a on se nakon jednog starta previjao, ko ce znati mozda ga je i stvarno bolelo, a posto je klupa Juventusa bila blizu i mnogima se to nije svidelo, uleteli su na teren da mu kazu par reci ili da ga podizu za zemlje. Mozda je nas Markec hteo da zastiti druga, nije se to videlo, nije ni jedini, guzva je bila, a da li ga je sudija pomesao sa nekim ili ne, ne zna se. Nisam za zavere, ali malo je cudno da Klatenburg Balkancima podeli crvene, a uopste nisu odskakali u odnosu na proteste i raspravu ostalih.

    Naravno cak i da je bilo necega normalno da ce mu Vucinic zbog finala oprostiti. Bravo za njegov potez i za napor kluba.
    (sedi, kec, 10. maj 2014 12:38)

    # Link komentara

  7. Sve me ovo podsjeća na Stanimira i Radovana iz Mrtav 'ladan kad se ipak na kraju sprijatelje i dogovore šta ce reci policiji za dedu :D
     (boj@n, 10. maj 2014 11:50)

    # Link komentara

  8. Tako je bre! Ako odobre ovo, ocekujem da resis finale.
     (Ham, 10. maj 2014 11:46)

    # Link komentara

  9. miroslave samo se balkanci svadjaju??? hehehhe kakav si ti kompleksas?? ti si neka visa vrsta??
     (zoks, 10. maj 2014 11:35)

    # Link komentara

  10. Svaka cast Mirku Vucinicu, sto je pristao da bude svedok i time da pomogne Markovicu.
     (ja, 10. maj 2014 11:30)

    # Link komentara

  11. Ja razumem da se zalba odbije ali nigde nisam procitao, OBRAZLOZENJE, zasto je Benfika odbijena. To me jedino interesuje.
    (777, 10. maj 2014 11:23)

    # Link komentara

  12. Ajde Markec, drzimo ti palceve..
     (navijac, 10. maj 2014 11:23)

    # Link komentara

  13. Očigledno je da je Vučinić napao Markovića na klupi Benfike jer je ovaj nepotrebno i iritantno folirao povredu na terenu da bi uštedeo vreme za svoju ekipu ali Vučinić očigledno nije očekivao da će Marković baš da dobije crveni karton za to koškanje pa se sad vadi na svađu sa rezervnim golmanom Benfike. Očigledno da UEFA zna šta se stvarno desilo pa je zato i odbijena prvobitna žalba. Znaju oni ipak sa kim imaju posla, Balkanci su to.
     (Miroslav, 10. maj 2014 11:17)

    # Link komentara