Šta će doneti prelazni rok navijačima Partizana?

Kao i svakog leta prelazni rok je jedna od zamiljivijih i 'dugotrajnijih' tema, u Humskoj je poslednjih godina bilo puno najava, odlazaka i dolazaka ali se čini da bi od juna do avgusta 2013. promet mogao da bude veći nego ikada.

Spektar mogućih ishoda je prilično širok, Partizan bi mogao u novu sezonu sa sasvim jakim timom ali i sa ekipom koja bi, bar po imenima, bila znatno slabija nego ranije.

Teško je naslutiti kakav će biti ishod, najavljena je samo štednja, ali se navijači Partizana nadaju jakoj ekipi ali i strahuju od tima koji nema velike mogućnosti. Nije svejedno da li će na teren, na primer, Stojković - Aksentijević, Ostojić, Ivanov, Volkov - Duljaj - Luka, Ninković, Ilić - Mitrović i Šćepović ili će u startnih 11 biti samo trojica pobrojanih...

Pošaljite komentar
  1. aman ljudi, pa ovaj o kome se spekulise je marko vukcevic, ne simon. i zasto svi zaobilazite luku??
    (nelzon, 5. jun 2013 10:42)

    # Link komentara

  2. @s t v,

    znaci ono sto obicno ide sa godinama...gubitak brzine, startnosti, snage, kondicije.

    Pusti ti Gigsa :).
    (djordjevic, 5. jun 2013 02:19)

    # Link komentara

  3. @djordjevic: hahaha koji si ti kralj,znaci do suza si me nasmejao,veliki pozdrav za tebe!
    A sto se sastava tice,sve dok ne zadrze jedan tim na okupu bar 2 sezone,nece nista uraditi u evropi,jer umesto da uigrani udju u kvalifikacije,oni se tek tada medjusobno upoznaju
     (Nemanja Ue, 5. jun 2013 01:36)

    # Link komentara

  4. Ti si očigledno mlad momak pa ne znaš da nas je taj isti VIDEOTON ( ime po proizvođaču TV aparata i HiFi uređaja) u jesen 1984 god. posle naše čuvene pobede nad QPR od 4:0 (tamo 2:6,) 'ladno opleo sa 5:0 u Sekešfehervaru i izbacio iz daljeg takmičenja u Kupu UEFA. To nam je jedan od najtežih poraza u istoriji. Tako da je tih 2:2, o kojima govoriš, više uspeh za nas no za njih.
    (bilal, 4. jun 2013 20:24)

    A ti (verovatno) malo stariji,ali ti nedostaje malo strpljenja i mudrosti
    da ne skaces na prvu loptu- Videoton sada nije ni prinetu tom Videotonu koji je izbacio DuklJu iz Praga (mozda je nekome smesna ekipa, ali cenim da tebi sigurno nece biti jer si slusao price), PSZ, Mancester Junajted,
    a cak je i Real pobedio u finalu.
    (Revolt, 4. jun 2013 21:04)

    # Link komentara

  5. Stari Jug, a Radonjic? Pantic ima tu gradju, ali malo predvidiv dribling
    iako neuhvatljiv nesto kao kopija Zizua dok je Radonjic prica za sebe.
    Ok, vreme ce pokazati. Pozdrav za Frenkija SiM(S)AOa i ostalu nasu bracu
    (Revolt, 4. jun 2013 20:39)

    # Link komentara

  6. Sa tim Videotonom smo jedva igrali 2-2 u pripremnoj utakmici...
    (BEKAM, 4. jun 2013 13:26)
    Ti si očigledno mlad momak pa ne znaš da nas je taj isti VIDEOTON ( ime po proizvođaču TV aparata i HiFi uređaja) u jesen 1984 god. posle naše čuvene pobede nad QPR od 4:0 (tamo 2:6,) 'ladno opleo sa 5:0 u Sekešfehervaru i izbacio iz daljeg takmičenja u Kupu UEFA. To nam je jedan od najtežih poraza u istoriji. Tako da je tih 2:2, o kojima govoriš, više uspeh za nas no za njih.
    (bilal, 4. jun 2013 20:24)

