1. Cim ima preko 10ak poena Atlanta gubi.

    On je nabijac statistike, sto govori i podatak da kada prebaci 12-13 poena Atlanta mora da izgubi jer mu je procenat suta uzasan i da bi postigao taj broj poena on mora bar 30 puta da sutne.

    Grobari bi pre hejtovanja i pokusaja iznosenja izmisljenih argumenata mogli da nauce da se kaze Atlanta, a ne Atalanta :)
    (nista o nicemu, 11. mart 2024 08:53)

    # Link komentara

  2. Daće Bog da trejduju Bogdana. U ovakvoj silovateljskoj i sebičnoj ekipi samo pati. Vidi se sve po njegovom izrazu lica nikako da se nasmeje. Ne uživa u igri jer saigrači toliko izbegavaju da mu dodaju loptu da to nije nirmalno.
    (Vlada Slon, 11. mart 2024 08:24)

    # Link komentara

  3. Klasika, Bogdanović ubada kada je nebitno. A kada je veoma važno trema ga ubija, kao u finalu SP protiv Nemačke.
    (Bole bgd, 11. mart 2024 08:18)

    # Link komentara

  4. Bogija mi je bilo žao gledati sinoć, kakve on saigrače ima to je tuga. Marej je toliko silovao, solirao, gubio lopte da se pitam šta ovi u Atlanti vide u njemu da ima toliku slobodu, Bogdan je doktor košarke za njega. Bogdan bi procvetao u nekom timu koji ima dobar protok lopte, sve što je sinoć ubacio ubacio je na svoj kvalitet, niko mu loptu ne dodaje.
    (Jovica, 11. mart 2024 07:34)

    # Link komentara

  5. Bogi odlican, ali stvarno nije imao sa kim da igra veceras! DJ Marej ih je unistio veceras i samo je na kraju igrao za svoju statistiku, tako da su potpuno nevazni njegovi poeni na silu. Hanter nista nije mogao da ubode, Bej isto, ostali su amateri. Kapela je jedino nesto igrao... Večeras Bogi nije imao podrsku
    (Under KV, 11. mart 2024 01:34)

    # Link komentara