Spid najavio razgovor sa Gigsom

Novi selektor reprezentacije Velsa Geri Spid najavio je da će razgovarati sa veteranom Mančester Junajteda Rajanom Gigsom o njegovom povratku u državni tim.

Izvor: B92, Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Steta za takvu igracinu kao sto je Gigs, da nije nikada igrao na svetskom ili evropskom prvenstvu. Nije mi jasno, ako vec u timskim sportovima Englezi, Velsani, Skoti i Severni Irci ne ucestvuju zajedno, zasto onda na olimpijadi svi zajedno prestavljaju Veliku Britaniju.
    (djole, 15. decembar 2010 20:15)

    # Link komentara

  2. A ne kao neki,zavrsavaju reprezentativne karijere u 30 godina...Nistelroj,Berbatov,Rikelme,Pujol,Stankovic...oni su zvezde,njima se moze..
    (lazar, 15. decembar 2010 18:07)
    nisterloj je imao problema sa povredama i posle je hteo da se vrati ali je selektor posle razmisljanja odbio. berbatovu je ruska mafija pretila da ce mu oteti porodicu i placao je otkup tako da mislim da je jasno sve. rikelmea je maradona isterao, pujol je nastavio da igra i koji bre stankovic?????? jel ima jos neki sem dejana?
    (mladen nis, 15. decembar 2010 19:57)

    # Link komentara

  3. Realno, tesko bi Vels nesto mogao da uradi u ovim kvalifikacijama... Stoga ne znam zasto uopste u ekipu vracati ove stare igrace!!! Ok, doneli bi veci kvalitet Velsu ali ipak bolje da grade novu ekipu i lepo da povuku neke veze, da strpaju jos nekog mladog igraca tamo u neku jacu premijerligasku ekipu, na kraju krajeva cak i u Kardif, da lepo njih uigraju i da Vels ima kvalitettnu repku!!! REalno zao mi je da najbolje levo krilo na svetu nema jaku reprezentaciju!!! Zato i navijam za njih da se izdignu!!!
    (nikolaaaaaa, 15. decembar 2010 18:52)

    # Link komentara

  4. Velsani imaju neverovatno mlad tim,a mnogi ti mladici vec imaju dosta utakmica premier lige ili cempionsipa. Standardni su u svojim klubovima i uz kojeg iskusnijeg igraca mogli bi da budu na pragu odlaska na neki sampionat u buducnosti. Evans,Erdli,Bejl,Ganter,Henesi,Dzek Kolins,Ledli,Vilijams,Crch itd. uz Gigsa,Belamija,Sevidza,druga dva Kolinsa mozda Soukrosa,bio bi to sjajan spoj.
    (Barry Ferguson, 15. decembar 2010 18:46)

    # Link komentara

  5. Mora da se salio! Smesno bi bilo vracati Gigsa u reprezentaciju. On skoro i da ne igra u MJ, nije to vise onaj Gigs kakvog znamo. Moze ga uzeti, ali radi atmosfere u ekipi ili kao pomocnog trenera, ali kao igraca ne. On je vec odradio svoje.
    (Djoksa, 15. decembar 2010 18:45)

    # Link komentara

  6. Prihvatice Gigs, znaju se iz zabavista.....
    (Gary, 15. decembar 2010 18:42)

    # Link komentara

  7. A ne kao neki,zavrsavaju reprezentativne karijere u 30 godina...Nistelroj,Berbatov,Rikelme,Pujol,Stankovic...oni su zvezde,njima se moze..
    (lazar, 15. decembar 2010 18:07)

    # Link komentara

  8. То би било сјајно,и за Гигса и за Севиџа али не знам колико је реално за Гигса да се врати.
    (Дарко, 15. decembar 2010 17:34)

    # Link komentara

  9. mora da su imali istu razrednu :))
    (nikola, 15. decembar 2010 17:30)

    # Link komentara