1. Zašto ništa ne pišete o Adriani Vilagoš ? Šta je sa njom ? Gde je ? Ima li šanse da ostvari normu i hoće li je biti u Parizu ? Kako ide njen oporavak od povrede, dokle se stilo, šta je zakočilo ?

    Nema teksta o najboljoj atletičarki mladoj, tek je napunila 20. godina, Adriani Vilagoš bacačici koplja kakvu nikada do sada nismo imali ?
    (RR, 24. februar 2024 04:52)

    # Link komentara

  2. obavezno voditi oliveru jevtic da jos jednom ne zavrsi maratom, a mogao bi i bracni par topic ponovo da dominira
    (petar markovic, 13. februar 2024 14:59)

    # Link komentara

  3. Zvanicno smo trenutno na 78 kvota. Medjutim postoji sansa da se za kolektivne sportove poveca broj ucesnika sa 12 na 13, sto nama dodatno daje jos 3-4 kvote. Koliko sam ja razumeo cak 7 kvota treba da se potvrdi dzudistima! Dodajmo tome sigurno 3-4 kvote u tenisu, sigurno jos nekoliko strelaca koji ce imati cak 3 kvalifikaciona turnira do leta, to je uveliko preko 90. Ocekuje se jos neka kvota u tekvondu, mozda boksu, sigurno atletici (Vilagos i Sinancevic jos zvanicno nemaju plasman), uz dobru sansu odbojkasa da se u junu plasiraju. Sa njima ta cifra je oko 110. Inace, rekord nam je iz Londona 116, i uz malo srece i eventualno jos nekih plasmana poput dizanja tegova, plivanja, mozda jos rvanja i nekog eventualno neocekivnog, mozda cak mozemo i da ugrozimo rekord iz Londona. Ono sto je bitno da smo mi trenutno na 4 kolektivna sporta i da odrzavamo prosek, jer smo samo u Tokiju pali na 3 i to iskljucivo zahvaljujuci kiksu kosarkasa. Na svim ostalim OI smo uvek na 4 kolektivna sporta i evo to odrzavamo, uz mogucnost da odbojkasi donesu 5 i time oborimo i tu rekord. Naravno, mnogi ce reci od broja ucesnika, bitniji je broj medalja, to je druga strana. Broj ucesnika ne garantuje medalje, ali gledaocima donosi veci uzitak jer sto nas je vise, vise imamo da navijamo i pratimo. Sto se tice medalja potencijal je 10+, ali kao i uvek, sve zavisi ko ce podbaciti, ko iznenaditi a ko opravdati ono sto se ocekuje. Tipicujem na 9-11 medalja i oko 110 ucesnika.
    (Mali Hijavata, 13. februar 2024 14:48)

    # Link komentara

  4. Realno još strelaca. Šta je sa onom bacačicom koplja. Gde nam je Judo na olimpijadi?
    (bojan, 13. februar 2024 14:29)

    # Link komentara

  5. Iako znamo da se to NIKAD neće desiti, mi očekujemo izlaz politike iz sporta. Očekujemo da se bivši sportisti ne srozavaju na taj nivo da postanu članovi stranke, pa makar i moja bila. To je nešto najjadnije. Kešelj, tomaševoć, tipsarević... Samim tim i ti gajiću OLIMPIJSKI ŠAMPIONE. Bruka i sramota
    (Ime, 13. februar 2024 14:02)

    # Link komentara