1. Ma jašta...a KD 14/34 je super.
    Pa "benčovali" bi ga u beton ligi
    🤣🤣🤣
    (Nba true fan, 6. mart 2024 21:11)

    # Link komentara

  2. Za mene je ova pobjeda Sunsa iznenađenje, izgubili su dvije za redom, nisam očekivao da mogu protiv šampiona u gostima dobiti. Ali zbog toga je sport tako zanimljiv, nikad nije 100 %.
    Drago mi je zbig Sunsa i Nurkića, a opet, žao mi je zbog Denvera i Jokića, trebali su zasjesti na prvo mjesto Zapada.
    U svakom slučaju, biće zaniljiv play off.
    (WillyWonka, 6. mart 2024 12:52)

    # Link komentara

  3. "Jokićev dabl-dabl protiv nemoćnog Nurkića – ali Finiks slavio posle produžetka"
    Kakav naslov za razmišljanje, za one koji nisu gledali meč.
    Glavni utisci, već od samog početka meča sudije koje su uništavale Denver već od prvog napada pa skoro sve do pred kraj meča, i Grejson Alen sa svojih 8/8 za tri. Jokićeva verovatno i najslabija partija protiv jedne od ozbiljnih ekipa ove sezone. Nije bio agresivan i preuzimao situaciju u svoje ruke kada je to trebalo, uz previše izgubljenih lopti. Marej loš takođe, i njegova soliranja i zaletanja u gužvu pod košem u 4/4 su glavni razlog zašto ih nisu dobili, kada su ih već stigli i prestigli tada. Klupa je bila možda i jedini pozitivan utisak kod Denvera.
    Nurkić daleko od nemoćnog, ali napravio je jedno bar 10 faulova umesto samo 6 koje su mu dosudili. Imao je suđenje kao Grin iz GSW u danima najveće slobode, ali je ipak izašao rano, mada ih to ništa nije koštalo pošto je Jubanks bio odličan.
    Sansi su opet pokazali zašto su najslabija ekipa u 4/4, i neverovatno je kako su samo stali, ali sa druge strane nije bilo nikoga da to iskoristi.
    Uskoro će biti revanš na istom mestu, i biće veoma zanimljivo pošto će tu verovatno biti i Buker.
    (samo primećujem, 6. mart 2024 10:36)

    # Link komentara

  4. Ne mozes da se bavis sa sportom i da ne vodis racuna o kilazi. Malo bolja odbrana na Jokicu i vec problemi. Pitam se na Olimpijadi kada bude zesca odbrana sta ce da radi, da li ce dobijati tehnicke kao onomad.
    (dekica, 6. mart 2024 10:03)

    # Link komentara

  5. Ya razliku od Bostona koji su prosuli 22 poena(9min do kraja utakmice) prednosti i izgubili, Denver je i pored ocajne igre stigao minus od 20 poena i odveo mec u produzetak.Tu se vidi sampionski mentalitet Denvera, koji trenutno najbolji tim NBA Boston ocigledno nema.
    (Joe, 6. mart 2024 09:52)

    # Link komentara

  6. Utakmica sasvim dobra sa dosta oscilacija sa obe strane. Utisak, Finiks bio dominantniji od 2 cetvrtine, Denver na kvalitet stigao. Cim stegnu odbranu utakmica klizi ka njima. Mogli su jos sredinom 4/4 da prelome utakmicu dok se Nurkic hladio sa 5 licnih no konstantna srljanja i ispucavanja u 10oj sekundi napada ih je kostalo . Na kraju ih sustiglo konstantno vijanje rezultata i u produzetku je nervoza odradila svoje. Durent u zadnjih 5 minuta 4/4 uzasan, nista nije pogodio skoro kao tokom cele karijere, a na kraju ipak sve pogodio sto je trebalo sto me je iznenadilo. Alen u prvom poluvremenu fantastican, u drugom neprimetan. Zapravo imam osecaj kao da je Denver sam sebe pobedio.
    Raduje igra poslednjih 5 utakmcica MPJa, digao je formu. I dalje zabrinjava Kristijan Braun, Dzekson, Votsonu jos uvek fali napad mada je on jos i OK generalno. Strouter, Nadji, Piket, Gilespi ne vidim sta Meloun radi sa njima. Niti im daje adekvatne minute a i igraju sporadicno na prestupnim utakmicama. Denver i dalje ima itekako sansu za titulu, problem je sto nemaju odgovor ako neko iz prve petorke zakaze. Daleko su bitniji bili Brus Braun, Grin, pa i Is Smit nego ovi nabrojani.
    (Skid, 6. mart 2024 09:30)

    # Link komentara

  7. Jokic postaje slabost Denvera. Lose kondicione pripreme nakon protracenog ljeta dovele su do toga da su sada sve njegove poznate slabosti dosle do izrazaja. Inferioran u obrani, spor i bezidejan u napadu, a preterana dodavanja su procitana. Otuda veliki broj izgubljenih lopti.
    Boji se duela sa pravim centrima i sve vise promasuje zicere.
    Naravno, ovo sve u usporedbi sa najboljim igracima i sa lanjskim Jokicem, kada je dosegao neslucene visine i gotovo sam osvojio titulu.
    Nazalost, u Denveru redovno netko zakaze, pa vise nisu favoriti.
    Ima desetak timova slicne kvalitete i tri - cetiri bolja tima.
    Trener i uprava takodjer neefikasni. Propustili su priliku da se rjese neperspektivnih igraca s klupe i nadju bar jednog kvalitetnog veterana.
    (zelboy, 6. mart 2024 08:06)

