1. Sasa

    Svi nabrojani su veći košarkaši od Jokića.
    (acdc, 1. mart 2024 11:19)

    # Link komentara

  2. O kojoj god da je eri rec, jedna stvar se nije promenila. Da bi bio najbolji, moras da budes bolji od svih drugih. Jokic trenira da igra kosarku danas, kao sto je Vilt ili bilo ko drugi trenirao da bi bio najbolji u svojoj eri. Svaka dalja rasprava je besmislena.
    (Phoenix, 29. februar 2024 17:53)

    # Link komentara

  3. Vise puta sam kopirao i jos koji put poslao repliku zbog navike da nista ne objavljuju,zato ima ovoliko mojih replika,nekome je ocito danas rodjendan u redakciji pa je raspolozen. @Sasa Evo ti si primer onogo o cemu sam pisao,nipodastavas u svom komentaru Nba karijere bivsih igraca i pricas da mogu samo da sanjaju Jokicev uspeh ne obaziruci se na totalno drugaciji odnos prema Evropskim igracima. On u njihovom vremenu bi mogao da sanja uspeh Bogdana Bogdanovica verovatno,ne zbog konkurencije vec zato sto bi imao totalno drugaciju pruzenu priliku i ulogu. Nije Jokic promenio kosarku vec Golden Stejt Wariorsi i zbog njihovog uticaja mnogi igraci sada imaju priliku da ostvaruju velike cifre jer svi igraju u tranziciji i run and gun.
    (vc, 28. februar 2024 19:58)

    Danilovicu ti li si?
    (Neko iz mase, 29. februar 2024 10:46)

    # Link komentara

  4. Obrad Ma nemoj mi reci,da to mozda ne pise "Baron" pojmasu?? Ja sam pricao o drugim stvarima,prvo nikada nisam rekao da Jokic "ne bi mogao" da igra u drugim erama,ali da nikada ne bi bio isti igrac kao sto je sada niti bi dobio jednaku sansu i ulogu u timovima kao Evropski igrac ranije,jer ovde vole da nazivaju pogrdnim imenima ostale Evropske igrace koji su igrali ranije a koji nisu mogli da sanjaju o pogodnostima koje ce dobiti buduci igraci. Takodje nacin igre sadasnjem ne bi bio moguc jer igra nije bila gde trojkasi siren teren. I ne mora da se ide dalje u proslost,da zamenis mesta Jokicu i Marc Gasolu iz Memfisa...Gasol bi sada imao daleko bolju statistiku nego tada a Jokic losiju zbog drugacijeg sastavljanja timova i koncepcije kosarke. Zeck Rendolph koji je post up igrac i koji bi i sam uzimao dosta skokova,Toni Allen koji je defanzivac i los suter,Majk Konli koji igra i sada i kod koga bi lopta bila mnogo vise u tom vremenu. Dakle ja se javljam povrsnim pratiocima Nba koji gledaju samo brojeve i misle da bi sve uvek bilo isto ili cak bolje.
    (vc, 28. februar 2024 16:20)
    sta bi bilo kad bi bilo je glupo pricati (i tvoje i njihovo) .Ako gledamo ,,skills" Jokic je uz Hakeema najbolji ,e sad kakve bi bile brojke ko ce ga znati
    (Milan Zvezda, 29. februar 2024 08:44)

    # Link komentara

  5. All star je glupo i nebitno takmicenje na kojem je igrao i Andre Dramond a Marej je oba playoffa 20te i 23ce igrao kao superstar tako da dva puta nije slucajnost a vidim da sada laik poput tebe osporava neke profesionalce iz Nba kao sto je Marej i one koji su mu dali milione i cak ga nisu trejdovali nakon teske povrede jer eto on je tek neki nebitan igrac!
    (vc, 28. februar 2024 23:54)

    # Link komentara

  6. A što se tiče Mareja, jedan mu udelio kosku i to je bilo jedino podsećanje na njega u celoj mu karijeri. Ni za all star ga se nisu setili da postoji. Nego ste vi antijokićevci i jokićevci zapenili za p/o Mareja kao da je Džordan lično i svake sezone očekujete da izgazi sve u p/o, što je naravno nerealno za igrača kakav je Marej.
    (Obrad, 28. februar 2024 23:29)

