Svi jure Ivicu i Mariju, ko će ih stići?

Otvaranje nove sezone Svetskog kupa u alpskom skijanju zakazano je za predstojeći vikend veleslalomom u obe konkurencije u austrijskom Zeldenu. Tokom narednih pet meseci vodiće se velika borba, a svi će imati za cilj da skinu Ivicu Kostelića i Mariju Riš-Hefl sa trona. Ono što je sigurno, pred svim ljubiteljima zimskih čarolija je jedna veoma uzbudljiva sezona...

Jelena Trajković
Pošaljite komentar
  1. Bice zestoko ove godine ali mislim da Ivica opet uzima veliki globus
    (Marko, 14. novembar 2011 20:13)

    # Link komentara

  2. stice ih zla vestica :)))))
    (dzaja, 4. novembar 2011 19:58)

    # Link komentara

  3. Ligety-veleslalom,Matt-slalom,Kroell-spust,Streitberger-super-g,KOSTELIĆ-kombinacija i globus
    (ZORAN, 30. oktobar 2011 19:24)

    # Link komentara

  4. Ako ne bude povreda, sigurni fiksevi su Granz u slalomu i Ligeti u veleslalomu. U brzim disciplinama svim srcem za Didijea Kusa.
    (Mare, 24. oktobar 2011 21:07)

    # Link komentara

  5. Uz gomilu odlicnih fotografija mogli ste radi popularizacije Alpskog Skijanja u Srbiji da objavite i sliku nase Nevene Ignjatovic !!!
    (Gile, 24. oktobar 2011 19:56)

    # Link komentara

  6. Ivica ponovno :)))..
    (hrvat, 24. oktobar 2011 16:32)

    # Link komentara

  7. @mike

    Tesko ce Valhofer do globusa u spustu posto se povukao na kraju prosle sezone. Mislim da je realno da ga ponovo osvoji Kus. Za sve ostalo se koliko-toliko slazem, samo mislim da ce Ligeti malo teze doci do velikog globusa jer mu je ovo prva sezona u kojoj ce se takmiciti u svim disciplinama. Svakako ce biti uzbudljivo.
    (Vanja, 24. oktobar 2011 11:03)

    # Link komentara

  8. Marcel Hirsher - slalom
    Ted Ligety - veleslalom
    Didier Cuche - Super G
    Michael Walchofer - Downhill
    Ivica Kostelić - Kombinacija
    Ted Ligety - globus
    (mike, 24. oktobar 2011 10:07)

    # Link komentara

  9. Zapamtite ime Tina Maze,ovog leta je trenirala vrlo dobro u Čileu i biće jako opasna i po Lindsi i Mariu.A usput je,bar za mene i najlepša skijašica.
    (MIlan Sakić, 21. oktobar 2011 19:17)

    # Link komentara

  10. Samo da bude snega,da ne bude teških padova i nek pobedi najbolji.
     (winter sports fan, 21. oktobar 2011 10:17)

    # Link komentara

  11. Biće zanimljivo kao i uvek i trebali bi da posvetite više pažnje zimskim sportovima
     (boki, 21. oktobar 2011 10:06)

    # Link komentara

  12. Dosta ocekujem od Marsela Hirsera u slalomu i veleslalomu. Vreme je da ovaj veliki talenat proradi. Sto se tice Milera kamikaze,ako ohladi glavu i koncentrise se na trke mozda i uradi nesto u spustu i super g. Ipak mu lepe talijanke moraju biti u drugom planu. Kanadska luda druzina na celu sa svetskim spustaskim prvakom je sigurno opasna u brzinskim disciplinama. Nadam se povratku Kucere u karavan posle teske povrede iz novembra 2009. Sto se jodlera tice,posle sezone za zaborav,Klaus Kler i gore pomenuti Hirser vaze za ozbiljne kandidate za male kristalne globuse. Rajhovo vreme je proslo i 2006 se tesko moze ponoviti. Obratite paznju na jednog mladog skijasa Aleksisa Pinterola! Francuz ima tek dvadeset godina i verovatno eksplodira ove godine. Tu je i Kjetil Jansrud,uvek opasan u veleslalomu. Ova sezona mozda bude prekretna u karijeri Karla Janke. Posle srcanih problema i nekoliko povreda ovaj mladi as je sigurno gladan pobeda. Sto se tice komsija. Ivica naravno u vrhu i uz Svindala najveci favorit u generalnom plasmanu. Zrncic Dim standardno dobar u kombinaciji. Sve najbolje. Najvise ocekujem od sarmantne Tine Maze. Ravnopravno ulazi u borbu za veliki kristalni globus! Bormio,Wengen,Kicbil...pa momci srecno i neka vas Bog cuva. Pozdrav
    (brkoman, 21. oktobar 2011 01:45)

    # Link komentara

  13. Svindal osvaja! :))
    (sgdp, 21. oktobar 2011 00:04)

    # Link komentara