    # Link komentara

  7. nikako ne treba da dozvolimo da se proda Danilo Pantic. Zapamtite to ime, od Bobeka, Milutinovica i Vladice nije se rodio takav potencijal. Zapamtite to ime, zbog njega cemo se svi vratiti na stadion i pored toga sto zbog djure i njegove ekipe tamo ne idemo. po onome sto videh ovaj decko je mnogo bolji i kompletniji cak i od Mijata i Moce, a djura vec trlja ruke.
    (stari jug, 4. jun 2013 17:23)

    # Link komentara

  8. Za odbranu Vratiti Aksentijevića, Obradovića, ako je moguće zadržati Ivanova i dovesti Bodurova (nije preterano potreban, Ostojić je tu)i Vitasa za izmenu, u veznom redu Vukčevića(Simona), Duljaja (ako baš ne može bolji, probati sa Kačarom, napušta HSV), a ako ode Markec probati vratiti Radovića, a za napad Đurđevića i nikako ne prodati Mitrovića. A pustiti da idu Miljkovića, Pauljevića, Lazevskog, Volkova(ako već ide), Kneževića, Eliomara, Babića, Lovrea, Šćepovića(ako već ide). Oni uz Stojketa, Ostojića, Ivanova, S. Markovića, Jojića, Ninkovića, Brašanca, Luku, Ilića, Mitrovića, Kojića i ove mlade Ž. Živkovića, Petrovića, M. Živkovića, A. Živkovića, Aškovskog, Pantića, Radonjića, Filipa Markovića bi bili ekstra ekipa... Starteri: Stojković, Aksentijević, Ostojić, Ivanov, Obradović, Kačar (Duljaj), Jojić, Vukčević, L. Marković (Radović), Ninković (Ilić), Mitrović.
    (Stefan, 4. jun 2013 16:42)

    # Link komentara

  9. Tim za LS... 4-2-3-1
    Stojke-Aksentije,Ivanov(El Monir),Vitas,Volkov(Lomic)-S.Markovic,Duljaj-Abubakar,Jojic(Ilic),Markec(Ninkovic)-Mitrovic.
    S ovim timom bi usli u LS, pa ako ne uzmemo makar ni 3. mjesto u grupi, onda prodaj Djuro sta ti volja.
    (MARQITO, 4. jun 2013 16:25)

    # Link komentara

  10. Na temu " mator " igrac ? Ovu sezonu su bas obelezili i bili najbolji i svojim timovima " matori igraci" : Partizan- Ilic / Zvezda- Milijas/ Jagodina-cak i najbolji strelac Stojanovic / itd.itd.
    Retko koja dobra evropska ekipa igra sa klincima. Sve su to mahom - iskusni provereni igraci,i ako imaju nekoga ispod 20 godina,onda je to stvarno vanserijski igrac. Zato ja nebi delio igrace na stare i mlade,nego dobre i lose !
     (emirati, 4. jun 2013 15:51)

    # Link komentara

  11. Sa tim Videotonom smo jedva igrali 2-2 u pripremnoj utakmici i ta dva naša igrača što igraju tamo su bolji od 90% naše lige, pogledaj samo kakav je gol drugi dao(mislim da je i prvi ali nisam siguran) [link] . Mislis da bi neko od naših primio ovako loptu i lagano dao gol...čisto sumnjam
    (BEKAM, 4. jun 2013 13:26)

    # Link komentara

  12. [link]

    Ovo je predsednik Partizana.. Tuga..
    (fergi 353, 4. jun 2013 12:12)

    # Link komentara

  13. Kakva je ovo tema na ovom forumu?? Pa svima je sve jasno??
    (c7-5, 4. jun 2013 12:10)

    # Link komentara

  14. najbolje bi bilo da mi fino nekome uvalimo Djurica. .ne trazimo dinara dzabe !
     (huihu, 4. jun 2013 12:05)

    # Link komentara

  15. Stefan Mugosa mnogo perspektivan igrac, sve ima sto je potrebno za dobrog napadaca, samo ovi nesoji iz Buducnosti ce ka pokopat, ako ne daj Boze ostane.. Uzmite Simons Vukcevica, cijeli zivot ga maler sa klubovima prati, a odlican igrac, samo formu da vrati
     (@cg, 4. jun 2013 11:28)