    Dijagnoza druze, ozbiljna.
    Kad vidim kakvih ima kod vas, onda mi ovi nasi izgledaju smesno.
    (Boki, 6. mart 2024 09:27)

    # Link komentara

  8. Očajna utakmica za gledanje, sa puno ispucavanja. Cini se da se Jokiću nikako nije igralo, bežao je od toga da on završava, čak i kad je Nurkić izašao zbog šest ličnih. Denver haotičan u napadu - ili nešto debelo ne valja u njihovoj igri, ili su potcenili Finiks bez Bukera, ili se odmaraju za Boston. Nešto jeste sigurno?.
    (Pera, 6. mart 2024 09:01)

    # Link komentara

  9. Videcemo ih za dva dana protiv Bostona, u ovu su usli sa nedovoljno zara. Grayson Allen (trenutno najbolji trojkas u NBA) pogadja prvih cak 8 trojki, od toga prve cetiri sa istepozicije, svaki put sirom otvoren!
    Jokic izbegava duele sa Nurkicem, promasuje suteve, gubi lopte - losa dodavanja ili mu ukradu dok ulazi pod kos. Ipak, uspeva da dovede Jusufa do 5 licnih, ali i njegova zamena Drew Eubanks igra odlicno. Ocekivalo se da ce sad Nikola protiv mnogo lakseg cuvara stizati lako do samog kosa, ali nista od toga.
    Denver igra ocajno i od neresenog stize do -22, deluje izgubljeno na celu sa Jokicem, ali, ipak uspevaju da stignu i cak povedu ali onda Durant ubode trojku (do tada promasio svih pet) a Nikola promasi sut za pobedu.
    Rekao bih zasluzeno, bio bi junak posle lose utakmice, odigrane bez inspiracije. U ot Durant nstavlja da pogadje, a Jokci da gresi i to je to. Izostala je i cuvena Marej - Jokic igra.
    Utakmica za zaborav, idemo dalje, kao sto rekoh za dva dana Boston, tu ce nadam se oba tima biti motivisana.
    (Pera, 6. mart 2024 08:54)

    # Link komentara

  10. Ne znam zašto Jokic nijednom nije isao na kos,pivotirao,nista,cak i kad je Nurkic izašao...nesto nije bilo u redu,mozda je tražio slobodan dan a ovaj mu nije dao,tako je delovao,kao da mu se ne igra a kad ne igra on 😬
    (Taj, 6. mart 2024 08:39)

    # Link komentara

  11. Veoma je mala nit kod nas od heroja do gubitnika.Da je usao Jokicev sut za pobedu svi bi ga slavili.Ovako ispada kao slabost Denvera.Smesno sta sve mozemo procitati.Jokic je nas najbolji kosarkas i ocekujem sa njim medalju na OI.
    (Zexx, 6. mart 2024 08:30)

    # Link komentara

  12. Kevin ubacuje a Nikolu strah da ne pokvari los procenat suta pa gleda kome ce asistirati. Kevin blistao ko nekad a nas Nidzo los ko nikad.
    Onih 35 poena KD u odnosu na 25 NJ je resilo pobednika. Vi ga hvalite
    ja ne mogu, ne da mi Kevin.
    (desava se, 6. mart 2024 08:26)

    # Link komentara

  13. Dobrodosle komsinice!!!
    Vidi kako su se pomamile, mada dobro retko kad i imaju priliku da pisu ovako sto je samo dokaz koliko nam je Nidza dobar.
    Ako, uzivajte.
    (Losmi, 6. mart 2024 08:24)

    # Link komentara

  14. ovo je bila jedna od utakmica koja pokazuje da statistika ustvari ne pokazuje sve , ako je dobro ne izanaliziras .
    kad bacis pogled prci utusak Jokic 25 poena 16 skokova 5 asistrencija , Jamal 28 7 9 ...a nakon svega su njih dvojica ti koji su iygubli utakmicu .
    opet bacis pogled na statistiku pa vidis da su njih dvojcia sutirali ispof 50% (to se Nikoli retko desava) , Nikola je izgubio cak 7 lopti , koliko ih je izgubio Jamal ne znam tacno , ali sigurno nije mala cifra . Finiks preko 10 ofanzinih skokova ...a Jokic na kraju imao 16 skokova ? to vam je statistika . elem , Finiks im se nudio celu poslednju cetvrtinu , bili su kriminalni ...ali Denver je isto tako bko los , pa su ih stigli i prestigli tek predkraj . i onda Durant , koji nije mogao pogotidi nista ubaci trojku sa 8 metara i izjednaci ...a Jomkic promasi sut za pobedu . produztci su bili katastrofa sto se tice Denvera ...Godrdon je pokazao da on ipak nije tako dobar odbrambeni igrac kako se prica .
    na kraju , da li to Jokic ima problem sa Nurkicem ? 4 od 11 za dva poena ? 2 poena sa penala u 4 cetvrtini i produzetcima ...sve dok nije pogodio nebitnu trojku na -10 minut pre kraja ? bice interesantno ako se sudare sa Finiksom u playyofu , plus Buker koji nije igrao veceras ...bice veselo , sigurno .
    (steva, 6. mart 2024 08:11)

