LŠ: Liverpul - Čelsi, već viđeno?

Prvo ovonedeljno polufinale Lige Šampione biće sveengleski susret u kome će se Liverpul i Čelsi naći oči u oči po treći put u ovoj fazi takmičenja u poslednje četiri godine. Da li će ‘plavci’ uspeti da se revanširaju za prethodna dva poraza? Deo odgovora na to pitanje možete da dobijete u direktnom prenosu na TV B92 u utorak od 20:40.

Miloš Todorović
Pošaljite komentar
  1. E ljudi moji, ne znate vi koja je to privilegija navijati svim srcem kao što mi poneki navijamo za Liverpul. Mnogi će reći i u pravu su, ali samo delimično: mi se ložimo i kidamo živce dok oni zarađuju pare kao profesionalci. Ali... nije li život modernog čoveka već osuđen na neku vrstu otuđenja i prevare, varaš svoja najdublja uverenja da bi zaradio kintu... pa nemoj očekivati da je onaj za koga navijaš go i bos.. Bitno je šta ti PROJEKTUJEŠ od vrednosti dok navijaš za neki tim: za mene je Liverpool ne neki megalopolis odvratni kakav je postao i Bgd već grad sa oko 600 hiljada stanovnika, pstojbina Beatlesa, sa kojima EVENTUALNO mogu da se upoređuju Stonesi i Elvis, lučki industrijski grad pun siromaštva i izneverenih nada običnih ljudi, osnovan negde u 12. veku ako se ne varam, uporište sindikata, Džejmi Rednap, Fauler i Stiv Mekmanaman su, ako se ne varam, nosili ispod dresa majice na kojima je bila ispisana podrša štrajku rudara protiv Tačerke, PRVI grad u Evropi koji je svojim gradskim zakonima ukinuo ropstvo (pa nisu Beatlesi slučajno stvoreni u ovom gradu), ukratko... nešto drugačije od svega viđenog i ispegalnog iz EU.
    Za finale u Moskvi: neka pobedi bolji, već sam rekao da je Man Utd zaslužio 3. titulu prvaka Evrope, ali treba i da je uzme. Izuzetno poštujem igračku snagu Chelsea, odlazak Murinja ih je rasteretio odijuma javnosti prema tom čoveku koji je MNOOOOGO hteo a zadržali su tim za respekt. dakle, neka pobedi bolji, neka se igra SJAJAN FUDBAL, nama je čast da smo igrali i u 1/2 finalu, nije to malo, svi hoće sve, a Liv. je u poslednje 4 godine bio prvak, finalista i polufinalista! malo li je. Pozdrav svim ljudima dobre volje. Ivanu Liverpoolu posebno.
    (Phil Neal, 8. maj 2008 13:16)

    # Link komentara

  2. lepo ste napisali.. balak kljucni covek!!! da je sudio svirao penal, kada je on igrao rukom, celzi bi bio dalekooooo od finala..
    (nikola, 25. april 2008 20:09)

    # Link komentara

  3. treci put i bog pomaze

    iz dvojke u dvojku

    era
    (era, 22. april 2008 18:03)

    # Link komentara