    # Link komentara

  7. Jos jedan retko glup komentar jer Wilt bi i dalje bio visok 216cm i bio jos spremniji nego ranije jer bi naravno imao najbolje uslove moguce u danasnjici. Jokic svakako ne bi igrao u Nba u Wiltovo vreme kao niti bilo koji drugi Evropljanin.
    (vc, 28. februar 2024 23:20)

    # Link komentara

  8. vince Legend carter
    Tom logikom Vilt ne bi ni bio u NBA jer bi verovatno u danasnje vreme bio mumble reper visok 180cm i razvodio se od Kardasijanke. Onog momenta kada poredis bilo sta sto nije cist igracki kvalitet svaka prica propada u vodu. To je kao da kazes da Stef Kari nije ni top50 sutera tj trojkasa svih vremena jer bi se neko ko je igrao 50ih danas drugacije razvijao i sutirao bi preko 50% za 3 poena.
    (Kozuki Oden, 28. februar 2024 22:52)

    # Link komentara

  9. Jokic bi u svakoj eri bio dominantan osim sto negde ne bi ni igrao al to vama ne moze da se objasni. Vi samo prebacujete ovom sad Jokica sistemom teleportacije u vreme Wilta Cemberlena sa sve Iphone iz 2024,300 miliona dolara u kesu itd. A u realnosti,Jokic bi odrastao 40tih da bi igrao 60tih..e to je totalnooo druga stvar.
    (vc, 28. februar 2024 22:38)

    # Link komentara

  10. Vince, a što bih ja osporavao mišljenja profija za Embida. Tempirao je formu pred finiš reguralnog dela, budžio statistiku, igrao maksimalno vreme, kukumakao ne bi li iskamčio od koga to MVP priznanje. Neke je uverio, neke nije, neki su se pokajali što su glasali za njega posle performansa u p/o. Embidu je stalo do toga, Jokari nije, tako da je to na kraju i otišlo u prave ruke. Jedno je sigurno, a to je da će i Embid i Jokić ući u NBA legende kao Vilt i Karim novog doba.
    (Obrad, 28. februar 2024 22:26)

    # Link komentara

  11. Citam ove vase nebuloze i ne verujem. Sve strucnjak do strucnjaka.. veliki poznavaoci kosarke i treneri. Svako ko kaze da Jokic nije najbolji ocigledno ga mrzi ili se ne razume u kosarku i tacno je to da bi u svakoj eri bio dominantan,bar to moze da skapira svako ko se iole razume u kosarku i ko je prati. A vi sto kenjate o reprezentaciji, pff , pa sta ako nije igrao ? Jel mora? Jel nije srbin ako ne igra ? Haha.. majko mila. Znaci da ste svi vi siptari jer ne igrate za rep? A? A toliko se razumete i toliki ste strucnjaci.A da , vi niste prof., sportisti itd...steta.. ovde kidate statistiku.
    (Marko Karas, 28. februar 2024 21:54)

    # Link komentara

  12. Evo jedne izjave jedne od najveci zvezdi danas Anthony Edwardsa na pitanje koji je igrac u ligi "the truth" rekao je Jamal Murray sto je uvideo kada su igrali u prvom kolu. Pa posto ti stalno nazivas Mareja prevarom kako ces sada da protivrecis profesionalnom Nba igracu?
    (vc, 28. februar 2024 21:47)

    # Link komentara

  13. Marbery na svom instagram profilu uvazava misljenje osoba koji se ne slazu sa njim i odgovara na replike. A ti uzmi pa se slozi sa svima koji su rekli da je Embid mvp onda jer su profi kosarkasi!!
    (vc, 28. februar 2024 21:24)

    # Link komentara

  14. Extra Vince, sad ti te stvari objasni Marberiju na podcastu. Sigurno će košarkaš sa hiljadama i hiljadama pro utakmica iza sebe uvažiti mišljenje experta poput tebe..
    (Obrad, 28. februar 2024 20:04)

    # Link komentara

  15. Vise puta sam kopirao i jos koji put poslao repliku zbog navike da nista ne objavljuju,zato ima ovoliko mojih replika,nekome je ocito danas rodjendan u redakciji pa je raspolozen. @Sasa Evo ti si primer onogo o cemu sam pisao,nipodastavas u svom komentaru Nba karijere bivsih igraca i pricas da mogu samo da sanjaju Jokicev uspeh ne obaziruci se na totalno drugaciji odnos prema Evropskim igracima. On u njihovom vremenu bi mogao da sanja uspeh Bogdana Bogdanovica verovatno,ne zbog konkurencije vec zato sto bi imao totalno drugaciju pruzenu priliku i ulogu. Nije Jokic promenio kosarku vec Golden Stejt Wariorsi i zbog njihovog uticaja mnogi igraci sada imaju priliku da ostvaruju velike cifre jer svi igraju u tranziciji i run and gun.
    (vc, 28. februar 2024 19:58)

