1. Pazi ovo: priznali da su napravili grešku zbog koje je jedna ekipa izgubila utakmicu i šta sada? Da li će neko da snosi bilo kakvu odgovornost i da li izaći u javnost sa preduzetim merama? Naravno da neće (moje duboko uverenje).
    (XYZ, 27. februar 2024 17:32)

    # Link komentara

  2. @(samo primećujem, 27. februar 2024 12:57): kvalitet i sudije u NBA je oksimoron. Pričati o tome a doveli one “devojčice” (woke culture, rodna ravnopravnost) koje, daj Bože da su sudile Prvu diviziju lige srednjih škola u USA. O onim “iskusnim” koji su tu po 20 godina, a zaštićeni su bolje nego beli medveđi, ne vredi trošiti reči; za par njih se otvoreni može reci da su rasisti (na štetu “belih” igrača).
    (XXX, 27. februar 2024 17:28)

    # Link komentara

  3. Strasno da ono nisu svirali.
    (Roki, 27. februar 2024 15:44)

    # Link komentara

  4. NBA je inače jedna od najbolje organizovanih firmi sa visokim profitom, i veoma jasnim pravilima, koja pokrivaju sve moguće slučajeve, tako da je zaista prosto neverovatno da nisu u stanju da obezbede kvalitetnije sudije i suđenje, pa makar i da im NBA kontrolni video centar stalno bude aktivan, a sudije na terenu budu samo prosti izvršioci odluka koje bi dobijali iz centrale (nešto poput hok-aj sistema u tenisu).
    Ovako, sa ovakvim amaterskim suđenjem na terenu, izgleda kao da neko namerno ostavlja dosta prostora da u slučaju nekih tesnih završnica (poput ove) budu mogući određeni uticaji na krajnji rezultat.
    Evo na primer, i u ovom konkretnom slučaju bi moglo da se zaključi da je možda neko odlučio, ma šta ima Detroit da se buni, kada oni realno tankuju, dok je Njujorku pobeda mnogo bitnija.
    O kladionicama da i ne govorimo.
    (samo primećujem, 27. februar 2024 12:57)

    # Link komentara

  5. NBA sudije su stvarno užasne i prave neverovatno krupne greške - skoro u rangu EC sudija i ovih amatera koji sude prozore i koji su bili na prošlom svetskom...
    (Wllaxy, 27. februar 2024 12:16)

    # Link komentara