1. Ja napisao 1 komentar niste ga objavili :)
    Ovaj napiše 7 istih i vi mu svih 7 objavite.
    (Peaky, 24. februar 2024 12:55)

    # Link komentara

  2. Stil atlante mu nikad nije lezao, jer je on tip igraca koji voli da sutira iz driblinga i da lopta bude kod njega, a ne spot suter sto mora da bude u timu kao Atlanta gde igra Jang i Murej, ali ipak prilicno lose.
    (voodoo, 24. februar 2024 09:14)

    Koliko me nerviraju ovakvi komentari... Druže, jesi pogledao JEDNU utakmicu Atlante u životu? Koji SPOT UP šuter šutira 10 puta za 2 u proseku po utakmici i ima ovoliko asistencija? Bogdan itekako IMA loptu kod sebe i često kreira što sebi što drugima iz pick and roll-a, što se može naslutiti i iz statistike ako imaš dva grama mozga.
    Smešni ste više sa izmišljanjem opravdanja za Bodganovićeve procente. Ne dodaju mu loptu prvo, pa mu dodaju samo vruće krompire, pa sad ne kreira dovoljno... Najveći krivac je on SAM. Da, Atlanta nije neka vrhunska ekipa ponajviše zbog nepostojeće odbrane, ali imati ispod 30% šuta na ovoliki volumen je ispod svakog nivoa. Svaku utakmicu koju sam gledao, Bogdan ima po 2-3-4 šuta koja maši sam kao duh. Verovatno ga takve stvari ubijaju na mentalnom nivou, ili ko zna šta je pravi uzrok njegove nekonstantnosti. Svi bi mi voleli da je Bogdan NBA igrač sa 25ppg i dobrim procentima, al on to nije, niti će ikad biti, nezavisno od ekipe u kojoj igra.
    (Pogan, 24. februar 2024 10:14)

    # Link komentara

  3. Snajper ponovo dominira, 5/17
    (Boki, 24. februar 2024 10:09)

    # Link komentara

  4. Mnogo ima ovakvih utakmica sa prosekom suta ispod 30%, to je jako malo. Stil atlante mu nikad nije lezao, jer je on tip igraca koji voli da sutira iz driblinga i da lopta bude kod njega, a ne spot suter sto mora da bude u timu kao Atlanta gde igra Jang i Murej, ali ipak prilicno lose. Ni za reprezentaciju nece biti organizator. To je delimican problem, imamo najboljeg organizatora igre na svetu trenutno u Jokicu, ali oko njega drugi najbolji igraci, kao npr Micic i Bogdanovic, niti znaju da sutiraju kao spot bek suteri niti da utrcavaju kao krila, nego su svi tip igraca koji trazi da lopta bude kod njih da bi pruzili svoje najbolje, a to kad imas mnogo boljeg od njih nema mnogo poente.
    (voodoo, 24. februar 2024 09:14)

    # Link komentara