    # Link komentara

  16. Mora to bolje. Statistiku o asistencijama da digne na 10, skokovi su u redu a poene na 30 po utakmici. Da i na kraju sezone bude tripl-dabl, 30+ poena i po 10+ skokova i asistencija. I naravno ono glavno, da se ne glupira nego da dodje i igra za Srbiju. Ako želi da bude u ravni sa Kićom, Prajom, Divcem, Mokom, Saletom, predsednikom saveza Danilovićem i ostalim velikanima jugoslovenske i srpske košarke.
    (fenomen, 28. februar 2024 16:56)

    Ovo što je Jokić napravio u NBA, ti koje si nabrojao mogu samo da sanjaju, i to svi zajedno, neki od tih su i bili u NBA ni blizu nisu imali karijere kao Jokić, što se tiče reprezentacije svaka im čast, ali i Jokić ima srebro sa reprezentaciju, a što se tiče ostalog nije on kriv što je za trenera i predaednika saveza imao iskomplekisrama dva čoveka, koji nisu mogli da podnesu šta Jokić radi Amerikancima, Srbin koji dominira NBA ligom, a polako sa njegovom reprezentativnom karijerom ima on još par godina.
    (Sasa, 28. februar 2024 18:51)

    # Link komentara

  17. "ko da je bitno" neka izjavi Marbery kako bi dominirao danas pa da vidimo dal ce biti legenda u vasim komentarima :) Ja nigde ne pricam kako Jokic ne valja ali vi to ne mozete da ukapirate. Petrovic je imao 43% za tri poena,Chris Mullin je bio prirodni suter sa savrsenim izbacajem i odlican dodavac,kako li samo treneri nisu mogli da ukapiraju da njih dvojica i Mark Prajs recimo sutiraju 10 trojki na utakmicama a da Mullin bude razigravac uz to? Pa drugacija kosarka se igrala,nije tada prosla filozofija Dona Nelsona i tek su ovi Wariorsi sa Kerom izmenili i ostale trenere i filozofiju,Jokic je poceo da igra u toj promenjenoj kosarci sa mnogo prostora i run and gunom i tako je mnogo lakse doslo do izrazaja to njegovo odmah na pocetku karijere. Cak ni ovaj nije lepo odgovrio..u vreme Wilta cak ni na video kasetama ne bi gledao Nba,to bi mozda Birda i Medzika video na kasetama.
    (vc, 28. februar 2024 18:46)

    # Link komentara

  18. Ali izjava "trener bi prvi dobio dozivotnu robiju kada bi Jokica koristio kao Gasola" kako bi on ili bilo ko drugi mogao da zna kakav bi Jokic mogao da bude da bi dobio dozivotnu robiju? To sada moze da se kaze za mnoge igrace,Steve Kerr je rekao da bi Toni Kukoc bio all star u danasnjoj kosarci a onda je bio koristen kao rezerva i role igrac,znaci da Dzekson treba da dobije robiju? Hakim je rekao da je on voleo da spusta loptu na zemlju i krece u napad ali su treneri insistirali da lopta ide pleju koji nema svrhe biti na terenu osim ako ne razigrava posto se nisu prangijale trojke,znajuci ono sto sada znamo onda je i Rudy Tomjanovic trebo da zaglavi robiju. Jokicu je tim u kojem se nasao i kao sto vec rekoh igra koja se vec menjala i kasnije totalno promenila u run and gun omogucila ovakvu statistiku,cuj imao bi 30p i 8-10 asistencija u vremenu gde je padalo 100 poena po mecu gde je plej bio tradicionalan i dobar igrac a ne neki mlad igrac u Denveru kao sto je bio i gde je imalo vec tada mnogo vise utrcavanja u prazan prostor i suteva za tri poena. Pa pola sto je ostalo od Kazinsa je ubacilo 30 poena u odsustvu Jokica u ovom vremenu i ponavljam oba Gasola su bili daleko bolji dodavaci od Domantasa koji ima tripl dabl na svakom mecu i mnogo su vestiji igraci. Pa Steve Nash je rekao da je on sam trebao da sutira mnogo vise trojki ali je to rekao iz danasnjeg pogleda na Nba.
    (vc, 28. februar 2024 18:32)

