1. Nije stvar u broju slobodnih bacanja nego u razlici izmedju svojih i protivnickih slobodnih bacanja tu su ubedljivo prvi vec dve godine zaredom. Imaju skoro 6 slobodnih bacanja vise od protivnika to je oko 4 ekstra poena, u napadu im skoro sve sude, a u odbrani skoro nista.
    (vasilije, 11. mart 2024 21:17)

    # Link komentara

  2. Sl. bacanja? E sad vidi kako je Jokicu u odnosu na Embiida?
    (Xxxx, 11. mart 2024 14:29)

    # Link komentara

  3. "Lakersi imaju nenormalno veći broj bacanja u odnosu na drugoplasirane Nikse koji takodje imaju ogroman broj više od treceplasirane ekipe...a onda paradoks svih paradoksa, Lakersi nisu ni blizu top10 u napadu na koš prodorom pa se postavlja pitanje odakle tolika razlika u bacanjima za njih?
    (Betonka, 11. mart 2024 12:51)"

    O čemu ti pričaš? Lakersi su šesti u ligi po broju izvedenih slobodnih bacanja, prvi je Orlando. Ni ostalo što si napisao nije tačno. Ne volim favoriziranje igrača i smatram takođe da je Davis u toj grupi povlaštenih.
    Ali u 21. vijeku svima su nam dostupni podaci, pa mi nije jasno zašto pokušavaš prodati ovakvu priču, kad se lako provjeri i ispadneš u najmanju ruku smiješan.
    (WillyWonka, 11. mart 2024 13:46)

    # Link komentara

  4. @Betonka

    Nisam ulazio u brojke , ali da su Lakersi toliko povlašteni ne bi bili na 9-10 poziciji , već sam htio naglasiti da je Edwards obični kmečavac , a 13 bacanja nije uopće puno , posebno za igrača koji je uhvatio toliko ofenzivnih skokova , po Edwardsovoj priči mislio sam da je Davis bio bliže brojci od 30 .
    (Donny Brasco, 11. mart 2024 13:45)

    # Link komentara

  5. Donny Brasco, 11. mart 2024 11:28)

    Lakersi imaju nenormalno veći broj bacanja u odnosu na drugoplasirane Nikse koji takodje imaju ogroman broj više od treceplasirane ekipe...a onda paradoks svih paradoksa, Lakersi nisu ni blizu top10 u napadu na koš prodorom pa se postavlja pitanje odakle tolika razlika u bacanjima za njih?
    (Betonka, 11. mart 2024 12:51)

    # Link komentara

  6. Ne moze tako da se gleda. Dejvis vise napada iz izolacije i 1na1 od Gobera pa je i logicno da ima vise bacanja.
    (Roki, 11. mart 2024 12:43)

    # Link komentara

  7. Edwards je možda donekle u pravu , ali bez Goberta i Townsa oni nemaju način držati Jamesa i pogotovo Davisa a Minessota i inače nema puno bacanja , možda bi i imali više da njihov superstar koji je navodno bolji i od Dončića i od Shaija zna bolje napadati koš i ulaziti u sredinu obrane , kroz karijeru nema ni 5 pokušaja sa linije slobodnih bacanja što je za toliko dinamičnog beka puno premalo , svi igrači tog tipa koji imaju vodeću ulogu u ekipi imaju znatno više slobodnih , pogotovo ovi atletski nadmoćni igrači kao Edwards , njemu taj dio igre nedostaje i često kad uđe u sredinu ne zna kakav mu je plan , odnosno ako ga zatvore nema plan "b" , stoga i nema puno prekršaja na njemu , to se običnim gledanjem utakmice može primjetiti i unatoč tome što Edwards intenzivno radi na samopromidžbi vidi se da nije na razini onih najboljih igrača na svojoj poziciji , a da svako malo voli "plakati" u medijima, to voli , i u tome je bolji nego u iznuđivanju prekršaja . Bez dva udarna centra oni nemaju dovoljno da dobiju Lakerse , i to je jedina istina , uz to što je Davis ipak igračina a ne neki prosječni centar, kao i da se Edwards malo umislio bez pokrića i bez ijedne All Nba selekcije . Od njega se očekivalo da će bez problema trpati 30+ svaku večer kao Shai i Dončić , ali ima previše oscilacija za takvo nešto .
    (Donny Brasco, 11. mart 2024 11:28)

    # Link komentara

  8. Iako se generalno slažem sa Edvardsom, ne mogu da ne primetim da je Dejvis imao 25 skokova, 7 ukradenih lopti i 3 bloka! Ja bih rekao da su Dejvisovih 13 slobodnih bacanja bila najmanji problem sinoć...
    (čini mi se rođače da je standard pokvario ljude, 11. mart 2024 11:11)

    # Link komentara

  9. Ко што рече Орвел,
    "све животиње су једнаке, али су неке мало једнакије од осталих"
    (Txe Prez, 11. mart 2024 11:01)

    # Link komentara