NBA – malo vremena, mnogo imena u igri

Za razliku od prošlih sezona kada su igrači i timovi imali celo leto da odluče o tome ko će koga i za koga da potpiše, sada dve strane imaju samo 15ak dana roka od otvaranja trening kampova 9. decembra do početka sezone za Božić po Gregorijanskom kalendaru 25. decembra.

Konačno, LeBron Džejms nije u centru pažnje kada je u pitanju stanje slobodnih agenata, a ovaj put situacija sa slobodnim igračima neće biti glamurozna kao prethodne. Samo će jedan “All Star” biti u igri (Dejvid Vest), ali ima nekoliko veoma atraktivnih imena.

Slobodni u izboru nove sredine su Vilson Čendler (u Kini do marta), Nene Ilario, Džamal Kroford, Tajson Čendler, Tejšon Prins, Greg Oden, Džejson Ričardson, Andrej Kirilenko… Prava zabava nas očekuje sledećeg leta kada će "slobodni" biti Dvajt Hauard, Kris Pol, Kevin Garnet, Rej Alen (verovatno završava karijeru kao i Tim Dankan), Deron Vilijams, Stiv Neš, kao i pikovi sa drafta 2008. Derik Rouz, Kevin Lav, Rasel Vestbruk i Bruk Lopes.

Pošaljite komentar
  1. Vec dugih godina navijam za Phoenix mnogo dobra ekipa kakva je igracina onaj Nash svaka mu cast
    (Dejan Puco, 13. decembar 2011 22:53)

    # Link komentara

  2. @Witt,covek je mislio na Derika Vilijamsa,a ne Bizlija.
    (Zrenjaninac, 11. decembar 2011 21:52)

    # Link komentara

  3. Bizli (Beasley) nije sa ovogodisnjeg drafta !!!!!!!!! ovo ce mu biti 3 sezona

    ..________

    Bas se pitam gde ce pedja, radman i pavlovic da zavrse !!!!!
    (@ Wilt ...!!!!!!!!!!, 8. decembar 2011 23:43)

    # Link komentara

  4. Ja jedva cekam da vidim Wizardse u akciji. Wall, Veseli, McGee i Singleton. Ima sve da \"prsti\" od kucanja i alley oop-ova!
     (palop, 6. decembar 2011 17:30)

    # Link komentara

  5. Odlican text.
    (giooo, 6. decembar 2011 16:26)

    # Link komentara

  6. Od prosle sezone navijam za Thunder, svidja mi se kako igraju, a Durent je zver.
    A ove sezone imacu jos jedan tim da simpatisem - Timberwolvese. Sa 'nasima' na 5ici, Love-om na 4oci, Beasley-em i (po meni najboljim igracem sa ovogodisnjeg drafta) Williamsom na 3ci, i Rubiom na pleju, cine se kao dobra ekipa. Kao sto i clanak kaze, fali im suter, i ako to uspeju da nadju nekog iskusnog, cini mi se da mogu do play-offa.
    (wiLt, 6. decembar 2011 15:22)

    # Link komentara

  7. Duncan i Allen nisu iduce godine free agenti, nego im je ovo zadnja sezona i idu u mirovinu. A Mark Gasola sigurno neće nitko dovesti jer je Memphis rekao da će mečirati svaku ponudu za njega i na taj način ga zadržati..
    (mate, 6. decembar 2011 15:01)

    # Link komentara