    # Link komentara

  19. Jokić da je igrao u eri Wilta ili Birda, bio bi još dominantniji, sigurno sa 5-7 prstena i duplo više MVP titula.
    (Faust, 28. februar 2024 16:27)
    Jokić da je igrao u njihovoj eri mogao bi da gleda NBA samo na video kasetama, s obzirom na to koliko je evropskih igrača bilo prisutno u ligi tih godina.
    (ntibaznokiza, 28. februar 2024 18:11)

    # Link komentara

  20. Kako nam je mali vc samo prolupao danas, pa to je prosto neverovatno.
    Izgleda da nije uzeo onaj plavi lekić, pa mu se opet priviđa Mark Gasol u plavom dresu, kao najbolji igrač univerzuma.
    Naš vrli stručnjak, koji kontrira svima.
    Šta bre znaju te NBA legende da li valja Jokić. Samo vc to zna, zato što on zna sve. Odgledao je na youtube neki "best off" video i mnogo mu se svideo. To mora da je prava stvar.
    (vc ili wc, k'o da je bitno, 28. februar 2024 18:09)

    # Link komentara

  21. @Kozuki ti si toliko glup da to nije normalno. Marc Gasol je duplo bolji paser od Domantasa i bolji kosarkas,samo iskljucivo sto igra u ovom stilu igre Litvanac ima mnogo vise asistencija,da bi dobio mogucnost da budes dodavac i da lopta bude kod tebe moras da imas i takav tim,Konli ne moze da igra bez lopte za razliku od Mareja copino,Memfis nije bio suterska ekipa a Rendolf je zadrzavao loptu koju je i sam umeo da prosledi,Jokic bi mogao da ima najvise 5,6 asistencija po mecu,nikako kao danas pojmasu,Gasol je Sabonisu uvalio 35 poena kada je vec bio u padu a protiv small ball postava i mnogo ofanzivnije kosarke gde pada 18 poena vise u proseku nego tada i njegov ucinak bi bio uvecan,covek je bio odlican dodavac..samo treba pogledati the very best of Marc Gasol,ludi sutevi trojke,pasevi. Don Nelson je hteo rukija Chrisa Webera da koristi kao igraca koji ce prenositi loptu i razigravati sto je on odbio i zato je trejdovan posle prve sezone a sada Weber sam izjavljuje da je pogresio. Kakve glupe izjave ti dajes Konore Mekgregore,cuj pleju Konliju koji moze da igra samo sa loptom u eri drugacijeg igranja neko bi mu uzeo loptu iz ruke. Wariorsi su vec promenili kosarku i rasirili teren kada je Jokic dosao sto je i njemu samom doslo kao poruceno,jaoo copino🙈
    (vc, 28. februar 2024 17:42)

    # Link komentara

  22. @Kozuki ti si toliko glup da to nije normalno. Marc Gasol je duplo bolji paser od Domantasa i bolji kosarkas,samo iskljucivo sto igra u ovom stilu igre Litvanac ima mnogo vise asistencija,da bi dobio mogucnost da budes dodavac i da lopta bude kod tebe moras da imas i takav tim,Konli ne moze da igra bez lopte za razliku od Mareja copino,Memfis nije bio suterska ekipa a Rendolf je zadrzavao loptu koju je i sam umeo da prosledi,Jokic bi mogao da ima najvise 5,6 asistencija po mecu,nikako kao danas pojmasu,Gasol je Sabonisu uvalio 35 poena kada je vec bio u padu a protiv small ball postava i mnogo ofanzivnije kosarke gde pada 18 poena vise u proseku nego tada i njegov ucinak bi bio uvecan,covek je bio odlican dodavac..samo treba pogledati the very best of Marc Gasol,ludi sutevi trojke,pasevi. Don Nelson je hteo rukija Chrisa Webera da koristi kao igraca koji ce prenositi loptu i razigravati sto je on odbio i zato je trejdovan posle prve sezone a sada Weber sam izjavljuje da je pogresio. Kakve glupe izjave ti dajes Konore Mekgregore,cuj pleju Konliju koji moze da igra samo sa loptom u eri drugacijeg igranja neko bi mu uzeo loptu iz ruke. Wariorsi su vec promenili kosarku i rasirili teren kada je Jokic dosao sto je i njemu samom doslo kao poruceno,jaoo copino🙈 A sto ste onom laznom carteru koji pokusava da me spusti dali onolike minuse,pa vi ni to ne mozete da provalite a posle se cudite sto vas nazivam pavijanima🤷
    (vc, 28. februar 2024 17:39)