    # Link komentara

  16. Jel zna neko kakva je situacija sa Edvardom Pasekom da li je na pozajmicama jos uvek ili je raskinut ugovor i da li je isplacen u potpunosti u ovoj situaciji bi nam mnogo koristio uz Kojica i Mitra.Nije on los napadac samo nije imao toliko srece jer je on tip igraca koji kada krene da reseta ne staje primer Kelvin koji je trebao da dodje u Dinamo i Zvezdu sada je u prvom timu Porta.Takvim igracima trebaju golovi i podrska.Druga opcija ne realna je Nemanja Nikolic i Nikola Mitrovic iz Videotona ali ko zna koliko je Madjarska liga slabija od nase kada ih nema ko zna koliko u Evropi.
    (DR MO, 4. jun 2013 09:47)

    # Link komentara

  17. znaci, opet "oformicemo tim za evropu" 3 nedelje pred pocetak kvalifikacija kao i svaki put do sada?
    (evropa?, 4. jun 2013 09:28)

    # Link komentara

  18. Kakva crna evropa da se brukamo tamo u zadnjih 13 godina smo igrali 2 lige sampiona i 5 liga evrope imamo skor 3 pobede 11 remija i 26 poraza !!!
    POD HITNO PRIVATIZACIJA !!! ZIVEO PARTIZAN!
    (JagodaGBP, 4. jun 2013 09:13)

    # Link komentara

  19. i to bese partizan
    (srle, 4. jun 2013 09:01)

    # Link komentara

  20. Samo znam da cu ovu temu da citam tek 2 dana pred kraj prelaznog roka, zato sto se godinama isto pise dolazi ovaj dolazi onaj, uglavnom neke kao zvezde... i na kraju dodju pojacanja iz bsk-a.
    (nesha, 4. jun 2013 08:48)

    # Link komentara

  21. Duljaj na zadnjem i Kapiten na ofanzivnom veznom, uz duzno postovanje i jednom i drugom, od koga ocekujemo da trci 90 minuta. Svi znamo da ce kidati po terenu, ali opet 90 minuta pa dusu ce da ispuste.
    (s.laughter, 4. jun 2013 08:42)

    # Link komentara

  22. (djordjevic, 4. jun 2013 02:04)

    Analiza deluje dobro, ali...
    Šta znači konstatacija da je Ilić mator za Evropu ? Može biti dobar, prosečan ili slab, ali mator?
    Šta bi rekao za Gigsa kada bi analizirao igrače MU ?
    Uostalom, bez starca nema udarca.
    (s t v, 4. jun 2013 08:28)

    # Link komentara

  23. Nije mi jasno što će nam taj Aksentijević? Pa jedva smo ga se ratociljali. Da je neki igrač, odigrao bi bar jedno poluvreme za Vitase. Nastasić je, mnogo mlađi, otišao u Fjorentinu pa se nametnuo. Uostalom, takvog kao Aksentijević, što u našem šesnaestercu vraća loptu protivničkom igraču (Vuo, 11 min. utakmice AEL-Partizan 1:0) već imamo. To je Pauljević (vratio loptu Alivodiću za Partizan-Vojvodina 0:2). Nego, ako već idu Lazevski i Volkov treba dovesti Miloša Josimaova (30 god.) iz Donjeg Srema, bar na godinu dana dok Aškovski ne stekne iskustvo i ako bi Jagodina prodala Aleksandra Živanovića, da zakrpimo rupu na desnom centralnom beku. Ostale defanzivce potražiti u okruženju, Makedoniji, Hrvatskoj ili BiH.
    (runner, 4. jun 2013 08:11)

    # Link komentara

  24. Kao i uvek, prodace sve sto mogu da prodaju, kupice samo ono sto moraju. Razliku ce Djuric i ekipa da maznu.

    Taman i da kupe sve same asove svetskog fudbala, tim se ne uigrava za mesec dana. Jacina timova koji ne raspolazu ekstra kvalitetnim pojedincima je uprao u tome sto su zajedno dve tri sezone. Ko je gledao Apoel bilo protiv Zvezde ili Partizana, zna o cemu pricam.
    (Zuki, 4. jun 2013 07:51)

    # Link komentara

  25. Malbasa ima nepunih 36 godina i penzionisao se pre sest godina!
    (Revolt, 4. jun 2013 07:15)

    # Link komentara

  26. "Dajte neke igace iskusne a da nisu bas matori. Mozda Radovic, sta je sa Malbasom?"

