1. "Šta uopšte možete da uradite u ovakvoj utakmici u kojoj ste odlabljeni, pritom "bacate različite stvari" na Jokića, a on dalje radi to što radi?, bio je prvi komentar Bilapsa na nemoć njegovih igrača protiv srpskog centra.

    ... ovo nije bio komentar Bilapsa nego pitanje novinara. Osim ako je trbuhozborac koji sam sa sobom prica.
    (Vrg, 25. februar 2024 02:03)

    # Link komentara

  2. Jednom sam napisao kako vi pisete kao da igraci ne rade na sebi na trenizima i napreduju kao igraci vec je sve do toga da ih neko cini boljima na sta mi je upravo ovaj @smeh odgovorio nesto u smislu "ejjj ti da pricas profesionalnim igracima kako treba da treniraju" jel vidite kakva je decko dijabola. Inace zona se najcesce igra kao 2-3 zona. Posto u Nba visoki igraci moraju da izlaze van reketa ona ne moze da se igra konstantno a i neupotrebljiva je protiv suta za 3 poena. Izjava Dzordana o zonskoj odbrani je zbog toga sto se tada timovi nisu bazirali na sut za 3 poena i sto bi protivnicima bilo lakse da mu brane ulaze ali to ne vazi za ovu sada kosarku gde bi Dzordan bio okruzen igracima Oklahome poput Shai-a kome rasire teren i onda ih on ubija ulazima i mid rangeom a ovde to shvataju da se nekada igralo jedan na jedan samo i da nije bilo udvajanja a bukvalno u svakom video da zatvorite oci,cucete komentatora koji vice "double team". Cuveni kos Kerra protiv Jute je nakon udvajanja na Dzordanu.
    (vc, 24. februar 2024 20:41)

    # Link komentara

  3. @Smeh Ajmo molim te da se nadjemo i odigramo basket 1v1,ti budi Bodiroga ja cu biti Ron Artest,odma da nam podelim uloge i da znas da bi bilo kao u boju na kosovu,ajmo nabedjana azdajo :)) Posto si se vec pravio pametan i izazivao na basket,bas da ti dokazem da ne bi dobio nikada u zivotu,niti bi zavrsio mec :))
    (vc, 24. februar 2024 20:11)

    # Link komentara

  4. Prvi put sam sada usao na vest a upravo sam i je otvorio jer sam znao da me pominjete i sta bi vam znacile ove baljezgarije da nisam procitao? @Smeh ja sam u tridesetim za razliku od starog psa kao sto si ti,ovo vam je covek koji tvrdi da je igrao kosarku pa je zato pozvan da kritikuje Embida i ostale Nba igrace ali mi ostali to ne mozemo,jednom sam rekao da zonska odbrana nema veze sa udvajanjem i da su udvajanja postojala u Nba oduvek na sta je pojmas odgovorio kako ja ne znam da postoje mnogo vrsti zonskih odbrana a uopste nije bila tema o tome,ja igram fudbal i bavim se boksom a od kosarke igrao sam samo basket i nemam problem to da priznam za razliku od ovog pavijana koji o sebi prica kao da je igrao u Evroligi. @Ranoranilac Ne znam o cemu ti to pises ja nikada nisam prestao da komentarisem,meni pola komentara u toku finala nisu ni objavili. @Obrad Ja stvarno tovarim Mesijevce,ne mislim naravno da je Messi prevara od igraca i ono sto ja radim nije pljuvanje po novoj generaciji vec skretanje paznje koliko ljudi ne poznaju istoriju i pravila kao i stil igre odredjenih igraca,evo bot koji je juce bio popljuvan kako ima najgore komentare ikada sada ima najvise pluseva samo zato sto je Jokica nazvao najboljim ikada🤷
    (vc, 24. februar 2024 19:11)

    # Link komentara

  5. Samo jos mi Srbi da to priznamo.
    (Sale Jagodina, 24. februar 2024 17:46)

    # Link komentara

  6. @Ranoranilac

    Da li ti to pričaš o osobi koja do juče nije znala da je košarka timski sport, koji nije razlikovao zonu od čoveka, verovatno ni sada ne zna, ni kako izgleda osnovni odbranbeni stav u košarci i sa kime ne možeš da pričaš o igri jer nema pojma o istoj već samo o statističkim podacima koje svako od nas može da pronađe za par minuta na internetu? Ili pričaš o nekom novom Vince koji je napokon počeo da poštuje šta drugi rade, nije kasno početi ni u njegovoj petoj deceniji života, pogotovo ono o čemu on pojma nema? Ako je ovaj drugi u pitanju onda hvala Bogu da mu je napokon došlo iz dupeta u glavu i da je napokon izašao iz toliko dugog puberteta.
    (Malo smeha nije na odmet, 24. februar 2024 17:41)

    # Link komentara

  7. Bilaps, trener, sede brade, generacija, navijao za Detroit iz tog perioda...al se ostarilo!
    (Pistons, 24. februar 2024 16:57)