    # Link komentara

  23. A šta je to Danilović rekao za Jokića?
    (Amerikanac, 28. februar 2024 17:28)
    Zlonamerno je rekao da Jokic nije nas najbolji kosarkas koji je igrao u NBA. Posle se neko pita sto Jokic ne zeli da igra dok reprezentaciju vode Danilovic i Pesic koji ga drzi zadnju cetvrtinu finala na klupi kada smo ostali bez zlata.
    (Zoran33, 28. februar 2024 17:38)

    # Link komentara

  24. @Kozuki ti si toliko glup da to nije normalno. Marc Gasol je duplo bolji paser od Domantasa i bolji kosarkas,samo iskljucivo sto igra u ovom stilu igre Litvanac ima mnogo vise asistencija,da bi dobio mogucnost da budes dodavac i da lopta bude kod tebe moras da imas i takav tim,Konli ne moze da igra bez lopte za razliku od Mareja copino,Memfis nije bio suterska ekipa a Rendolf je zadrzavao loptu koju je i sam umeo da prosledi,Jokic bi mogao da ima najvise 5,6 asistencija po mecu,nikako kao danas pojmasu,Gasol je Sabonisu uvalio 35 poena kada je vec bio u padu a protiv small ball postava i mnogo ofanzivnije kosarke gde pada 18 poena vise u proseku nego tada i njegov ucinak bi bio uvecan,covek je bio odlican dodavac..samo treba pogledati the very best of Marc Gasol,ludi sutevi trojke,pasevi. Don Nelson je hteo rukija Chrisa Webera da koristi kao igraca koji ce prenositi loptu i razigravati sto je on odbio i zato je trejdovan posle prve sezone a sada Weber sam izjavljuje da je pogresio. Kakve glupe izjave ti dajes Konore Mekgregore,cuj pleju Konliju koji moze da igra samo sa loptom u eri drugacijeg igranja neko bi mu uzeo loptu iz ruke. Wariorsi su vec promenili kosarku i rasirili teren kada je Jokic dosao sto je i njemu samom doslo kao poruceno,jaoo copino🙈
    (vc, 28. februar 2024 17:35)

    # Link komentara

  25. Amerikanac
    Vise je problem "sta nije rekao", jer mu je uvek mrsko da ga pohvali. Zauvek ce ostati ona izjava njega i drugara mu da Jokic i Doncic ne bi mogli da igraju u njihovo vreme, a da bi Bogdan mogao.
    (Kozuki Oden, 28. februar 2024 17:35)

    # Link komentara

  26. Ma šta lik zna, buba napamet, Danilovic zna bolje… heh !
    (Karakondžula, 28. februar 2024 16:25)

    A šta je to Danilović rekao za Jokića?
    (Amerikanac, 28. februar 2024 17:28)

    # Link komentara

  27. Najgluplja,najgora izjava ikada "Da je Jokic igrao u Wiltovo vreme" u vreme kada nijedan Evropljanin nije igrao u Nba i kada domaci igraci nisu napustali zemlju pre 28 godine i kada nije bilo novca ni blizu kao sto ima danas,kada ne bi radio sa Milojem,kada ne bi imao 300 licnih trenera i nutricionista. Jokic rodjen 1995 godine po sopstvenim recima odrastao i gledao Dzordana na youtubu,Medzika,Dankana koji mu je valjda uzor,Bodirogu i od svakoga skidao neke poteze bi to isto radio i u vreme Wilta 50tih i 60tih kada bi bio obican trupac😂 Uz to posto pljujete konkurenciju tog vremena onda morate pljuvati i saigrace koji ne bi bili Porter,Marey,Gordon koji lete po terenu zakucavaju i pogadjaju sa 9 metara,nego bi morao da rovari u fizickoj igri gde su i Wilt,Reed,Thurmond,Bellamy bili daleko nadmocniji od njega a on ni u onom vremenu bio nesto kao Bob Petit,pa jedan Cosic nije igrao Nba zato sto nije mogao da ode. Ovde ne znaju pravila kosarke i nemaju pojma da Wilt uopste nije smeo da koristi fizicku nadmoc kao sto Jokic gura svoje protivnike u kos na stranu to sto Jokic tada ne bi ni igrao u Nba kao sto vec rekoh. A u vreme Birda koji je bio bolji igrac od Jokica a tek u istom vremenu sa istim uslovima fizickih priprema bi to jos vise bilo izrazeno Jokic bi poput Divca zavrsio u Nba tek krajem 80tih i nikada ne bi dobio sansu koju ce dobiti mnogo godina kasnije. Uostalom da je Jokic igro tada isti ovi bi sad pisali da bi danas grejao klupu kako bi velicali danasnje igrace🤫
    (vc, 28. februar 2024 17:24)

