1. Velika je razlika kada neko na utakmici sutira 13/24 znaci promasi 11 puta . Uz to sutira za 3 poena 4/13. I ima na kraju 39 poena. Nocas Doncic.
    I kada Jokic sutira 12/14, promasi samo 2 puta na celoj utakmici i uopste nije sutirao za 3 poena. Na kraju utakmice ima 26 poena?? Ali svi pogledaju statistiku i vide broj poena i to im je najvaznije? E sada, da je Jokic sutirao jos 10 puta vise na ovoj utakmici, koliko i Doncic, da li bi postigao 13 poena i imao 39 kao Doncic? To je svima jasno..
    (123, 10. mart 2024 11:15)

    # Link komentara

  2. Bravo
    (Milos, 10. mart 2024 09:55)

    # Link komentara

  3. dele drugo mesto.
    (wlado, 10. mart 2024 06:54)

    KAT povredio meniskus, pa mislim da će Minesota početi da posrće. OKC ne staje, ali mislim da ne mogu čitavu sezonu da igraju ovako. Denver je odradio svoj loš period, da zadrže zdravlje i mogu da završe prvi. U egalu su sa Minesotom, OKC beži jednu pobedu... Bitan im je domaći teren u PO, pogotovo što u potencijalnom finalu (pod uslovom da Boston opet ne ispadne), Boston će imati prednost domaćeg terena...
    (StevieG, 10. mart 2024 09:49)

    # Link komentara

  4. U prvom poluvremenu, naročito u drugoj četvrtini, Denver je bio mašina koja jede malu decu. Svi su izvodili jokićevske poteze, a on je skupio 16,5,5 krađu i dve blokade za +24 dok je bio u igri. Bilo je ukupno 34 razlike (78-44). A onda su krenuli da se zevzeče, izvode besne gliste, potcenjuju protivnika, ne trude se u odbrani, i čas posla prednost se istopila, palo je na 14. Jokić se naročito isticao u toj neozbiljnosti, moram i to reći, pokušavajući da izvuče što više asistencija, čak i u situacijama kad je on lično bio u najboljoj mogućoj poziciji da šutira (a sve mu je ulazilo kad je šutirao). Jednom je bio sam na metar od koša, pa dodao iza leđa KCP-u koji se jedva snašao da uhvati loptu, otišao u ćošak, okrenuo se i ubacio trojku - ta se asistencija ubrojala. Više puta je bio sam samcat na dva metra, i umesto da šutira gledao kome da doda, pa kad se na kraju našao neko donekle slobodan, dodavao, bez konačnog rezultata. Početkom poslednje četvrtine su Marij i rezerve uspostavili red, i razlika je ponovo krenula da raste. Zašto je Jokić ipak ušao na pet minuta do kraja, niko ne zna, pa ni on. A onda je, bez dodatnog statističkog učinka opet izašao dva minuta kasnije. Valjda je to bilo osiguranje da se nešto ne dogodi s rezultatom. Sve u svemu, nakon žestoke utakmice sa Seltiksima, i maksimalnog truda u prvom poluvremenu, Nagetsi na čelu s našim asom iskoristili su priliku da odrade lakši zabavni trening ne strahujući da rezultat može doći u pitanje. Može im se.
    (Moljac, 10. mart 2024 08:55)

    # Link komentara

  5. Visok procenat šuta. Bravo Nikola.
    (Vlada Slon, 10. mart 2024 08:37)

    # Link komentara

  6. dele drugo mesto.
    (wlado, 10. mart 2024 06:54)

    # Link komentara

  7. Lagana pobeda. Juta nije mogla da parira Denveru, pogotovo igrackim kadrom. Steta za taj pad u 3/4 pa su starteri morali da igraju vise minuta nego sto je to bilo potrebno ali je to bila dobra odluka Melouna da ipak ne udje nervoza u tim i utakmica ode u neizvesniju zavrsnicu. U ovoj utakmici svi su bili dobri, istakao bih Kristijana Brauna koji je podsetio na sebe iz prosle sezone. Nikola kad nema ko da ga cuva, obisno visok % iz igre, veceras 89% i to bez forsiranja. Laganiji trening. Dobro im je legao ovakav protivnik posle Bostona.
    (Skid, 10. mart 2024 06:37)

    # Link komentara