Embidu izvađen meniskus kolena?

Američki mediji preneli su informaciju da je Džoel Embid operisan i da će za četiri nedelje biti ponovo pregledan.

PT Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. To mu je zato sto MVP trofej nije dodeljen Jokicu
    (Milos, 8. februar 2024 03:40)

    # Link komentara

  2. vince carter
    "Mrzim" Mesija? Ajde tvoje vredjanje - ali cemu laganje, covece?
    (Kozuki Oden, 7. februar 2024 13:55)

    # Link komentara

  3. Košarka je moj omiljeni sport, ali opasan po zdravlje. Svaki profesionalni sport traži žrtvu, ali košarka je nezdrava. Kažu da ne postoji veteranska liga. Rijetki vrhunski košarkaši prođu bez posljedica. Puno ih je s umjetnim kukovima i uništenim koljenima.
    Igrao sam amaterski, iz ljubavi, puno i dugo, živio sam na basketu. I vjerujte, kajem se zbog svakog skoka. Koljena, prepone, kukovi, ništa nije kako treba. Ako imate djecu, pokušajte ih usmjeriti u neki drugi sport. Kijepo je skakati dok si mlad, ali sve dođe na naplatu.
    (WillyWonka, 7. februar 2024 07:18)

    # Link komentara

  4. Covek je jako tezak, kolena trpe dosta, Odsecanje dela meniskusa skracuje karijeru, ili je bar skracuje na nivou na kome je igrao i zeli da igra. Zasivanje i rekonstrukija je bolje i dugotrajnije resenje, sa duzim oporavkom doduse. Postoji caka medjutim, a to je da nije uvek moguca, ako deo koji se odvojoi nema dovoljno prokrvljenosti. Tako da ima mnogo faktora koji odlucuju na kraju sta izabrati, ili sta jedino moze da se izabere.
    (Ddd, 6. februar 2024 22:59)

    # Link komentara

  5. Sad ce da posećuje Beograd i onu našu cudotvorku kod koje je Modrić redovan gost!
    A ako krene saradnja sa dr Četojevicem ima da osvoji 9 Wimblendona.
    Na posletku kad poseti lekare u Spaniji zagarantovana ce mu biti 12 Rolan Garosa!
    (Deda Mironija, 6. februar 2024 20:37)

    # Link komentara

  6. Lolz, otkud tebi da ja mrzim Mesija? Možda sam imao razloga zbog finala LŠ 2011te, ali sam odavno sazreo kao osoba. Posle SP i pored načina na koji je došao do titule, ne sporim njegovo GOATstvo. Možemo biti samo srećni što smo bili svjedoci velikog rivalstva kao što je Mesijevo i Ronaldovo.A što ti smeta način na koji se pojedini komentatori lično obraćaju igračima? Pesnička sloboda. Nekima je to i zanimljivo.
    (Obrad, 6. februar 2024 19:32)

    # Link komentara

  7. Videćemo, ali ovo onda verovatno znači da su se u Fili, u dogovoru sa Embidom, odlučili za varijantu all-in, pa da ove sezone ipak pokušaju da napadnu sve, bez obzira na neke dugoročne posledice. Na to je verovatno uticalo i to što je ovo i olimpijska godina, a on je postao njihov novi reprezentativac. Videćemo to najbolje sada u ovom roku za trejd. Ukoliko je zaista tako, nastupiće sigurno vrlo agresivno u pokušaju da dovedu nekog dobrog igrača, pošto sa trenutnim rosterom ipak nisu u prvom krugu favorita.
    Sa druge strane, s obzirom na Embidove godine, fizičku građu i istoriju svih tih silnih povreda, to ujedno znači i da se ne očekuje (ne računa) da će još mnogo igrati, kao i da se on pomirio sa tim.
    (samo primećujem, 6. februar 2024 19:25)

    # Link komentara

  8. Pozdrav za sve one koje su pratili fenomenalni kolumnu Edina Avdica. Tamo se stvarno moglo puno saznati. Secam se da je detaljno objasnio da Vejd igra bez meniskusa, pa mu je svaki izlazak na teren znacio i specijalno bandaziranje da bi se smanjio pritisak na kolena.
    (Straight Outta München, 6. februar 2024 18:11)

    Wade je imao gomilu operacija i nisu uspeli da mu vrate kolena na 100%. Kao i Rose, kolena ne mogu da trpe ta opterećenja, promene brzine i pravaca. Ljudi misle da su sportisti zdravi a zapravo uništavaju svoja tela da bi igrali na profesionalnom nivou. Embid ima problem sa kolenom godinama ali je izbegavao operaciju jer kad izvadiš deo onda nema vraćanja nazad.
    (gg, 6. februar 2024 19:25)

    # Link komentara

  9. Pozdrav za sve one koje su pratili fenomenalni kolumnu Edina Avdica. Tamo se stvarno moglo puno saznati. Secam se da je detaljno objasnio da Vejd igra bez meniskusa, pa mu je svaki izlazak na teren znacio i specijalno bandaziranje da bi se smanjio pritisak na kolena.
    (Straight Outta München, 6. februar 2024 18:11)

    # Link komentara

  10. Znate li vi da Kozuki i Obrad mrze Mesija na licnoj osnovi i placu u komentarima pokusavajuci da promene realnost,dok ja tovarim njegove fanove ali u isto vreme i Lebronove,Jokiceve,Ronaldove jer ja nisam toliko ogranicen da mislim da se na ovoj platformi bilo sta resava i da se tim sportistima licno obracam kao sto pojedini veruju vec ovim pavijanima ovde odgovaram,deset replika mi je sabotirano vec.
    (vince carter, 6. februar 2024 18:05)

    # Link komentara

  11. U Tenesi tajtansima RB Tajae Spears u jednom kolenu nema ni hrskavicu ni ACL i ima juvenilni artritis i pravi ostra skretanja levo, desno dok trci. Medicinski frik. E sad ovaj lik je visok 180 i verovatno to telo moze da izdrzi.
    (Meniskus, 6. februar 2024 18:05)

    # Link komentara

  12. e a posle sa 40 u kolicima ce da bude
    (marko, 6. februar 2024 17:55)

    # Link komentara

  13. A da reparacija možda ne dolazi iz latinskog jezika?
    (predrag, 6. februar 2024 17:43)

    # Link komentara