    # Link komentara

  28. Najgluplja,najgora izjava ikada "Da je Jokic igrao u Wiltovo vreme" u vreme kada nijedan Evropljanin nije igrao u Nba i kada domaci igraci nisu napustali zemlju pre 28 godine i kada nije bilo novca ni blizu kao sto ima danas,kada ne bi radio sa Milojem,kada ne bi imao 300 licnih trenera i nutricionista. Jokic rodjen 1995 godine po sopstvenim recima odrastao i gledao Dzordana na youtubu,Medzika,Dankana koji mu je valjda uzor,Bodirogu i od svakoga skidao neke poteze bi to isto radio i u vreme Wilta 50tih i 60tih kada bi bio obican trupac😂 Uz to posto pljujete konkurenciju tog vremena onda morate pljuvati i saigrace koji ne bi bili Porter,Marey,Gordon koji lete po terenu zakucavaju i pogadjaju sa 9 metara,nego bi morao da rovari u fizickoj igri gde su i Wilt,Reed,Thurmond,Bellamy bili daleko nadmocniji od njega a on bi u onom vremenu bio nesto kao Bob Petit,pa jedan Cosic nije igrao Nba zato sto nije mogao da ode. Ovde ne znaju pravila kosarke i nemaju pojma da Wilt uopste nije smeo da koristi fizicku nadmoc kao sto Jokic gura svoje protivnike u kos na stranu to sto Jokic tada ne bi ni igrao u Nba kao sto vec rekoh. A u vreme Birda koji je bio bolji igrac od Jokica a tek u istom vremenu sa istim uslovima fizickih priprema bi to jos vise bilo izrazeno Jokic bi poput Divca zavrsio u Nba tek krajem 80tih i nikada ne bi dobio sansu koju ce dobiti mnogo godina kasnije. Uostalom da je Jokic igro tada isti ovi bi sad pisali da bi danas grejao klupu kako bi velicali danasnje igrace🤫
    (vc, 28. februar 2024 17:22)

    # Link komentara

  29. smeki je bio Stefon u svoje vreme..
    (ime, 28. februar 2024 17:06)

    # Link komentara

  30. Mora to bolje. Statistiku o asistencijama da digne na 10, skokovi su u redu a poene na 30 po utakmici. Da i na kraju sezone bude tripl-dabl, 30+ poena i po 10+ skokova i asistencija. I naravno ono glavno, da se ne glupira nego da dodje i igra za Srbiju. Ako želi da bude u ravni sa Kićom, Prajom, Divcem, Mokom, Saletom, predsednikom saveza Danilovićem i ostalim velikanima jugoslovenske i srpske košarke.
    (fenomen, 28. februar 2024 16:56)

    # Link komentara

  31. Jokić da je igrao u eri Wilta ili Birda, bio bi još dominantniji, sigurno sa 5-7 prstena i duplo više MVP titula.
    (Faust, 28. februar 2024 16:27)

    Bilt je najdominantniji centar ikada, a osvojio je samo jedan prsten. Ne bi Jokić mogao preko Seltiksa. Bili su previše jaki tih godina.

    Što se tiče Lerija Legende, ta era je bila previše fizički zahtevna za nekoga kao što je Jokić.
    On se žali i nervira, suspenduju ga zbog reakcija na neke ogrebotine i šta već. Leri se tukao skoro svako veče.