    # Link komentara

  8. Svako ko voli košarku koja se igrala nekad, tečna, sa puno paseva, pre svega zanimljiva i timska igra, bez nadmetanja, kucanja i soliranja, mora da voli da pogleda Jokića i da ceni ono što on radi.
    (River Phoenix, 24. februar 2024 16:41)

    # Link komentara

  9. Problem kod vc je što ima čudne kriterijume. Svima spočitava licemerstvo i što pljujemo na igrače, a ne vidi sebe kada to radi. Ako mu je toliko bitno da se ne pljuju igrači, ne bi ni on trebao pljuvati po novoj generaciji. Pa onda kad je optužio Kozukija i mene da smo organski mrzitelji Mesija kada napišemo nešto protiv Mesija, a kada on to radi, on nije organski mrzitelj, već borac protiv Mesijevaca. Prilično detinjasto, ali hajde. Inače dosta stvari se može naučiti od njega.
    (Obrad, 24. februar 2024 16:36)

    # Link komentara

  10. Kakvi bre američki stručnjaci košarkaški...
    Ovde ima najboljih balkanskih, košarkaških znalaca, no Ameri ne haju... 😜
    (Suzana, 24. februar 2024 16:06)

    # Link komentara

  11. Ranoranilac
    Jok, lik je sam rekao da nije tada gledao NBA - sta reci kada nije ni znao za nadimak Leri Birda. Badza je highlights nostalgicar. xD
    (Kozuki Oden, 24. februar 2024 15:30)

    # Link komentara

  12. Baš veliki komplimenti!

    Inače Adelman "zavukao" Divcu sa ovim "da sa ja imao takvog igrača..." jeste bila skroz drugačija košarka, ali Divac je (kao i Jokić do sad) bio centar koji u svojoj karijerui čak 6 puta bio najboji asistent među centrima (doduše Jokić je u vrhu i sveukupno), ali je interesantno da je Divac u svojoj poslednjoj sezoni u Kingsima u februaru 2004. (kada je napunio tačno 36. godina!) na 10 utakmica imao ukupno 97 asistencija!!
    Tada je već bio ubedljivo najsporiji igrač lige i sigurno sa najmanjim odrazom, već je "delio minutažu" sa Milerom na poziciji centra, ali mu je mozak i dalje radio "100 na sat".
    Kad ih već "poredim", Jokić je pred samu Ol-star pauzu prestigao Divca po ukupnom broju poena u regularnom delu sezone (sa skoro 500 utakmica manje, ipak je neuporedivo bolji strelac) i za nekoliko utakmica bi trebalo da pretekne i Stojakovića u tom segmentu.
    (NNN, 24. februar 2024 15:25)

    # Link komentara

  13. Wc je iskompleksiran jer je bio fizicki slab za sport i birali ga poslednjeg na basketu.. Pokusava znanjem o istoriji kosarke da nadomsti to sto nije imao drugare i mogucnost da se socijalizuje, pa sad vredja ostale na portalima.. kompleksi su to.. Ali brt wc ne ume da smanji dozivljaj svog neuspeha jer nije socijalan.
    (Bokelis, 24. februar 2024 15:17)

    # Link komentara

  14. E kad vidim Adelmena sjetim se onog finala Konferencije protiv Lejkersa. Kad ni njemu ni Pedji ni Vladi ni Chrisu jednostavno nije bilo dozvoljeno da igraju za titulu. Jer nisu bili podobni u reklamne svrhe kao i šminkeri iz LA. Šteta i sramota za Nba komesare...
    (me myself and i, 24. februar 2024 15:16)

    # Link komentara

  15. Iskreno i istinito, poštovanje za obe izjave!
    (Čika Paja, 24. februar 2024 15:15)

    # Link komentara

  16. Sada ce

    @VC Vince Carter

    da iznese 100 argumenata da dokaze kako Nidzo nema pojma, ha ha.

    Salu na stranu, Vince je vrstan poznavalac kosarke, poznaje istoriju i gledao je stare igrace, sto je veoma pohvalno, dobro analizira igru i igrace.

    Kao takav poznavalac igre, on je duboko svjestan cinjenice da je Nikola jedan od najboljih, nego samo lozi narod zarad komentara.

    Ipak, druze @Vince, nije te bilo mjesecima poslije Denverove titule i Nikolinog MVP finala, bio si se pokrio usima malo, a prika?:)
    (Ranoranilac, 24. februar 2024 14:34)

    # Link komentara

  17. Sta znaju Bilaps I Adelman sad ce hejteri muke to raditi u cirkus ligi I ovi drugi veliko Srbi patriote iz svojih stanova kako djabe sve ne igra za repku
    (Zare, 24. februar 2024 14:30)

    # Link komentara

  18. Nije dobar za Svetislava Pesica.
    (bla bla, 24. februar 2024 14:23)

    # Link komentara

  19. Najbolji ikada i to ubedljivo.

    Kosarkaski Tesla, unikatni genijalac, igrac inteligentne lucidnosti.

    Nas Jokara, Srbin, ponos, legenda.
    (Boja, 24. februar 2024 14:23)

    # Link komentara