1. Njima je glavni igrac Edvards tako da nije sve gotovo ali nema nista od prstena. Sad je pitanje da li ce Naz Rid biti starter ili ce kao do sada uaziti sa klupe. Ako bude starter onda prva petorka moze biti cak i bolje nego do sada ali je klupa osudjena na debeli minus.

    Kao i uvek, pola ekipa ce biti osudjeno na ispadanje zbog povreda a u igri ce ostati najzdraviji i najkompletniji. Sto je najinteresantnije, KAT-a su odmarali koliko su mogli ali ne vredi, on jednostavno nije pravljen za 90 utakmica godisnje.

    Minesota je kompletnu ekipu sastavila da bi tukli Denver (sa cak tri centra; na njih ide cak 90 miliona dolara), ali ne vredi. Druga ekipa koja se spremala za Denver su Sansi, tako da cemo videti da li ce se njima to isplatiti. Prosecni i jeftini centar Nurkic je dobar matchap za Jokica ali je pitanje koliko on moze da izdrzi i da li ce se uopste sastati sa Denverom.

    Recept za Denver je bio onaj iz vremena babla kada su Lejkersi imali izuzetno dobar defanzivni tim sa AD-m, Deni Grinom, KCP-om i Karuzom + Hauard i McGee. Onda su tu bili i Kuzma, Rondo, Taker. Cak 10 igraca u rotaciji.
    (bskfan, 7. mart 2024 21:34)

    # Link komentara

  2. Šteta
    (John Wick, 7. mart 2024 19:37)

    # Link komentara

  3. Neko ce imati lagano zagrevanje u prvoj rundi...
    (Nba true fan, 7. mart 2024 19:22)

    # Link komentara

  4. Ići će.
    (FK Robaje, 7. mart 2024 19:20)

    # Link komentara