    Jokić je dobar u ovoj eri, i ne postoji era košarke u kojoj bi bio bolji nego danas.
    (Pogrešan broj, 28. februar 2024 16:50)

    # Link komentara

  32. vince Legend carter
    Jel ti zaista mislis da Memfis ne bi koristio to sto Jokic moze da redovno upise oko 30 poena i 8-10 asistencija nego bi ostavili loptu Konliju i ginuli preko svih za poene? Pa trener bi prvi dobio dozivotnu zabranu da trenira ako bi Jokica koristio kao Gasola. A sa druge strane, Denver bi bio dobar tim koji bi ipak bio slabiji jer je poenterski drasticna razlika izmedju Jokica i Gasola.
    Sto volim kad ovako glupo poredis, jos fali da nam uporedis ko bolje "vozi" loptu. xD
    (Kozuki Oden, 28. februar 2024 16:50)

    # Link komentara

  33. Koje sad pa ovaj pavijan?
    Neki pojmaš iz druge kineske lige. Jeste, sad si se i ti našao tu da nam nešto mudruješ. Ko bre tebe pita, ko si bre ti.
    Ja jesam mlađi, i nisam igrao u NBA, ali zato znam sto puta bolje od tebe kakva je Jokić vezara. Mlađi sam, imam i youtube u stanu, pa sigurno mogu bolje da sagledam stvari. Dinosaurusi poput Popa, Medžika i Birda koje je vreme pregazilo, pojma nemaju.
    Da nešto znaju, još uvek bi igrali u ovoj današnjoj nikad lakših NBA ligi, i postizali bi po 100 poena za veče kao od šale, uz TD naravno, koji je inače najlakše postići. Pogledajte samo ovog smešnog Sabonisa šta radi, a Jokini sektaši se i dalje lože na to. Skola i Meli su pravo merilo njegovog znanja. Školovali su ga i u NBA, kao i na SP i EP.
    (vc, 28. februar 2024 16:45)

    # Link komentara

  34. Prija ovo što je rekao ali da se košarka nekada igrala ovako bilo bi ih mnogo, mnogo više sa ovakvim stilom. Setio bih se samo Sabonisa pre povrede, Divca, Rađe. No svaka čast Nikoli i neka uradi što više kad je već današnji NBA u potpunosti u skladu sa stilom igre koji njemu odgovara. I da postavi što više i što nedostižnije rekorde.
    (Marčuljonis, 28. februar 2024 16:44)

    # Link komentara

  35. Jokić da je igrao u eri Wilta ili Birda, bio bi još dominantniji, sigurno sa 5-7 prstena i duplo više MVP titula.
    (Faust, 28. februar 2024 16:27)

    # Link komentara

  36. Ma šta lik zna, buba napamet, Danilovic zna bolje… heh !
    (Karakondžula, 28. februar 2024 16:25)

    # Link komentara

  37. @Obrad Ma nemoj mi reci,da to mozda ne pise "Baron" pojmasu?? Ja sam pricao o drugim stvarima,prvo nikada nisam rekao da Jokic "ne bi mogao" da igra u drugim erama,ali da nikada ne bi bio isti igrac kao sto je sada niti bi dobio jednaku sansu i ulogu u timovima kao Evropski igrac ranije,jer ovde vole da nazivaju pogrdnim imenima ostale Evropske igrace koji su igrali ranije a koji nisu mogli da sanjaju o pogodnostima koje ce dobiti buduci igraci. Takodje nacin igre sadasnjem ne bi bio moguc jer igra nije bila gde trojkasi siren teren. I ne mora da se ide dalje u proslost,da zamenis mesta Jokicu i Marc Gasolu iz Memfisa...Gasol bi sada imao daleko bolju statistiku nego tada a Jokic losiju zbog drugacijeg sastavljanja timova i koncepcije kosarke. Zeck Rendolph koji je post up igrac i koji bi i sam uzimao dosta skokova,Toni Allen koji je defanzivac i los suter,Majk Konli koji igra i sada i kod koga bi lopta bila mnogo vise u tom vremenu. Dakle ja se javljam povrsnim pratiocima Nba koji gledaju samo brojeve i misle da bi sve uvek bilo isto ili cak bolje.
    (vc, 28. februar 2024 16:20)

    # Link komentara

  38. A ovde kad se tako napiše, iznapada nas vc i naziva pojmašima..
    (Obrad, 28. februar 2024 15:51)

    # Link komentara