1. Ima još da se igra, trenutni učinak im je približan prošlogodišnjem (mislim da je pre ove utakmice skor bio identičan), biće sve u redu.
    (Sale, 6. mart 2024 19:15)

    # Link komentara

  2. Marej je odigrao lose poslednji napad. Imali su ceo napad, Marej tapkao loptu loptu do 5 sekundi pre kraja a onda se okliznuo i propala akcija. Za cetiri sekunde moze da se da kos ali je to po pravilu veoma tezak kos.

    Utakmica je izgubljena mnogo ranije, tj. kad su dozvolili da Alen trojke sutira 8/8. Posle su se vratili ali nije to to. Poslednja cetvrtina losa i za jedne i za druge, previse ispucavanja, bez jasne ideje. Los game plan, da li namerno zarad skrivanja karata ili ne to cemo videti ako se sastanu u plejofu. Cim Jokic kree da sutira trojke to znaci da se ne igra na pravi nacin. Na isti nacin su igrali i na prvoj utakmici protiv Sansa.

    Sve u svemu, sve plejof ekipe na zapadu su nezgodne ekipe u svako od svakoga moze da ispadne. Odlucice zdravlje igraca i eventualno prednost domaceg terena. Isao bih ja na prvo mesto bez ikakvih kalkulacija pa makar u prvom kolu bili i GSW.
    (bskfan, 6. mart 2024 17:17)

    # Link komentara

  3. Gordon nije trebalo da dira loptu, mozda i ne bi usla ali bi dirala ponovo obruc, a kako bi se odbila od njega zavisilo bi da li bi bio kos ili ne.
    (arch, 06. mart 2024 14:52)


    Odbila bi se od obruča ka spolja. Vidi se da je već prešla svojim centrom sa spoljne strane obruča, tako da sigurno nije mogla da se odbije nazad.
    Video je to Gordon i zato je dirao.
    (lupa, 6. mart 2024 17:04)

    # Link komentara

  4. Помислио би неко да је зицер промашио, а не овакав шут. Плус, лопта би 2 пута ударила у обруч и за мало се одбила ван. Шансу да се због ротације одбије тако да уђе упропастио је Гордон, мада физика каже да је веома мала вероватноћа да би се то десило.
    (my way, 6. mart 2024 15:54)

    # Link komentara

  5. Po meni neosnovan broj utakmica u jednoj sezoni se igra u NBA. Posto ima 30 timova, svaki tim odigra 29 utakmica kod kuce i 29 na strani, to je 58 utakmica u regularnom delu i to bi po meni bilo dobro jer bi se vise borili, ovako 82 utakmice, bar tih 24 se odigra jer se mora, Embid cak i pauzira zbog lazne povrede.
    (Svrakeljica, 6. mart 2024 15:46)

    # Link komentara

  6. Tako će i za nas na OI. Bolje da ne dolazi.
    (Aca, 6. mart 2024 15:16)

    # Link komentara

  7. Gordon nije trebalo da dira loptu, mozda i ne bi usla ali bi dirala ponovo obruc, a kako bi se odbila od njega zavisilo bi da li bi bio kos ili ne.
    (arch, 6. mart 2024 14:52)

    # Link komentara

  8. a za kraj ga cuva covek laksi od njega za jedno 20 kila, i manji od njega za dve glave. i on covek promasi.
    (dekica, 6. mart 2024 14:47)

    # Link komentara

  9. Jokić igra ove godine kao da je 4. ili 5. najbolji igrač lige a ne kao da je najbolji , vjerujem da je objektivno najbolji ali ove godine regularni dio ne igra tako , sigurno je i iskustvo titule prvaka utjecalo na to da mu regularni dio nije toliko bitan , u play offu se sve rješava i on će tu biti još bolji , jer ova sezona nije standard koji je imao kada je bio MVP , i ne slažem se sa procjenom mnogih ovde da je i ta razina dovoljna za novi MVP jer je to nepravedno prema igračima kao Shai A. koji čitavu sezonu igra bez ikakvih oscilacija , a šut za pobjedu nekad uđe , nekad ne uđe , nije ni Jokić robot koliko god dobar bio da ih svaki put može pogađati .
    (dino, 6. mart 2024 14:43)

    # Link komentara

  10. Covek kad igra lose, tu nema kraja, greska za greskom, niko toliko ne vezuje greski kao ona..ima neki psihicki problem sigurno
    (letece visocanstvo, 6. mart 2024 14:41)

    # Link komentara

  11. po naslovi bi rekao da sutirao sam neometan iz reketa
    (Jagodić.kistanje, 6. mart 2024 14:27)

    # Link komentara