    # Link komentara

  15. okić je za 44 minuta na parketu postigao 25 poena uz 16 skokova i pet asistencija, ali i sedam izgubljenih lopti.
    Nikola je imao 8/18 iz igre, 4/7 za tri poena i 5/7 sa linije slobodnih bacanja.

    Mogli ste napisati i čak 7 izgubljenih lopti.
    (davor_vs, 6. mart 2024 08:10)

    # Link komentara

  16. Gledao utakmicu. Toliko srljanja i nerezonskih poteza, izgledalo mi je kao da gledam neku amatersku košarku. Sramota za šampiona NBA lige...
    (iskreno, 6. mart 2024 08:09)

    # Link komentara

  17. Jokic kad prebaci 25 poena ovdje ljudi orgazam i mozdani dozivljavaju.Doncic i Embid to urade za poluvrijeme..Da mu nije Mareja ne bi mogao proci prvu rundu.
    (Mr_Melbourne, 6. mart 2024 08:07)

    # Link komentara

  18. Jokic postaje slabost Denvera. Lose kondicione pripreme nakon protracenog ljeta dovele su do toga da su sada sve njegove poznate slabosti dosle do izrazaja. Inferioran u obrani, spor i bezidejan u napadu, a preterana dodavanja su procitana. Otuda veliki broj izgubljenih lopti.
    Boji se duela sa pravim centrima i sve vise promasuje zicere.
    Naravno, ovo sve u usporedbi sa najboljim igracima i sa lanjskim Jokicem, kada je dosegao neslucene visine i gotovo sam osvojio titulu.
    Nazalost, u Denveru redovno netko zakaze, pa vise nisu favoriti.
    Ima desetak timova slicne kvalitete i tri - cetiri bolja tima.
    Trener i uprava takodjer neefikasni. Propustili su priliku da se rjese neperspektivnih igraca s klupe i nadju bar jednog kvalitetnog veterana.
    (zelboy, 6. mart 2024 08:06)

    # Link komentara

  19. 7 prodatih lopti i jos nije pogodio za pobedu

    losa utakmica
    (facts, 6. mart 2024 08:06)

    # Link komentara

  20. Ima i on prava na utakmicu sa vise gresaka. Jeste da nije bas najbolji momenat radi borbe za sto bolju poziciju na zapadu, ali sta da se radi. Previse izgubljenih lopti, kad njemu ne ide onda su i ostali pogubljeni. Izvukao je Nurkica vani 5 min prije kraja, nije igrao Buker, i imao je sut za pobjedu, nimalo pretezak za njega, ali eto ovaj put nije usla. Idemo dalje, bitno je da se ne premore, jos imaju sansu za prvo mjesto zapada.
    (Sarkastije, 6. mart 2024 08:04)

    # Link komentara

  21. U NBA se ne pobjedjuje uvijek ali je simptomaticno da Denver gubi utakmice koje su izuzetno vazne.
    (Zoran, 6. mart 2024 08:03)

    # Link komentara

  22. Ono kad ima ovakve brojke, a mislimo da je podbacio.
    (Bocko, 6. mart 2024 08:00)

    # Link komentara

  23. Zato je i doveden Nurkić, jedan od retkih koji fizički mogu da pariraju Nikoli.
    (filozof, 6. mart 2024 07:57)

    # Link komentara

  24. Slične brojke sa tim što je Feniks imao 8 slobodnih bacanja više.
    Jokić promašio šut za pobedu.Ponovo mnogo izgubljenih lopti(uglavnom tada gube)
    Jedna od retkih utakmica koju su izgubili a da je svako iz vodeće trojke ubacio preko 20 poena.Sve u svemu-bolan poraz.
    (Realno, 6. mart 2024 07:54)

    # Link komentara

  25. I to bez Bukera. Nadam se Denveru u prvom kolu plejofa. Imamo tri superstara a Nurkic duplo bolji od Ajtona. Gordon i Alen najbolji suteri a O'Nil je ono sto nam je trebalo. Idemo po titulu! Plase me 3,4 tima Denver nije medju njima.
    (Booker, 6. mart 2024 07:52)

    # Link komentara

  26. Murray je igrao dosta dobro , ostali baš i ne , Jokić sinoć 8/18 šut , što je za njega slabo , za 44 minute , 5 asista što je za njega ispodprosječno, 7 izgubljenih lopti što je previše , -13 također ne izgleda dobro i na kraju promašen šut za pobjedu , utakmica za zaborav , još Sunsima čak nije igrao Booker koji ubacuje 25-30 koševa
    (đuro, 6. mart 2024 07:50)

    # Link komentara