Fontekio trejdovan u najgori tim NBA

Italijanski košarkaš Simone Fontekio (28) trejdovan je iz Jute u Detroit Pisotnse u zamenu za prava na "visokog" pika iz druge runde narednog drafta.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. "Fontekio, koji ove sezone beleži 8,9 poena u proseku po utakmici, tako će znatno pojačati šuterski potencijal Pistonsa"

    Kako, brate? Otišao Bogdanović sa 20,9 poena, a došao ovaj sa 8,9 i pojačao...
    (Imay, 8. februar 2024 19:47)

    # Link komentara

  2. Monte Moris presao u Timbervulfse, ozbiljno pojacanje, losa vest za Denver, to im je jedan od glavnih konkurenata na Zapadu.
    Denver izgleda bez promena, znaci klupa za PO ce biti Watson, Reggie, Braun. Jordan mozda ako protivnik ima nekog odgovarajuceg rezervnog centra, Nnaji ne. Izgleda da se Braun vraca u formu (ili se bar nadamo), ako se Watson jos malo razigra, moze to da bude dovoljno. Steta sto nisu one Najijeve milione (32 za 4 godine) dobili neku solidnu rezervu...
    Vasa Micic presao u Sarlot, mozda dobra vest, ako ce negde da igra, tu ce. A ako nece ni tu, bar zna na cemu je. Vazno je da igra zbog Olimpijade, a premoriti se nece.
    Uzgred, siguran sam da ce Nikola igrati, on uvek vuce prave poteze. Ko ne veruje, videce.
    Steta za Pokusevskog, ima talenta, ali izgleda da je pukao, da je nedovoljno tvrd, i fizicki i mentalno. Jos je mlad, mora pod hitno negde da igra.
    (Pera, 8. februar 2024 19:01)

    # Link komentara

  3. Dobra trojka ali ne za Nba. Realno je da se dogodine vrati u neki dobar Euroligaski tim i da ima bitnu ulogu.
    (Simo, 8. februar 2024 11:12)

    # Link komentara

  4. Monte Moris je bio jedan od gotivnijih likova koji su prošli kroz Denver u ovoj Jokićevoj eri, i prava je šteta što nije mogao da dočeka titulu sa ostatkom ekipe. Evo mu napokon šanse da ponovo stigne baš daleko u PO.
    (samo primećujem, 8. februar 2024 09:57)

    # Link komentara