    Malbasa je zavrsio karijeru pre 6g, da si ti meni ziv i zdrav.
    (Revolt, 4. jun 2013 07:13)

    # Link komentara

  27. Kako smo naviknuti od strane naše drage uprave, pola tima ce biti rasprodato kad se bude odlučivalo za Ligu Evrope i onda će Vuk da jelte popije...
    (AngelWho, 4. jun 2013 06:37)

    # Link komentara

  28. kupiti fudbalera iz CG samo kad ugovorom pristane da, ukoliko bude pozvan da igra za Srbiju, se odazove Tacka
    (zeljko, 4. jun 2013 06:06)

    # Link komentara

  29. Šta će doneti prelazni rok navijačima Partizana?

    Donece ..... To je standardno sto dobijemo od djurine fabrike.
    (Marko, 4. jun 2013 04:27)

    # Link komentara

  30. Ma kad bi ovoga Djurica makli i doveli Sava Milosevica, kao sto sam se nadao onomad, ne bi se toliko brinuo da ce svakoga da prodaju, jer i ako prodaju vecinu, naci ce Savo bolje zamjene, on je jedini koji moze ovaj tim da spasi, ili mu barem da krila da udje u LS! Drugacije bi bilo svetsko cudo, sto se mene tice...
    (MARQITO, 4. jun 2013 03:57)

    # Link komentara

  31. Djura ne bi smio ni u ludilu da proda/pusti: Mitrovica, Jojica, Ninkovica, S.Markovica, M.Zivkovica, Askovskog, Pantica. Ako ih zadrzimo, sledece sezone ce im svima cijena biti mnogo veca, to je jasno kao dan. S tim sto su potrebne 2 sezone citave da stasaju Zivkovic,Askovski i Pantic, da dostignu maximum u JSL i kako bi ih prodali po punoj cijeni.
    Sto se tice igraca koji bi da idu: Stojke,Volkov,Ivanov,Markec(prodat sto se mene tice),Mitrovic kojeg oce da uvale sad odma jer vec finu kintu mogu da uzmu, ja bi bio zadovoljan da makar dvojicu zadrzimo od njih. DJURO BAR JEDNU SEZONU NE PRODAVAJ SVE STO MOZES!!!
    (tarMi ricMi, 4. jun 2013 03:53)

    # Link komentara

  32. Ostali smo bez:Stojke,Miljkovic,Pauljevic,Ivanov,Pajovic,Tomasevic,Volkov,Lola,Lovre,Babic i Knezevic otpisani odavno, Lazar Markovic,oba Scepovica i izgleda Mitrovic.
    I sve da dovedemo najbolje igrace na svijetu, kako da uigramo kompletan neki novi tim bre?! Odose skoro svi iz prvih 11 i pola klupe sunce ti... Ovo nigdje nema majke mi mile. Oni koji nam kao 'leba trebaju su: Stojke, Ivanov, Volkov i Mitrovic. Sledece sezone MORAJU da buknu Sasa Markovic, Jojic, Ninkovic i Ostojic. Nadam se napretku Luke i Koje. Volio bih da u Humskoj vidim: Aksentija, Vitasa i El Monira, Duljaja, Marka Vukcevica. Jos kad bi se vratio Simon ili Danko Lazovic, bilo bi sanse da se razmislja o Evropi.
    Golmani:Stojke,Petrovic,Zivkovic.
    Desni bek:Aksentijevic i M.Zivkovic da ga odmjenjuje i sazrijeva.
    L.bek:Volkov i ovaj Askovski da radi kao i gore pomenuti Zivke.
    Stoperi:Ivanov,Vitas-zamjena Ostojic i El Monir.
    zadnji vezni:S.Markovic i Duljaj da uskace sa klupe jer je deda, nema snage.
    Centralni vezni,poluspic:Jojic standardan, Ilic da uskace po pola sata maximum da rijesi tekmu, nema snage za vise. Marko Vukcevic i Danilo Pantic u rotaciji, kao i Brasanac.
    L.krilo:Ninkovic standardan mora da bude, Manga ili Eliomar zamjena.
    D.krilo:Luka...fali na tu jos jedan,Vukcevic bi mogao da se adaptira ladno.
    Napad:Mitrovic,Kojic. Zamjena neko iz omladinaca i neko pojacanje tipa Stefan Mugosa,itd...
    Dobar i realan sastav.
    Ali tesko cemo zadrzati Stojketa,Ivanova,Volkova i Mitrovica :(
    (tarMi ricMi, 4. jun 2013 03:37)

