Bandić obećao, Blesingejm zaplesao

Košarkaši Cibone su neočekivano stigli do titule u ABA ligi, a pomoć klubu u velikim finansijskim problemima najavio je gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

SV Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Glavni problem vas i nas je nogomet sve pare njima a kosarci ostatci evo dinamo dobi 200 mil kn od grada i opet nista pa te pare da se daju ciboni opet bi imali prvaka europe a vjeruj da he ista stvar u srbiji sve pare u nogomet a od nogometa nikad nista izuzev nase repke al ona nema veze s dinamom i gradskim parama tako da sramota u sta se pare bacaju
    (Hm, 30. april 2014 15:18)

    # Link komentara

  2. E neka me proglase moji Srbi za izdajnika,ali meni ovo izazva osmeh zadovoljstva i sreće na licu.Iskrene čestitke Cibosi od srca!
    A mojim Zvezdašima će verovatno Ceca,Jeca,Seka ili ko već...
    Seljak nije geogravski pojam,nego si to u mozgu!
     (deksa, 30. april 2014 13:27)

    # Link komentara

  3. Svi pljuvaci regionalne lige imali su priliku da vide zasto je ta kosarkaska liga najbolja u regionu i daleko ispred nacionalnih sampionata. I po kvalitetu i organizaciono. Do juce, mnogi u komentarima podsmevali su se Hrvatima a danas se kuka sto se igra samo f4, i gde je nama neki talenat poput Sarica. Cibona je pokazala i da pare nisu sve, a mozda je najveca dobit Cibone i Hrvatske kosarke, nastale besparicom, upravo mali Saric.
    Na finalnom turniru pobedili su dve najjace ekipe i sada se ne moze pricati o slucajnosti. Naplatili su Kecmanovu trojku. Cestitke.
     (Silver Surfer, 30. april 2014 13:09)

    # Link komentara

  4. Kakav prosjek200 gledatelja?Sta bulaznis na ciboninim utakmicama nikad u abi nije bilo ispod 1500 ljudi a lrotov jacih tipa zadar zvezda partizan je nerjetko i puna bila tako da nemojte neistine pricat.a u euroligi takoder bit ce puna dvorana
    (Hm, 30. april 2014 12:57)

    # Link komentara

  5. ovi imali prosek od 200 gledalaca poslednjih 5 god a sad kao docek na trgu...hrvatska posla
     (Donovan, 30. april 2014 11:33)

    # Link komentara

  6. Cibona 20% Cedevite...ma to su gluposti. Cibona je pobijedila ne samo zbog kemije i dobre atmosfere nego zato sto imaju najboljeg playa lige i najboljeg igraca lige. Play je vanjski igrac a Saric igrac reketa i oni su toliko dobri da uz skocnog Kuridzu i snaznog Planinica mogu osvojiti titulu.
    Jednostavno su bolji od drugih.

    Bless super plese, sto je normalno za crnca.
    (drago, 30. april 2014 11:04)

    # Link komentara

  7. Cestitke od navijaca Partizana! Ovo sto ste uspeli podsetilo je nas Grobare na 2010 god, mali budzet ali velika dela. Kada vec grad Beograd i drzava Srbija nisu cenili sta smo uradili nadam se i zelim vam da vasa drzava i vas grad vama pomognu tj da umeju da cene to sto ste uradili. Sportski pozdrav!
    (DaSa, 30. april 2014 11:03)

    # Link komentara

  8. Cestitke i od Grobara. Za velika dela je potrebno imati nesto vise od hale, navijaca, znanja. To vi evidentno imate! Svaka cast!
    (Napred Partizan, 30. april 2014 10:48)

    # Link komentara

  9. Cestitka kosarkaskoj instituciji iz Zagreba. Svim srcem zelim da moja Zvezda bude najbolja sledece sezone, ali i da nas veliki rival Partizan ostane jak i da svi uzivamo u dobroj kosarci. Pozdrav svim zvezdasima.
     (sever, 30. april 2014 10:36)

    # Link komentara

  10. Čestitke Cibosima jer su nas pošteno i muški pobedili usred Beograda.
    Bilo mi je krivo ali nemam šta da zamerim Cibosima.
    Dok smo imali Prelevića, Ilića ni Dražen ni Danko ni Čutura nisu mogli da se raduju u Beogradu...
    Ostanite zajedno i idite u Evroligu jer ste to zaslužili.
    Pozdrav iz Beograda.
    (Zvezda u srcu, 30. april 2014 10:34)

    # Link komentara

  11. O ovome Dule prica. Setite se 2010 i Partizana, titula posle kecmanove trojke, f4 u Parizu i nikakav docek, nikakve najave pomoci. A u fudbaj ode para i para u CZ, kasnije i u kosarku a rezultata nigde, da ne pitam na osnovu cega su dobili novce. Pa kako da te ne boli?! Ciboni svaka cast, a Zagrebu takodje ako ispuni obecanje i podrsku!
     (drug Danilo, 30. april 2014 10:31)

    # Link komentara

  12. Jedino je pravilno da vi (Cibona) idete u EL, mi kroz kvalifikacije tesko da mozemo, pored bogatih Rusa, verovatno Turaka...
    (Delija, 30. april 2014 10:25)

    # Link komentara

  13. Cestitke od Zvezdasa. Volim kada tim ima hrabrost, hemiju, kada igra pobednicki. Kvalitativno, nisu ni 20% kao Zvezda ili Cedevita, ali... zato je kosarka tako divan sport. Odlucuje srce, hrabrost.
    P.S Ne slazem se da je nefer F4. Mi smo ga organizovali, u nasoj hali, imali sve preduslove i opet nista. Niko nam nije kriv.
    (John Terry, 30. april 2014 09:58)

    # Link komentara