    # Link komentara

  33. Ekipa koja Nefčiju za 180min da 1 gol,i osvoji samo dva boda u LE,a hoće da ide u Ligu Šampiona,trebaju novi igrači na svim pozicijama....
    Zadržati ako može Ninkovića,Mitrovića,Volkova,Jojića...mozda Luku,Kojića i S.Markovića....ostali zdravo.
    (Shumice, 4. jun 2013 02:34)

    # Link komentara

  34. Videcemo da li ce Djura da proda onog kako se zove...Sojica...ma Jojica. Sojica. Ma Jojica jeste.

    Ajde ovako da propicimo kroz sredinu terena (ne vezni red, nego sredina od odbrane do napada). Stojkovic- ide. Ivanov- ide. Lola- otiso (da delje stomacic u Turskoj). Sale Ilic (za JSL gospod Bog, za Evropu mator jos malo pa ko Metuzalem). L. Markovic (koji se vrzma tu po malo vise po strani doduse)- ide. Scepakadabra- ide. Mitrovic- zavalice ga u zavisnosti od mogucnosti da im nesto kane u dzep. I? Sta onda ocekujemo?

    Jedino da podivljaju Dzigi, Jojic, Brasanac, pa da onda njih isto zavale na zimu.

    Evo sad potpisujem ucesce u Ligi Evrope i da tamo osvojimo 3 boda.

    Sto se domace lige tice, tu ce biti standardno, ali ne zbog jacine Partizana nego zbog jada, tuge i cemera kod komsija.
    (djordjevic, 4. jun 2013 02:04)

    # Link komentara

  35. Obavezno, ali o-ba-ve-zno jaka odbrana i dobri defanzivni vezni. Videti da ostane Mitrovic ako moze. I neko brz ispred Saleta da poveze napad i odbranu. Duljaj ako dodje strava, mada ne znam u kakvoj je formi. Dajte neke igace iskusne a da nisu bas matori. Mozda Radovic, sta je sa Malbasom? Mozda i nekog brzog sa driblingom vise, ovaj crnogorac sto dade Englezima gol je vrh.
    (grrobbarr, 4. jun 2013 01:44)

    # Link komentara

  36. Mislim da smo u najgoroj poziciji u zadnjih 5 godina.
     (Fatality, 4. jun 2013 01:31)

    # Link komentara

  37. kad bi kvalifikacije za ls docekali sa timom: Stojkovic-Volkov-M.zivkovic-Ivanov-vitas-s.markovic-ninkovic-l.markovic-luka-a.zivkovic-mitrovic.. to bi bilo fenomenalnih startnih 11,mlada ekipa,neka prodaju scepovica,lovrea,ostojica,ona dva golmana,miljkovic nek ide,knezevic I babic.ostalo zakrpimo s teleoptikom,I DOBRODOSLI SMO U LS!
     (roby, 4. jun 2013 01:11)

    # Link komentara

  38. Levo krilo nemamo, a Manga je sasvim solidan igrač. Zadržite ga, Bog s vama!
    (Sale, 4. jun 2013 00:50)

    # Link komentara

  39. fina analiza,nema sta.
     (smederevo, 4. jun 2013 00:46)

    # Link komentara

  40. Sta nas ceka?sigirno nista lepo...koliko para toliko muzike...i daj BOZE samo da Miljkovica prodamo...da nam ne kida vise i ovo malo zivaca..
    (sarlamantan, 4. jun 2013 00:43)

    # Link komentara